- AutorOdp.
- 12 kwietnia 2009 at 20:34
Wieeeeem!!!!!! Moje kolezanki tez sie na to połakomiły 😕 Zachwycone uzywaja, i nie wiem czy to autosugestia czy co, bo im sie piersi powiekszyly.
Fajnie masz zossy, ze jestes taka pogodzona ze swoimi piersiami, ja mam 75D i polowe z nich chcialambym oddac potrzebujacym… 😉14 kwietnia 2009 at 08:18[usunięto_link] wrote:
Ja mam 27 lat. Moj rozmiar to 80E. Sa akurat, wszyscy faceci je lubia.
Zapewniam Cię, że nie wszyscy 😆
14 kwietnia 2009 at 08:33@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ona chyba mowila o wszystkich JEJ facetach… 😕 To jasne ze nie wszyscy. ALe fajnie ma ze takich wlasnie spotkala.
14 kwietnia 2009 at 18:03[usunięto_link] wrote:
@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ona chyba mowila o wszystkich JEJ facetach… 😕 To jasne ze nie wszyscy. ALe fajnie ma ze takich wlasnie spotkala.
Hmm a może mówiła o wszystkich blondwłosych facetach mających 27 lat i rozmiar buta 45? Nie wiemy tego jakich facetów miała na myżli.
Z kontekstu natomiast wynika, że mówi o ogóle facetów 🙂
14 kwietnia 2009 at 19:46Jozia:
a coz to za wysublimowany zart? 😯
Nie lubie blondynow, a juz na pewno nie 27 letnich. 😆
Piszac o biuscie myslalam tylko o swoich facetach. Ale uwierz mi wiekszosc lubi duze. 😛
Nawiasem mowiac to Twoje wypowiedzi sugeruja, ze zazdroscisz albo brak Tobie doswiadczenia z facetami. Albo…….sama jestes facetem 😮Wracajac do tematu, to moj ostatni facet jak sie dowiedzial, ze mam krazek w srodku to sie strasznie podniecil. Byl ciekaw, czy bedzie go dotykal penisem podczas stosunku. Mielismy z tym sprawdzaniem niezla zabawe! 😛
15 kwietnia 2009 at 09:16[usunięto_link] wrote:
Jozia:
a coz to za wysublimowany zart? 😯
Nie lubie blondynow, a juz na pewno nie 27 letnich. 😆
Piszac o biuscie myslalam tylko o swoich facetach. Ale uwierz mi wiekszosc lubi duze. 😛
Nawiasem mowiac to Twoje wypowiedzi sugeruja, ze zazdroscisz albo brak Tobie doswiadczenia z facetami. Albo…….sama jestes facetem 😮Większożć nie lubi dużych. Większożć lubi żrednie. Ani zazdroszcze, ani nie jestem facetem, ani tez nie brakuje mi dożwiadczenia z facetami.
Po prostu wiem jak jest.15 kwietnia 2009 at 09:19czego tu zazdroscic?
obwodu pod biustem otylej baby????
😆
19 kwietnia 2009 at 10:59[usunięto_link] wrote:
Wracajac do tematu, to moj ostatni facet jak sie dowiedzial, ze mam krazek w srodku to sie strasznie podniecil. Byl ciekaw, czy bedzie go dotykal penisem podczas stosunku. Mielismy z tym sprawdzaniem niezla zabawe! 😛
A moj powiedzial ze jak dotyka penisem krazka to to dziala wielce stymulujaco i mu sie baaardzo spodobalo 😉
Piersi duze sa masakra,zawsze to wiedzialam. Niestety nie mam duzego, czy tam tlustego obwodu pod biustem, jakbym miala i mialoby to zwiazaek z obfitoscia piersi to chetnie bym go odchudzila 😥 .
19 kwietnia 2009 at 19:45Dzieki Lalik 😀 Nie podobaja mi sie wpisy w stylu parvati.
Dlaczego duzy biust kojazy sie od razu z puszysta pania ❓
Zmieniajac temat, chetka na seks z krazkiem coraz wieksza. Kozystajac z dobrego zabezpieczenia szalejemy codziennie.
Pozdrawiam wszystkich krazownikow. 😛19 kwietnia 2009 at 20:08sama nosze staniki o obwodzie 60.
zatem…20 cm wiecej w obwodzie to dla mnie masakra.
nie mam kompleksow z tego powodu, ze jestem szczupla 😆
aaa moze chodzi o miseczke?
tez nie mam na co narzekac 😆22 kwietnia 2009 at 20:23A ja wlasnie skonczylam przerwe. Znowu tylko 2 dni okresu..
23 kwietnia 2009 at 20:50Ja sie bardzo ciesze, bo z krazkiem moje menstruacje nie sa obfite jak kiedys i nic mnie nie boli.Mam nadzieje, ze dalej tez tak bedzie.
26 kwietnia 2009 at 10:45[usunięto_link] wrote:
Ja sie bardzo ciesze, bo z krazkiem moje menstruacje nie sa obfite jak kiedys i nic mnie nie boli.Mam nadzieje, ze dalej tez tak bedzie.
No trzymam kciuki. U mnie to @ niemal zanika, niedlugo bede se go tylko wspominac… Nie wspomne juz o ZNP, ktore mnie zabijalo, wraz z migrenami na zmiane.
26 kwietnia 2009 at 21:39Stosujesz krazek jak trzeba, 21 dni i 7 przerwy, czy wkladasz jeden po drugim bez przerw?
30 kwietnia 2009 at 21:24Nie wkladam jednego po drugim. Dwa razy tak sprobowalam, ale mialam plamienie i tak i to dluzsze niz moj normalny okres, wiec uznalam ze sie nie oplaca 😕 Ale Ty probuj i sie nie sugeruj. To zalezy od organizmu, mi tabsy jak bralam jedno po drugim, tez nie trzymaly cyklu.
- AutorOdp.