- AutorOdp.
- 29 czerwca 2009 at 02:05
Acha.. no i cenowo bywa roznie. Jak dobrze poszukasz to kupisz juz za 37-39zl, a jak nie to w doz.pl masz np. za 42zl. Mozesz sobie zamowic i Ci sprowadza na nastepny dzien do jakiej apteki bedziesz chciala. Moze nie jest to najtansza metoda, ale mnie przekonala ta watroba. Zreszta i tak dostalam juz zakaz antykoncepcji ze wzgledu na watrobe, a tu nagle pojawil sie szczesliwie nuvaring.
21 lipca 2009 at 09:02no faktycznie troche więcej trzeba wydać ale moim zdaniem warto 😀 a co do tego skąpego krawienia to czytałam, że przy NR niektóre kobiety tak mają, że z czasem ono słabnie i w końcu ogranicza sie do plamienia… 🙂 ja stosuje NR od prawie 4 miesięcy i na początku miałam dożć obfite krwawienia, a teraz zauważyłam, że troche zesłabło 🙂
26 lipca 2009 at 22:22[usunięto_link] wrote:
a co do tego skąpego krawienia to czytałam, że przy NR niektóre kobiety tak mają, że z czasem ono słabnie i w końcu ogranicza sie do plamienia…
Taaa, ja mam teraz juz na stale 2 dni ledwo co plamien.. niezle mi ograniczenie 😆 Ale jesli to nic nie szkodzi, a ginka mowila ze powinno byc ok, to taka zmiana raczej na plus.
19 września 2009 at 21:56Pozdrawiam wszystkie 'Krązowniczki’ 🙂
NR to rewelacja i niesamowita wygoda. Polecam każdemu:)Też zmniejszył mi sie okres krwawienia do 2-3 dni i osobiżcie jestem bardzo zadowolona, bo podskoczylo libido i to baaardzo:)
27 września 2009 at 20:26No witamy, witamy 😆
Ciesze sie ze z tym okresem masz podobnie, bo ja juz sie powaznie zaczynalam zastanawiac nad zmianami, jesli i to mi nawali. Ale jezeli ktos tez tak ma, to moze i mi nie poszkodzi…Sciskam cieputko dziewczynki 😉 - AutorOdp.