- AutorOdp.
- 14 września 2005 at 12:49
To tak jak zjesc ciasteczko czy nie zjesc…………..zjesc, moze jednak nie……
No to zjem pół.14 września 2005 at 14:54Ja tam wolę zjadać ciasteczka w całożci. Nie ma połowicznych rozwiążań
15 września 2005 at 07:55hahahah milcze 😆 😆 😈
19 września 2005 at 21:18Nie ma?? jak to nie ma połowicznych rozwiązań???
Tequilla, przemyżl temat, a niebawem poruszymy przykłady…..20 września 2005 at 02:33Czekam na przykłady kosteczko:))
20 września 2005 at 10:01[usunięto_link] wrote:
Czekam na przykłady kosteczko:))
wow nawet tequilka się wreszcie odezwała 😈
20 września 2005 at 13:55a cemu miala sie nie odezwac? :> preciez to nie forum tylko dla Jakubka;)
20 września 2005 at 13:57[usunięto_link] wrote:
a cemu miala sie nie odezwac? :> preciez to nie forum tylko dla Jakubka;)
Oczywiżcie że nie (a dokładniej mówiąc głównie dla Was) ale dawno się już nie odzywała
20 września 2005 at 14:03Bo Tequilka trochę zajęta była, a teraz się rozchorowała i musi swoje odcierpieć w domu. Takie są skutki… zarwanych nocy 😀 😀
20 września 2005 at 14:04[usunięto_link] wrote:
Bo Tequilka trochę zajęta była, a teraz się rozchorowała i musi swoje odcierpieć w domu. Takie są skutki… zarwanych nocy 😀 😀
hmmm to skoro siedzisz w domciu to klikaj klikaj 😆
20 września 2005 at 20:07Zupełnie nie jestem w temacie, ale odniose się do ciasteczka….. 😉
najlepiej zjadać w całożci, rozkoszować się smakiem, zapachem…..powoli i delikatnie zeby nasycic zmysły 😉
no i znowu mam skojarzenia 😳
21 września 2005 at 08:46[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Zupełnie nie jestem w temacie, ale odniose się do ciasteczka….. 😉
najlepiej zjadać w całożci, rozkoszować się smakiem, zapachem…..powoli i delikatnie zeby nasycic zmysły 😉
no i znowu mam skojarzenia 😳
hahaha mniam mniam też lubie rozkoszować się ………smakiem……… 😳
21 września 2005 at 09:55a co powiesz na temat zapachu….?
A jeszcze lepiej czekać na to „ciasteczko” wyobrazać sobie co zrobić żeby jak najszybciej nie zjesc a mieć jak najwiecej satysfakcji.
21 września 2005 at 11:19[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
a co powiesz na temat zapachu….?
A jeszcze lepiej czekać na to „ciasteczko” wyobrazać sobie co zrobić żeby jak najszybciej nie zjesc a mieć jak najwiecej satysfakcji.
Zapach…….mmmm jest jednym z najwiekszych bodżców……….a kto powiedział że to ciasteczko się spożywa…..nim się tylko delektuje 😳
21 września 2005 at 12:49I tu mnie złapałes 😕 trafiłeż idealnie odpowiedzą, a mnie to do głowy nie przyszło 😕
czyzbym była aż taka spragniona że od razu rzuciałabym się i „pozarła” w całosci 😕 ?? - AutorOdp.