• Autor
    Odp.
  • Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

U mnie był problem z moimi rodzicami, którzy nie chcieli się zgodzić, żebym nocowała poza domem. Wbrew zakazom zrobiłam to i już nic nie mówią. 🙂
    Skoro Cię zaprasza, to myżlę, że warto z zaproszenia skorzystać. 🙂

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Przecież nie jesteż już dzieckiem… ja nie widzę problemu.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Szczerze? Czytajac Twoj pierwszy post bylam pewna, ze wiecej jak 18 lat nie masz…
    po 1- wstyd???? przed rodzicami???
    po 2- a co jak bedzie chcial pojsc z Toba do łożka nie na ZZZZzzz jak to okreslilas, a na cos wiecej? Myslisz, ze oktes jest dużą przeszkodą?
    po 3- pytasz,czy wypada? Hmm no wiesz, niektorzy w wieku 22 lat to nawet razem mieszkają..

Moze lepiej sie wstrzymaj z tym „wieczorkiem” u niego? Poczekajcie aż minie troche czasu, 4 miesiace to mało. Moze bedzie mniejsza „siara” spotkac sie na noc za 2 miesiace:) Moze nie bedzie juz strachu przed rodzicami:)

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Skoro zaprasza to czemu nie 😀

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

22 lata i się pytasz czy wypada?
    A czy jesteżmy Tobą?
    Chyba już jesteż w takim wieku, że powoli sama powinnaż wiedzieć na co masz ochotę
    Jak dla mnie wypada.

Divay
    Member
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

tak wypada
    jeżeli jesteż z chłopakiem to nie stoi nic na przeszkodzie 🙂

mi sie wydaje ze bardziej nie wypada gdyby jego rodzice byli ^^

kolo1929
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

wypada, nie wiem jakie sa relacje, co o Was mysla jego rodzice ale w tym wieku to mozna i nocowac nawet jak rodzice by byli, zalezy jak oni na to patrza i czy by im to nie przeszkadzalo.

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

wedlug mnie powinnas jeszcze poczekac, tym bardziej jesli jego rodzice sa z tych ”z zasadami”. Sama jestem z chlopakiem kotrego rodzice krotko trzymaja, zyja zgodnie z zasadami religii i takie tam…
    Jestem juz ponad rok z chlopakiem, a mimo to jeszcze nie odwazylam sie u niego nocowac, nawet pod nieobecnosc jego rodzicow. choc jak wiadomo to kwestia indywidualna, a ja osobiscie wole sie nie narazac 🙂

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

1 – ja bym nie liczyl na to ze przy okazji spania u niego on nie bedzie chcial czegos wiecej
    2 – jestes z nim a nie z jego rodzicami – co wypada a co nie wypada nie ma zadnego znaczenia przynajmniej dla mnie – liczy sie to czego ja chce a nie to co sobie ludzie pomysla

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja pierwszy raz spałam u mojego chłopaka majac hm troszke mniej lat niz Ty i krótszy staż związku i nie mialam oporów czy wypada czy nie 😛
    Teraz nocuje u niego nawet jak sa jego rodzice, i nie tylko oglądamy filmy 😛
    ale to zaleta tolerancyjnych rodziców, i DUUUUUZEGO domu ( mamy osobną góre na która oni praktycznie nie wchodzą 😛 )

ForceRecon
    Member
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

U mnie sytuacja jest jasna, mieszkamy w innych miastach, więc jak się widzimy to przyjeżdzamy do siebie na kilka dni, więc sprawa spania sama się rozwiązała Mój również ma całą górę domu dla siebie, więc nie przeszkadzam jego rodzicom, ani oni nam.
    U poprzedniego chłopaka spałam pierwszy raz, gdy jego mamy nie było w domu. Potem nawet nie pamiętam, ale nie było większych problemów ze spaniem. W wakacje nawet przebywałam tydzień i dłużej u niego

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

i tak dlugo wytrzymalas:D brawa dla tej pani 😉 po 4 miesiacach to nie ma nad czym sie zastanawiac tylko swobodnie do chlopaka isc i rozrabiac;) a okresem sie nie przejmuj. jak to moja kolezanka mawia: dobry kon i po blocie pojedzie 8)

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

a okresem sie nie przejmuj.

Tyle, że ona włażnie jeszcze nie chce uprawiać seksu.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

I boi sie jego rodziców.

Radze wstrzymać sie z tą „nocką”. Facet to nie kumpela na piżama party i chrupki przed telewiozorem..

Nadiia21
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Hmmm troche smieszna sytuacja heh:) ja znam sie z moim Kochaniem 3 m-ce jak pierwszy raz u niego spałam Plusem było to że spedzilismy razem wakacje:) takze ten temat nie byl nam Obcy…jesli chodzi o rodzicow to coz raczej nie bylo jakis wiekszych porblemow…z tego wzgledu ze Moj Mis mieszka spory kawalek od mojego miejsca zamieszkania:P oczywiscie byl motyw tego typu ze spimy osobno heh…ii tak bylo przez kilka nastepnych razy bo dla wyjasnienia zdarzalo sie po tym pierwszym razie coraz czesciej ze przyjezdzalam na caly weekend…az pewnego wieczorku Moj Mis przyszedl obejrzec ze mna film i tak zalegl do rana heh…ii od tamtej pory spimy razem mimo ze za sciana sa rodzice…ii co wiecej mieszkamy juz razem…aa ja cz…tez mam nie cale 22 lata…takez w czym problem??

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pierwsza noc u chłopaka"

Przewiń na górę