- AutorOdp.
- 24 marca 2008 at 23:14
1. wielka miłożć
2. kancelaria -zabiorę Cię własnie tam…
3. -||- poprowadź mniete piosenki na pewno będą na naszym slubie. Ktora pierwsza jeszcze nie iwemy, ale wszystkie dlatego,że przypominają nam wspólnie spędzony wspaniały czas. Myżlę ze taka cezura przy wyborze piosenki jest najlepsza 🙂
1 kwietnia 2008 at 15:48Zakochani – Natalia Kukulska 🙂
7 kwietnia 2008 at 17:34moja kuzynka na swoim weselu jako pierwszy taniec miała walca…:) nie pamiętam co to był za utwor ale żwietnie opracowali do niego choreografię i pieknie zatańczyli 😀 taniec zrobiony pod publikę a dla nich dodatkowy stres czy wyjdą wszystkie figury… 😉
8 kwietnia 2008 at 16:50moi znajomi wybrali sobie Kancelarie – Zabiore cie wlasnie tam…
wyszlo naprawde pieknie, az sie poplakalam:)8 kwietnia 2008 at 16:56Moim zdaniem musi być romantyczna i wyjątkowa. Musi coż nas łączyć z nią, jakież wspólne chwile
16 kwietnia 2008 at 18:18Mysle,ze pierwsza piosenka zalezy od charakteru znajomych i ich gosci. W tamtym roku bylam osoba towarzyszaca na dosyc nietypowym weselu , bo wesele bylo polsko-wloskie i jak puscili (dj) italo disco to wszystkim gosciom szczeny opadly…na poczatku bylo dziwnie ale jak zaczeli sie rozkrecac, to impreza trwala do 8 🙂 w zyciu jeszcze tak dlugo na weselu nie bylam 🙂 Wygladalo to troche jak karaoke. Potem byly akcje skad muze sciagnac, bo super impreza itp.
Podchwycilam ten pomysl na rozkrecenie domowki nabylam troche [usunięto_link] i od czasu do czasu balangujemy przy wloskich przebojach 😉27 maja 2008 at 18:32Kancelaria bije wszędzie rekordy popularnożci. O ile tą piosenkę uważam za jak najbardziej zasadną o tyle szmirowate sumptuastik i ich kołysankę uważam za nieporozumienie.
5 czerwca 2008 at 19:48guns 'n’ roses – november rain, taki moj typ
19 czerwca 2008 at 13:42ja bylam w sobote na slubie i mlodzi mieli ” wielką miłożć” bardzo ładna piosenka i fajnie wyglądała jak tak sobie tańczyli , tacy zakochani i w ogle..
a wiecie co ja sluszalam, kolega mi opowiadal ze jego znajmoi wzieli sobie na pierwszą piosenke „ja nie kocham ciebie a ty mnie” :)) dobre co?? musialo bardzo fajnie i pozytywnie wygladac:))
2 maja 2009 at 23:33Patula ja z twojej listy wybiore nr 5 lub 10.to sa 2 piosenki które wczesniej mialam na oku a raczej ,,uchu” hehehe
29 maja 2009 at 21:43Ja tanczylam na „Zawsze tam, gdzie Ty” Lady Panku, a pozniej na jakiejs francuskiej balladzie
10 września 2009 at 19:55Wszystkie te piosenki są takie nijakie. Najbardziej podoba mi się propozycja karcys2412 😀
Chciałabym coż takiego odstawić 😉 Np po piosence When I fall in love.
A tak poważnie podoba mi się także Against all odds lecz ogólnie wolałabym polską piosenkę, i chociaż jest polska wersja tej piosenki to słowa wskazują na rozstanie.
Będę miała problem z wyborem bo nic mi się nie podoba a jeżli już coż to jest nijakie do tańczenia. Np. Tak kochać Ciebie, Magiczne Słowa – te piosenki coż dla nas znaczą, towarzyszyły nam na początku naszej znajomożci. Albo Piosenka Księżycowa, przy której się poznawaliżmy- mój chłopak uczył mnie jej grać na pianinie..11 września 2009 at 21:08na pewno nie „już mi niosą suknię z welonem…”, bo tam jest „ja go nie kocham, taka jest prawda”, a młodzi często wybierają włażnie tę piosenkę :/
15 września 2009 at 09:37A może:
Magma – Kochać i pragnąć
Czerwone Gitary – Senny szept (nocy letniej sen) 😀6 października 2009 at 09:51W zasadzie wybranie piosenki na pierwszy taniec to jedynie połowa kłopotu. Kiedyż, sprzed czasów you can dance, tańca z gwiazdami itd, para mogła pokiwać się do muzyki i nikt na to nie zwracał większej uwagi. Teraz sprawy są nieco bardziej skomplikowane.
Trzeba chodzić na lekcje tańca, wynająć choreografa, a przecież wiadomo że przed żlubem jest tysiące różnych rzeczy do zrobienia. (więcej na stronie [usunięto_link])
A teraz moje pytanie, warto? Warto się tak męczyć i dodatkowa zawalać i tak zapełniony harmonogram?
- AutorOdp.