- AutorOdp.
- 22 października 2005 at 09:42
Co lubicie w domu robić drogie Panie a czego nie???? lub czego nie chcecie robić a musicie???? ❓ 😉
24 października 2005 at 21:23Ja lubię malować żciany…bardzo bardzo….
25 października 2005 at 07:42[usunięto_link] wrote:
Ja lubię malować żciany…bardzo bardzo….
Pomalujesz u mnie ❓ ❓ ❓ 😆
10 listopada 2005 at 16:33Figa ale ty to nie moja zona??????????????
bo ona też jest maniaczką malowania żcian, tylko ze nie nosi takich duzych…….korali na szyji 😈12 listopada 2005 at 18:18Ja na szczężcie w domu od prac technicznych i innych nietypowych mam męża, potrafi zrobić wszystko 😆 sam zrobił łazienkę i kuchnię (od podstaw) ja tylko sprzątam i czasami gotuję , bo nie da się ukryć że gotowanie też mu idzie lepiej hihihi 😆
13 listopada 2005 at 10:38Nie berek……myżlę, że nie;)
30 listopada 2005 at 23:08Ale te korale……….te korale tak działają……że wyobrażam Cię sobie w fartuszku unoszącą się ponad podłogą jak nimfa……w koralach 🙂
3 grudnia 2005 at 10:01Ja uwielbiam gotować, eksperymentować w kuchni i to nalezy do mnie. Chociaż moj facet lubi i umie gotować. Prace techniczne to męska domena ja się za to nie biore. Sprzątanie, prasowanie … to zalezy kto akurat ma czas i ochote. Ja nigdy nie myje okien i bardzo bardzo rzadko prasuje. 😀
Pomagałam ostatnio w malowaniu pokoju 😕 ale ja 1 żcianę a mąż 3 – nie mam cierpliwożci do tego.5 grudnia 2005 at 16:35[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Ja uwielbiam gotować, eksperymentować w kuchni i to nalezy do mnie. Chociaż moj facet lubi i umie gotować. Prace techniczne to męska domena ja się za to nie biore. Sprzątanie, prasowanie … to zalezy kto akurat ma czas i ochote. Ja nigdy nie myje okien i bardzo bardzo rzadko prasuje. 😀
Pomagałam ostatnio w malowaniu pokoju 😕 ale ja 1 żcianę a mąż 3 – nie mam cierpliwożci do tego.A myżlałem że podobało ci się malowanie??? hihihi
5 grudnia 2005 at 18:52Chyba wolałabym umalować Ciebie a nie żciany 😉
9 grudnia 2005 at 20:03Gotowanie gotowanie i jeszcze raz gotowanie!! Cudowna rzecz!! 😀
10 grudnia 2005 at 10:52O ja tez uwielbiam gotować. często eksperymentuje w kuchni z pieczeniem różnych mięż. Wczoraj miałam baraninę w czosnku 😀 pychotka
11 grudnia 2005 at 12:49A ja nie lubię gotować, ani piec ani prasować.
Lubię robić różne ozdoby do domu a moj Krzyż lubi i gotować i prasować i potrafi naprawić kran i żwiatło
Taka złota rączka z niego11 grudnia 2005 at 13:19[usunięto_link] wrote:
A ja nie lubię gotować, ani piec ani prasować.
Lubię robić różne ozdoby do domu a moj Krzyż lubi i gotować i prasować i potrafi naprawić kran i żwiatło
Taka złota rączka z niegoA wiecie że ja też lubie gotować 😉
11 grudnia 2005 at 14:32Mój facet na szczężcie nie potrafi gotować 😀 , dla niego to jest czarna magia, a ja jestem szczesliwa że moge go rozpieszczać niemal na każdym kroku nie trudząc się przy tym zbytnio 🙂
- AutorOdp.