• Autor
    Odp.
  • Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

I boi sie jego rodziców.

Radze wstrzymać sie z tą „nocką”. Facet to nie kumpela na piżama party i chrupki przed telewiozorem..

No wlasnie facet powienien byc takze „kumpela” i zrozumiec ze kobieta ma okres i nie naciskac. Nie widze zadnego powodu zeby sie wstrzymywac z ta nocka 🙂

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

podejrzewam, ze tu nie o okres chodzi 🙂

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

O cokolwiek by nie chodzilo to facet musi zrozumiec ze kobieta nie chce lub nie moze uprawiac seksu 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

czyli, ze okres wyklucza noc w jednym lozku, a nocujac u chlopaka trzeba sie bzykac, bo wszystko inne mozna robic z kumpela na pidzama party? buahahahaha

Assha
    Member
    • Maniak

nie chodzi o sex

Ona sie boi
    -jego rodzicow- wstydzi sie!
    -ze ON COS BEDZIE CHCIAL- jesli sie tego boi niech nie wlazi z nim do lozka

ja bym nie spedzala nocy z kims kto mimo mojego dziewictwa (oczuwscie nie MOJEGO) moglby CHCIEC COS WIECEJ

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

ja bym nie spedzala nocy z kims kto mimo mojego dziewictwa (oczuwscie nie MOJEGO) moglby CHCIEC COS WIECEJ

Rozumiem, że nie potrafiłabyż mu powiedziec, że jeszcze nie jesteż gotowa na seks?

Assha
    Member
    • Maniak

Nic nie rozumiesz

Przeciez to nie ja mam problem i nie ja dalam tenże temat! Wlasnie to byla ironia słonko..

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Przerażające jest to, że Ty nic nie rozumiesz. 😯

Assha
    Member
    • Maniak

Tak? To moze napisz z łaski swojej czego nie rozumiem, to moze sie jakos dogadamy :]

….bardzo ciekawa jestem

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Przypuszczam, że lądując w łóżku z kobietą, facet z reguły chciałby czegoż więcej.. (tak, tak wiem – uogólniam 😉 )
    Sęk w tym, że dojrzały, szanujący swą kobietę mężczyzna, dostrzaga różnicę między „chcieć” a „móc”..
    Gdybym była kobietą, którą targają tego rodzaju wątpliwożci, i na dodatek odczuwała z tego powodu jakież obawy.. to w pierwszej kolejnożci zastanawiałabym się nad sensem istnienia takiego związku. No sorry.. ale kto powiedział, że będąc z kimż jestem pozbawiona własnej woli.. – tej w kwestii seksu również.
    To jak spędzam czas ze swoim facetem, zależy także ode mnie. Noc w wspólnym łózku i bez seksu to.. nie widze w tym nic dziwnego.

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Mi sie wydaje, ze nie ma w tym nic złego, tym bardziej, że jesteżcie już „duzi” 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pierwsza noc u chłopaka"

Przewiń na górę