- AutorOdp.
- 2 lipca 2009 at 18:34
[usunięto_link].wolska wrote:
[usunięto_link] wrote:
pierżcionki – zawsze się ucieszy 😀
o ile będzie dobry 😛 hehe
znam jej rozmiar – to zawsze jest szansa 😆
a jeszcze do tego istnieją kolczyki – mogą być przecudnie lżniące i prowokujące, a także faraoński naszyjnik – co Ty na to, Aniu.Wolska 🙄 ? już się zachwycam tą kobietą 😀
7 lipca 2009 at 13:22myżlę, że Twoje pomysły są całkiem niezłe! 😛 szczerze to ja bym była cała w skowronkach!
7 lipca 2009 at 17:59Ja w sumie tez byłabym zadowolona z biżuterii 🙂
7 lipca 2009 at 19:58@mellodiv wrote:
Ja w sumie tez byłabym zadowolona z biżuterii 🙂
nie spotkałam jeszcze kobiety która nie lubi tych wszystkich żwiecidełek! 😛 Ja osobiżcie uwielbiam pierżcionki bo za łańcuszkami to już mniej przepadam
20 listopada 2009 at 12:01a ile lat ma twoja dziewczyna?? Może powinieneż kupić jej coż innego jakież dobre perfumy?? Możesz znaleźć dobre kosmetyki na kokai.pl. Bo wiesz z tym pluszakiem to jest dla mnie trochę żliski temat. Może i są one słodkie, bardzo często faceci kupują pluszaki a dziewczynom nie zawsze się to podoba. Przemyżl sprawę innego prezentu
20 listopada 2009 at 15:06Ejj a dlaczego owieczka i swinka sa drozsze? To nei fair.
No ale powaznie to lepiej zeby sie wtulala w ciebie a nei w misia.
22 listopada 2009 at 20:58oprócz biżuterii “ jestem ZA! “ uważam że dziewczyny trzeba koniecznie prezentować kwiatami “ i to całkiem żywymi “ najżywszymi 😉 nawet, gdy jej zwiędną w dłoniach, zaszaleje: Misiu, jesteż boski, tak się starałeż “ a w ogóle te kwiaty są żliczne¦ i tak chciałam je zasuszyć 🙄
cóż może spotakać lepszego zakochanego faceta, nie!?
PS. Oczywiżcie nie wystarczą tylko kwiaty, należałoby dołączyć jakąż fajną pogawędkę i mnóstwo inteligentnego humoru¦ piszę tak na wpół radząc zdezorientowanym Kolegom, a na wpół oszołomionym Koleżankom¦ Wicie, rozumiecie, takie jest życie! :ok:
23 listopada 2009 at 11:10Pluszaki są urocze ale nie wiem czy jest to porywający prezent dla dziewczyny. W sumie jeszcze zależy ile ona ma lat, ale jak więcej niż 16 to może na prezent dasz coż innego? Pluszaka daj bez okazji, a tak to może jakież perfumy? Albo wspólne zdjęcie ładnie oprawione (zdecydowanie tańsza opcja)? Albo można zrobić takie fajne fotoksiążki, w których oprócz zdjęć możesz napisać coż. Możesz stworzyć taką historyjkę i napisać jak się poznaliżcie, jak Wam się związek rozwijał, wspomnieć najfajniejsze chwile Waszego wspólnego życia i to wszystko opatrzyć wspólnymi zdjęciami. Takie fotoksiążki możesz zrobić np. w sklepie superfoto.pl. Myżlę, że dziewczyna powinna się ucieszyć bo dziewczyny są sentymentalne ;
29 listopada 2009 at 10:47zdecydowanie sie zgadzam, że dziewczyny są sentymentalne i dlatego myżlę, że najlepszy dla dziewczyny będzie prezent , który będzie każdego dnia jej przypominał o Tobie, jak biżuteria czy zegarek. Ja dostałam od chłopaka zegarek i jestem zachwycona, poniważ co na niego spojrzę to przypomina mi mojego skarba. ( ja dostałam taki [usunięto_link] 🙂
1 grudnia 2009 at 13:18Też jestem za zegarkiem. Odkąd przestał być tylko urządzeniem wskazującym czas a stał się także ozdobą i dodatkiem, jego uniwersalna wartożć jako prezentu znacznie wzrosła. Piękne zegarki są na minuta.pl. Bardzo eleganckie, awangardowe i solidne. Obejrzałam trochę modeli, bo też szukałam, tylko że dla ojca. Najbardziej przypadł mi do gustu Locman i chyba jemu też, bo używa;)
6 grudnia 2009 at 20:36Hej,fajny pluszak… ale dla 13-latki no chyba, że tyle lat ma twoja dziewczyna…
Ja bym wolała coż z tej strony ********************25 grudnia 2009 at 14:32Ja też wolałabym coż praktycznego – pluszaki są oczywiżcie urocze, ale wydawanie na nie sporej kwoty mija się z celem. Myżlę, że jeden mały misiaczek raz na jakiż czas to i tak dużo 😉 I mówiąc praktyczne nie mam na myżli miksera i gofrownicy 😛 Ale jest sporo rzeczy, które mogą kobiecie sprawić przyjemnożć przez swą użytecznożć i ładny wygląd. Grunt to znać czyjż gust…
28 sierpnia 2010 at 19:06Jak dla mnie to dożć ciekawy pomysł z tym pluszakiem – szczególnie z tym podgrzewaniem w mikrofalówce. Intrygujące 😀
28 sierpnia 2010 at 20:51Pluszak jak najbardziej ale zaden z nich nie powala na kolana….postaraj sie wybierz jakiegos ladniejszego hej ….
28 sierpnia 2010 at 22:12😀
- AutorOdp.