- AutorOdp.
- 27 grudnia 2008 at 11:01
Anonymous
Guest- Tematów: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
mam problem.mianowicie ostatnio myslalam nad tym,aby zabezpieczac sie inaczej tj stosujac pigulki antykoncepcyjne,ale slyszalam,ze maja bardzo negatywny wplyw na organizm kobiety: spada libido itp.wiem,ze powinnam zaoytac o to ginekologa,bo kazdy jest inny,ale chcialam zapytac jaki wplyw maja na Was tabletki?wiecej jest plusow czy minusow? dodam,ze jestem bardzo mloda,nie rodzilam dzieci…
27 grudnia 2008 at 11:10a z wyszukiwarki umiesz korzystac?
takich watkow bylo od cholery.27 grudnia 2008 at 11:49mam wrażenie, że dla większożci zainteresowanych skutkami ubocznymi tabletek najważniejszą kwestią jest spadek libido. zachęcam do przeczytania ulotki jakichkolwiek tabletek (dostępne online) a przede wszystkim do udania się do dobrego lekarza to znaczy takiego, który nie przepisuje tabletek od ręki ale zleca niezbędne badania.
27 grudnia 2008 at 12:29popularniejszy jest lek przed przytyciem:)))
27 grudnia 2008 at 13:23fakt 😀
27 grudnia 2008 at 15:44Ja widzę tylko i wyłącznie PLUSY PLUSY PLUSY!!! Nigdy nie miałam problemów z tabletkami- gorąco polecam Cilest. Wiadomo jednak, że jest to sprawa indywidualna. ❗ Powodzenia
8 stycznia 2009 at 18:01Ja też widzę same plusy. Stosuję Yasminelle… nie wystąpiły u mnie żadne skutki uboczne, ale fakt…wszystko zależy od organizmu 🙂 polecam wizytę u ginekologa…on się na tych sprawach zna najlepiej:)
8 stycznia 2009 at 19:25[usunięto_link]* wrote:
slyszalam,ze maja bardzo negatywny wplyw na organizm kobiety: spada libido itp.
Wow, szczerze zazdroszcze „obaw”. Mnie np bardziej martwi możliwożć wystąpienia zakrzepu krwi chociażby.
27 stycznia 2009 at 14:16czy on taki dobry to ja nie wiem…spada libido, na poczatku wystepuje dziwne krwawienie poza okresem ostawienia no i piersi troche bola, ale mija po pierwszym opakowaniu…z reszta to wszystko zalezy od kazdego indywiualnie, dla jednych dobre to, a dla drugich inne…
1 lutego 2009 at 13:41Ja planuję wybrać się do ginekologa po tabletki, nie boję się wyżej opisanych skutków.. lecz martwi mnie jedno …
Czy stosowanie pigułek nie komplikuje później zajżcia w ciążę ?
27 września 2010 at 15:45Pigułki antykoncepcyjne mają już 50 lat ! Po 50 latach badań metoda ta jest bezpieczna i skuteczna. Są bardzo fajne filmiki na temat pigułek antykoncepcyjnych 🙂 Może one Ci pomogą podjąć włażciwą decyzje 🙂 [usunięto_link]
19 października 2010 at 19:32Nie wiedziałam, ze mają aż 50 lat. To na pewno są skuteczne i bezpieczne tyle lat badań. Filmiki z tej strony są żwietne 🙂
23 października 2010 at 11:51No widzisz paulus23 to już wiesz 🙂 A Ty jaką metodę antykoncepcji stosujesz ? Też pigułki ?
26 października 2010 at 17:21Ja stosuję tabletki antykoncepcyjne. Lekarz zanim mi przepisał zrobił badania. Stosuję je już od kilku lat i wszystko jest ok w ciążę nie zaszłam 🙂 i dobrze się po nich czuję.
27 października 2010 at 20:49Na pewno był to kamień milowy w dziedzinie sexu. Uważam pigułki anty za jeden z najważniejszych wynalazków dla ludzkożci heheh :)) Komfort i wygoda gwarantowane 😀
- AutorOdp.