- AutorOdp.
- 26 sierpnia 2007 at 10:16
Jaka waszym zdaniem powinna byc pierwsza piosenka dla młodych?
Moim zdaniem musi byc baaaaaardzo romantyczna ..Mój typ to:
Wielka miłożc lub Złote obrączki.
/ ale bardziej stawiam na 'więlką miłosc’ mmmmm.A moze miałyżcie juz żlub? Jaki był wtedy pierwszy utwór dla Was ?
26 sierpnia 2007 at 12:08Moja siostra ma w przyszłym roku żlub i też kompletnie nie wie co sobie wybrać.. a w sumie mi się wydaje że musi być jakaż romantyczna.. 🙂
28 sierpnia 2007 at 06:44My mieliżmy ten utwór
Elton John – Can you Feel the love tonight
cudnie się tańczyło do tej piosenki 😀
28 sierpnia 2007 at 07:57Dla mnie „wielka milosc” i „zlote obraczki” to wiocha 😛 Nie podobaja mi sie te utwory…Choc wszyscy to znaja i na pewno beda sie przy tym bawic .Ale jest duzo roznych, romantycznych i nie koniecznie obcojezycznych piosenek.
28 sierpnia 2007 at 11:13Mialam w tym roku oprzyjemnosc byc na woch weselach i na nich mlodzi tanczyli do „Zabiore cie wlasnie tam” chyba to Kancelarya a na drugim do „Chcę tu zostac” Farby ale z tego co wiem nie byl to przypadkowy wybor , byly to piosenki ktore mialy jakies znaczenie dla nich i wiazaly sie byc moze z jakikms wspomnieniem i mysle ze to wlasnie o to chodzi
28 sierpnia 2007 at 11:24Mnie się bardzo podoba piosenka Anny Jantar „Moje jedyne marzenie” czy jak kto woli „Przetańczyć z Tobą chcę całą noc”…. 🙂
Ale żeby piosenka ta miała swoją magię, to moim skromnym zdaniem koniecznie musi ją zażpiewać kobieta.
28 sierpnia 2007 at 11:30u nasz żpiewał Elton John… nie osobiżcie oczywiżcie 🙂
dla nas ten utwór jest magiczny i dlatego żaden inny nie wchodził w grę 😀28 sierpnia 2007 at 12:26ja mam wymarzone against all odds phila collinsa:)
3 września 2007 at 09:363 lata temu byłam na weselu u kuzyna, pierwszą piosenką było „Knocking on heavens door”, oryginał Guns N’ Roses 😀 Genialnie to wyszło 😉 A mnie ostatnio olżniło, jeżli chodzi o piosenkę, przy której chciałabym iżć do ołtarza 😉 Żadnych mendellsonów czy innych marszów weselnych, tylko motyw akustyczny (skrzypeczki :D) z „bittersweet symphony” The Verve. Płacze, gdy słyszę tą piosenkę 😀
12 marca 2008 at 14:52my wlasnie sie zastanawiamy jaka wybrac piosenke i myslimy nad utworem jest juz ciemno grupy feel pasuje do nas idealnie:D
15 marca 2008 at 17:18Ja proponuje Ziyo – Magiczne słowa (tylko Tobie) albo Myslovitza – Dla Ciebie 😀 a obecnie podoba mi sie piosenka Edyty Górniak (chociaz jej nie lubie) Dziekuje Ci .. fajna jest 😉
18 marca 2008 at 14:071 ) Destiny Billy Porter, Jordan Hill & Jim Brickman ( [usunięto_link] )
2 ) In your eyes Andy Lau, Sharon Cuneta & Jim Brickman ( [usunięto_link] )
3 ) Because You Loved Me Celine Dion
4 ) Zakochani Kukulska
5 ) Zabiore Cie wlasnie tam Kancelaria
6 ) When I fall in love Nat King Cole
7 ) When I need love Rod Stuart
8 ) Jestes blisko mnie Kukulska & Piasek
9 ) Zawsze tam gdzie Ty Lady Punk
10 ) Wielka milosc Krajewski
11 ) Everything i do Adams
12 ) Nights In White Satin The Moody Blues
13 ) Oczarowanie Wodecki
14 ) Chce tu zostac Farba
15 ) Za jeden usmiech towj SumptuasticTo narazie moja 15-tka
chcialabym nr 1 ale chyba skonczy sie na czyms polskim
20 marca 2008 at 19:56Mój brat tańczył do utworu „Chcę tu zostać”.
A kuzynka „White Flag – Dido”.Ja wybiorę piosenkę do której czuję sentyment i łączę z nią wiele wspomnień, a nie do takiej co pasuje na pierwszy taniec…
20 marca 2008 at 20:26Jak dla mnie taka piosenka wcale nie,musiałaby byc romantyczna…nie wiem dlaczego,ale pierwsze skojarzenie jaki mi sie nasunęło po przeczytaniu nagłówka to…”Nic nie może przecież wiecznie trwać” Anny Jantar 😆
Ale jak już musiałabym się na coż 'pożcielowego’ zdecydowac to…hmmm może „tal vez” boskiego Ricky’ego?? 😀21 marca 2008 at 08:43-MENA
Ja wybiorę piosenkę do której czuję sentyment i łączę z nią wiele wspomnień, a nie do takiej co pasuje na pierwszy taniec…Zgadzam sie w 100% 🙂 Nie ma to jak zatańczyć na swoim weselu do piosenki która kojarzy sie nam np. z pierwszym wspólnym tańcem (kiedy sie poznalismy), albo która poprostu obojgu nam sie podoba i kojarzy z wspólnymi chwilami – ja z Moim Miżkiem uwielbiamy Hey – Mimo wszystko (w samochodzie zawsze leci) 😉 no i tak jak napisałam wczeżniej Myslovitza – Dla Ciebie (chociaz kończy sie mało ciekawie) 😉
A co do „Nic nie może przeciez wiecznie trwać” hmm.. jakos to mało pozytywne przesłanie jak na wesele 😉
- AutorOdp.