- AutorOdp.
- 23 listopada 2013 at 07:40
Ja już po filmie. Wczoraj wieczorem byłam. Istne tłumy po prostu! Dobrze, że mieliżmy kupione bilety przez internet, bo inaczej to ciężko by było. Dla mnie wszystko na plus. świetne aktorstwo , kostiumy, scenografia. Do tego miałam łzy w oczach w ostatniej scenie (gdy Katniss się rzuca na Haymitcha!)
I jeszcze jedno: Zniewalająca animacja Kosogłosa pod koniec filmu!25 listopada 2013 at 12:53A mnie zmartwiła ta animacja Kosogłosa, bo zwiastowała koniec filmu. A ja chciałam jeszczeee! 😕 W każdym bądź razie czekam niecierpliwie na kolejną czężć, bo czuję niedosyt 🙂
Ale film żwietny!30 listopada 2013 at 20:00Oglądałam – r e w e l a c j a. Pod każdym względem bije jedynkę. W innym wątku bardziej się rozpisałam 😉
2 grudnia 2013 at 12:08Zgadzam się film bardzoo dobry 🙂 Całe 2,5 h siedziałam z zapartym tchem ! Zmieniająca sie suknia Katniss i płonące kostiumy były nie z tej ziemi, efekty specjalne na najwyższym poziomie. Czas mi zleciał paskudnie szybko :/ n****ętniej obejrzałabym jeszcze raz ! 😀
2 grudnia 2013 at 12:28Byłam wczoraj w kinie i muszę przyznać, że nie myżlałam ,że „W pierżcieniu ognia” przebije pierwsze Igrzyska, ale tak się włażnie stało. Władza dalej chciała kontrolować ludzi i Igrzyska były formą zastraszania, ale rewolucja, którą rozpoczęła Katniss była wątkiem, który mnie zaintrygował najbardziej. Oczywiżcie przepiękne kreacje Katniss również nie umknęły mojej uwadze:) Teraz trzeba czekać na ekranizację trzeciej czężci:) Polecam!
- AutorOdp.