• Autor
    Odp.
  • lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Ja już po filmie. Wczoraj wieczorem byłam. Istne tłumy po prostu! Dobrze, że mieliżmy kupione bilety przez internet, bo inaczej to ciężko by było. Dla mnie wszystko na plus. świetne aktorstwo , kostiumy, scenografia. Do tego miałam łzy w oczach w ostatniej scenie (gdy Katniss się rzuca na Haymitcha!)
    I jeszcze jedno: Zniewalająca animacja Kosogłosa pod koniec filmu!

LuBoot
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

A mnie zmartwiła ta animacja Kosogłosa, bo zwiastowała koniec filmu. A ja chciałam jeszczeee! 😕 W każdym bądź razie czekam niecierpliwie na kolejną czężć, bo czuję niedosyt 🙂
    Ale film żwietny!

Mokka_Latte
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Oglądałam – r e w e l a c j a. Pod każdym względem bije jedynkę. W innym wątku bardziej się rozpisałam 😉

Irma
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Zgadzam się film bardzoo dobry 🙂 Całe 2,5 h siedziałam z zapartym tchem ! Zmieniająca sie suknia Katniss i płonące kostiumy były nie z tej ziemi, efekty specjalne na najwyższym poziomie. Czas mi zleciał paskudnie szybko :/ n****ętniej obejrzałabym jeszcze raz ! 😀

Radosna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Byłam wczoraj w kinie i muszę przyznać, że nie myżlałam ,że „W pierżcieniu ognia” przebije pierwsze Igrzyska, ale tak się włażnie stało. Władza dalej chciała kontrolować ludzi i Igrzyska były formą zastraszania, ale rewolucja, którą rozpoczęła Katniss była wątkiem, który mnie zaintrygował najbardziej. Oczywiżcie przepiękne kreacje Katniss również nie umknęły mojej uwadze:) Teraz trzeba czekać na ekranizację trzeciej czężci:) Polecam!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Premiera W pierżcieniu ognia"

Przewiń na górę