- AutorOdp.
- 10 stycznia 2006 at 13:13
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
AAAaaaaahaaaaa 😉 😛
Teraz wszystko jasne. Za to chyba inni zapominają. Ja rzadko ostatnio tu bywam…ale co z reszta naszych forumowiczów??? Gdzie Figa, Kosteczka???? 😥No włażnie nie wiem co się dzieje z Kosteczką a Fifi jest chora 😥 😉
13 stycznia 2006 at 10:54Figusiu wracaj szybko do zdrowia 😀
Czekamy na Ciebie…13 stycznia 2006 at 11:40A co sie stalo naszj Pani Moderator???????
13 stycznia 2006 at 14:55Ja nie wiem, ale Kubuż powiedzial że jest chora….Dlatego duuuużo zdrówka życzę 😀
13 stycznia 2006 at 22:08E tam zaraz chora:))))) troche mnie zmogło ale to nic wielkiego wiec i forum bacznie obserwuje 😈
Za zyczenia zdrowka dziękuję bo tak czy tak przydadzą się, jak nie dzis to za 30 lat:)14 stycznia 2006 at 11:09No tak to przez te lekkie bluzeczki figuniu.
Moze niech Cię ktoż wygrzeje?;)15 stycznia 2006 at 14:14[usunięto_link] wrote:
No tak to przez te lekkie bluzeczki figuniu.
Moze niech Cię ktoż wygrzeje?;)Zgadzam się 😉 Figa nie chce się ciepło ubierać i teraz są efekty 😉 Figa zakładaj golf!!!!!! hahahhahahahhahah
28 stycznia 2006 at 13:41[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
[usunięto_link] wrote:
No tak to przez te lekkie bluzeczki figuniu.
Moze niech Cię ktoż wygrzeje?;)Zgadzam się 😉 Figa nie chce się ciepło ubierać i teraz są efekty 😉 Figa zakładaj golf!!!!!! hahahhahahahhahah
hahahah figa i golf no co ty 😉 😈
9 czerwca 2008 at 09:42Komentarz mojego Miżka po przeczytaniu tego wątku (włażnie szukamy jakiegoż dobrego glazurnika): „No tak, miało być o technice a zeszło na gotowanie”. Szyderca jeden 😀
10 czerwca 2008 at 10:26bo fachowców to sie szuka na altino.pl nie na forach…
11 czerwca 2008 at 09:49[usunięto_link] wrote:
bo fachowców to sie szuka na altino.pl nie na forach…
O! tego nie znałam, dzięki 😀
4 lutego 2009 at 14:18Ja szukałam jeszcze gdzie indziej, na [usunięto_link]
[usunięto_link]
okazała się mega profesjonalna i jestem bardzo zadowolona
A co sama lubię robić? Kawę dla robotników;p
Pozdrawiam - AutorOdp.