- AutorOdp.
- 23 czerwca 2008 at 23:35
Dokladnie sprawia mu to przyjemnosc,ale Ty sie nie daj badz twarda!
24 czerwca 2008 at 12:17Też jestem w dziwnym związku więc nie wiem czy powinnam dawac komukolwiek jakies rady.
Ale tak jak mi ktos powiedział i teraz to stosuje – NIE POKAZUJ ŻE CI ZALEŻY. Pozwól mu, żeby mógł Cię zdobywać. Niech goni króliczka skoro o to w tej zabawie chodzi 😉
Pokaż mu ze jesteż wartożciowa i są osoby, które się Tobą interesują. Zrób cos żeby chociaż trochę był zazdrosny. Spróbowac możesz. W moim przypadku skutkuje..Przeczytaj sobie książkę – „Dlaczego mężczyźni kochają zołzy”. Wiele zrozumiesz i możesz spróbować.. DZIAŁA. 🙂
24 czerwca 2008 at 12:58klara_veritas Choćbym chciała sprawić żeby był zazdrosny to niestety nie mam jak… Po pierwsze sie nie widujemy i nawet nie odzywamy a po drugie jak można być zazdrosnym o kogoż na kim nie zależy….
24 czerwca 2008 at 13:01Ciągłe hużtawki uczuć nikomu nie służą. Nie chciałabym być w związku, w którym raz facet cie kocha, za chwile już nie, a po pewnym czasie stwierdza, że jednak cie kocha.
Wykończyć się można. I nie będę mówiła Ci, że masz udawać twardą i oschłą. Najlepiej daj sobie spokój z takim facetem. I to jak najszybciej, mimo, że bedzie cie to bolało.24 czerwca 2008 at 13:08piszesz, ze to nieważne, ze tamto nieważne. A włażnie te drobne sprawki żwiadczą o czymż, o jego zachowaniu i traktowaniu Cię. Daj sobie z Nim spokój – olej sobie go jak on to zrobił z Tobą. Przykra prawda, ale on nie jest wart Ciebie. Powodzenia 🙂
24 czerwca 2008 at 23:23dokladnie trzeba dac sobie spokoj 😉
- AutorOdp.