- AutorOdp.
- 15 grudnia 2005 at 20:45
Jak na razie ma dobre strony bo jestesmy studentami… ale jak w przyszlosci bedziemy pracowac, miec dzieciaki, to bardzo chialabym zeby mi pomagal… ❗
15 grudnia 2005 at 20:53Twój facet nie lubi czy nie chce? Bo to różnica. jak nie lubi to ciezko będzie z tą pomocą w przyszłożci a jak nie umie to nic trudnego, nauczy się i bedzie ok 😀
15 grudnia 2005 at 21:03On chce i nawet potrafi makaron ugotowac i ryż… jak slysze ze na obiad zjadl sam makaron… On jak sie postara to ugotuje ale ze zajmie mu to min 4 godziny.. 😕
15 grudnia 2005 at 21:10Cholera prędzej człowiek z głodu padnie niż z nim się naje 😉
Ale powaznie to nie ważne ile mu to zajmuje ważne że się stara 😀Moj mąz gotuje rewelacyjnie za to moj szwagier gotuje- odgrzewa tylko rewelacyjnie nic poza tym. jak ma coż ugotować ( co bardzo bardzo rzadko się zdarza) to jest wyprawa na pizze albo na chińszczyznę
15 grudnia 2005 at 22:21[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Mój facet na szczężcie nie potrafi gotować 😀 , dla niego to jest czarna magia, a ja jestem szczesliwa że moge go rozpieszczać niemal na każdym kroku nie trudząc się przy tym zbytnio 🙂
No tak ma to swoje dobre strony 😆
o i Kubuż nam się rozmarzył:))))
Musisz przestawić swoją żonę na ten tryb hihihihi27 grudnia 2005 at 15:06[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Mój facet na szczężcie nie potrafi gotować 😀 , dla niego to jest czarna magia, a ja jestem szczesliwa że moge go rozpieszczać niemal na każdym kroku nie trudząc się przy tym zbytnio 🙂
No tak ma to swoje dobre strony 😆
o i Kubuż nam się rozmarzył:))))
Musisz przestawić swoją żonę na ten tryb hihihihihahahaha szybciej nauczy sie japońskiego hahahaha
28 grudnia 2005 at 09:48😈 Kubuż gdzież Ty sie podziewał?? Co z Twoim wojskiem?? 🙁
1 stycznia 2006 at 17:02A Kubuż może nam się „zapracował”? i zapomniał o nas…
7 stycznia 2006 at 10:11[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
😈 Kubuż gdzież Ty sie podziewał?? Co z Twoim wojskiem?? 🙁
No cóż teraz mogę powiedzieć napewno – kategoria D, wczoraj odebrałem decyzje jupi 😆
7 stycznia 2006 at 10:12[usunięto_link] wrote:
A Kubuż może nam się „zapracował”? i zapomniał o nas…
Jakubek nie zapomina o takim towarzystwie 😆 😉
7 stycznia 2006 at 14:20😉
7 stycznia 2006 at 14:24[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
😉
😈 😉
7 stycznia 2006 at 14:56Chciałam zapytać co znaczy ze Kubuż nie zapomina „o takim towarzystwie” ale zjadło mi posta widze 😈 sama buźka została wyżej 😳
8 stycznia 2006 at 10:26[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Chciałam zapytać co znaczy ze Kubuż nie zapomina „o takim towarzystwie” ale zjadło mi posta widze 😈 sama buźka została wyżej 😳
to znaczy tyle że jakubek nie zapomina o tak dobrym i miłym towarzystwie
9 stycznia 2006 at 20:11AAAaaaaahaaaaa 😉 😛
Teraz wszystko jasne. Za to chyba inni zapominają. Ja rzadko ostatnio tu bywam…ale co z reszta naszych forumowiczów??? Gdzie Figa, Kosteczka???? 😥 - AutorOdp.