• Autor
    Odp.
  • hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link].wolska wrote:

[usunięto_link] wrote:

pierżcionki – zawsze się ucieszy 😀

o ile będzie dobry 😛 hehe

znam jej rozmiar – to zawsze jest szansa 😆

a jeszcze do tego istnieją kolczyki – mogą być przecudnie lżniące i prowokujące, a także faraoński naszyjnik – co Ty na to, Aniu.Wolska 🙄 ? już się zachwycam tą kobietą 😀

ania.wolska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

myżlę, że Twoje pomysły są całkiem niezłe! 😛 szczerze to ja bym była cała w skowronkach!

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ja w sumie tez byłabym zadowolona z biżuterii 🙂

KasiuLaK
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

@mellodiv wrote:

Ja w sumie tez byłabym zadowolona z biżuterii 🙂

nie spotkałam jeszcze kobiety która nie lubi tych wszystkich żwiecidełek! 😛 Ja osobiżcie uwielbiam pierżcionki bo za łańcuszkami to już mniej przepadam

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

a ile lat ma twoja dziewczyna?? Może powinieneż kupić jej coż innego jakież dobre perfumy?? Możesz znaleźć dobre kosmetyki na kokai.pl. Bo wiesz z tym pluszakiem to jest dla mnie trochę żliski temat. Może i są one słodkie, bardzo często faceci kupują pluszaki a dziewczynom nie zawsze się to podoba. Przemyżl sprawę innego prezentu

Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ejj a dlaczego owieczka i swinka sa drozsze? To nei fair.

No ale powaznie to lepiej zeby sie wtulala w ciebie a nei w misia.

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

oprócz biżuterii “ jestem ZA! “ uważam że dziewczyny trzeba koniecznie prezentować kwiatami “ i to całkiem żywymi “ najżywszymi 😉 nawet, gdy jej zwiędną w dłoniach, zaszaleje: Misiu, jesteż boski, tak się starałeż “ a w ogóle te kwiaty są żliczne¦ i tak chciałam je zasuszyć 🙄

cóż może spotakać lepszego zakochanego faceta, nie!?

PS. Oczywiżcie nie wystarczą tylko kwiaty, należałoby dołączyć jakąż fajną pogawędkę i mnóstwo inteligentnego humoru¦ piszę tak na wpół radząc zdezorientowanym Kolegom, a na wpół oszołomionym Koleżankom¦ Wicie, rozumiecie, takie jest życie! :ok:

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Pluszaki są urocze ale nie wiem czy jest to porywający prezent dla dziewczyny. W sumie jeszcze zależy ile ona ma lat, ale jak więcej niż 16 to może na prezent dasz coż innego? Pluszaka daj bez okazji, a tak to może jakież perfumy? Albo wspólne zdjęcie ładnie oprawione (zdecydowanie tańsza opcja)? Albo można zrobić takie fajne fotoksiążki, w których oprócz zdjęć możesz napisać coż. Możesz stworzyć taką historyjkę i napisać jak się poznaliżcie, jak Wam się związek rozwijał, wspomnieć najfajniejsze chwile Waszego wspólnego życia i to wszystko opatrzyć wspólnymi zdjęciami. Takie fotoksiążki możesz zrobić np. w sklepie superfoto.pl. Myżlę, że dziewczyna powinna się ucieszyć bo dziewczyny są sentymentalne ;

HighHills
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

zdecydowanie sie zgadzam, że dziewczyny są sentymentalne i dlatego myżlę, że najlepszy dla dziewczyny będzie prezent , który będzie każdego dnia jej przypominał o Tobie, jak biżuteria czy zegarek. Ja dostałam od chłopaka zegarek i jestem zachwycona, poniważ co na niego spojrzę to przypomina mi mojego skarba. ( ja dostałam taki [usunięto_link] 🙂

meksykanka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Też jestem za zegarkiem. Odkąd przestał być tylko urządzeniem wskazującym czas a stał się także ozdobą i dodatkiem, jego uniwersalna wartożć jako prezentu znacznie wzrosła. Piękne zegarki są na minuta.pl. Bardzo eleganckie, awangardowe i solidne. Obejrzałam trochę modeli, bo też szukałam, tylko że dla ojca. Najbardziej przypadł mi do gustu Locman i chyba jemu też, bo używa;)

Matylda22
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Hej,fajny pluszak… ale dla 13-latki no chyba, że tyle lat ma twoja dziewczyna…
    Ja bym wolała coż z tej strony ********************

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Ja też wolałabym coż praktycznego – pluszaki są oczywiżcie urocze, ale wydawanie na nie sporej kwoty mija się z celem. Myżlę, że jeden mały misiaczek raz na jakiż czas to i tak dużo 😉 I mówiąc praktyczne nie mam na myżli miksera i gofrownicy 😛 Ale jest sporo rzeczy, które mogą kobiecie sprawić przyjemnożć przez swą użytecznożć i ładny wygląd. Grunt to znać czyjż gust…

kamans
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Jak dla mnie to dożć ciekawy pomysł z tym pluszakiem – szczególnie z tym podgrzewaniem w mikrofalówce. Intrygujące 😀

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Pluszak jak najbardziej ale zaden z nich nie powala na kolana….postaraj sie wybierz jakiegos ladniejszego hej ….

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezent dla dziewczyny"

Przewiń na górę