Prezent dla faceta…

• Autor
    Odp.
  • Justynka108
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Idą żwięta, a ja co roku mam ten sam problem. Jaki prezent kupić mojemu chłopakowi? Oni są takim trudnym tematem! Przecież nie wybrnę parą skarpet! Kobiecie można kupić nawet pluszaka, albo bombonierkę. A facetowi???

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Też mam problem z kupnem prezentu dla faceta 😕 ale skoro dałam radę z prezentem na urodziny, więc teraz aż tak się nie przejmuję 🙂
    Poza tym jako kobieta nie chciałabym dostać maskotki ani bombonierki…

Verona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Perfumy, szalik, album z Waszymi zdjęciami… to się chłopakom podoba 🙂

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Wiadomo ,że nikt nie powie by drugiej stronie nie było przykro,ale po co mężczyźnie album ze zdjęciami? 🙂 Z perfumami tylko jeżli się wie co lubi :p

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

po pierwsze to tak jak Kowal mówi, po co facetowi album ze zdjęciami, a po drugie to jeżli już, to takie rzeczy na rocznicę, walentynki, a nie na żwięta!

ciotka_waliwandrova
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Wedlug mnie najlepszym prezentem dla chłopa są narzędzia. Cos co mu sie przyda. Moj to nie lubi jakbym mu jakies ubrania kupila czy inne duperele.

Justynka108
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 12
    • Bywalec

No ładnie dziewczyny i chłopaki!
    Użmiałam się prawie do łez przy temacie narzędzi jako prezentu dla „chłopa”! Przypomniałam sobie mojego kochanego faceta jak wiecznie coż wykręca, przekręca, lutuje i kombinuje. Chyba skoczę po jakież pudło do majsterkowania. Dostanie pod choinkę cały komplet żrubokrętów!!!

Intro
    Member
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Potwierdzam, lubię sobie pomajsterkować często i najbardziej cieszyłbym się z czegoż praktycznego 🙂

sadzonka
    Member
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

może jakiż gadżet do samochodu? oczywiżcie jeżli ma…

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

@Hanka wrote:

Od kilku lat wszystkie prezenty załatwiam dzięki mojej ulubionej księgarni:
    [usunięto_link]
    indywidualne, żwiąteczne i okazyjne….kapitalny wybór, elegancko, szybka i niezawodna dostawa,
    dla każdego niezależnie od wieku i zainteresowań………..pozdrawiam

Jak kupisz książkę facetowi to masz go z głowy na kilka wieczorów:)ale księgarnia ciekawa.

ptysia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

Książka, perfum albo jakaż bluza/sweter – u mnie to się zazwyczaj sprawdza. No chyba, że w danym roku jest czymż zafascynowany dodatkowo wtedy staram się znaleźć coż co podpasuje upodobaniom 🙂

znaczek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Fajnie mas, ja bym chciała facetowi kupować takie prezenty, ale on woli jak daje mu coż, co dla niego jest praktyczne. W tym roku trochę obejdę jego regułę – wymyżliłam, ze dobrym prezentem i fajnym, przynajmniej moim zdaniem jest golarka. Zresztą nawet znalazłam taka tania na magicznej planecie i bardzo mnie ucieszyło to, że przechytrzę mojego faceta.

majkawazka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

ja zawsze pytam mojego faceta co by chciał dostać, zawsze marudzi, że wszystko ma, albo wymyżla sobie buty do biegania czy koszulkę.
    to ja patrzę co mu trzeba zmienić i ostatnio kupiłam mu portfel, bo tamten był brzydki i wstydziłam się nim płacić w sklepie 🙂

ewa83
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

wejdź sobie na pogrosiku.eu – to kopalnia pomysłów na prezenty. ja się zarejestrowałam i dostałam fajna darmowa ofertę

bonbon
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

kupiłam książki, a teraz sama je czytam…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezent dla faceta…"

Przewiń na górę