- AutorOdp.
- 21 stycznia 2011 at 13:30
Dla faceta to raczej jakież gadżety albo coż związane z elektroniką. Ja swojemu na gwiazdkę kupiłam taką mysz 😀 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
edit:
jakubek21 stycznia 2011 at 14:56Fajne te gadżety:)A co powiecie na takie eleganckie zawieszki,breloki i zakładki.Tak się zastanawiam co kupić kuzynowi na urodziny.
xxxxxxxxxxxxxxedit:
jakubek7 lutego 2011 at 12:47Oj , jest baaardzo dużo pomysłów na prezent dla chłopaka, ostatnio mojemu tacie kupiła te perfumy : xxxxxxxxxxxxx , wyszukałam jakiż czas temu ten sklep w necie i od tej pory stal się moim faworytem;)
edit:
jakubek7 lutego 2011 at 12:55To też w dużej mierze zależy od tego, co nasz facet lubi i czym się interesuje. Zawsze sprawdzonymi prezentami są perfumy, golarki i faktycznie elektronika. Reszta to już indywidualne pomysły dla konkretnego mężczyzny 🙂
7 lutego 2011 at 17:22Ogólnie mówiąc – faceci lubią gadżety. 🙂
9 lutego 2011 at 10:32Może książka? Mój przyjaciel pożyczył mi „Dżozefa” Jakuba Małeckiego, strasznie się nim zachwycał, ja też przeczytałam i się zgadzam 😀 książka jest megaaaa 😀 Dynamiczna i trochę psychodeliczna akcja, główny bohater dresiarz mający fajne przemyżlenia, tajemnica Polecam!:)
9 lutego 2011 at 11:50Książka może być „zgubna” jak się nie trafi w gust, przynajmniej tak mi się wydaje. Ale jeżeli wie się co mężczyzna lubi czytać, to czemu nie? 😉
9 lutego 2011 at 14:06Książka, czy ja wiem.. Ciężko trafić w gust.
Ja w tym roku celuję w coż praktycznego i gadżeciarskiego. Książka niekoniecznie, ale zastanawiam się nad taką małą lampką do czytania xxxxxxxxxxxxxxxx
Co myżlicie dziewczyny? 😉 Fajne według was dla faceta, który dużo czyta?
edit:
jakubek9 lutego 2011 at 17:01Bez urazy, ale dla mnie pomysł dziwny… Znaczy się może inaczej – nie potrafiłabym chyba podarować żadnemu facetowi, którego znam lampki „do czytania” ani niczego w takim stylu. Ale faktycznie, jak ktoż takie rzeczy lubi… Niemniej jednak chyba raczej nie… 😉
9 lutego 2011 at 20:28ja teraz na walentynki kupuję swojemu facetowi perfumy.
11 lutego 2011 at 10:59[usunięto_link] wrote:
ja zawsze pytam mojego faceta co by chciał dostać, zawsze marudzi, że wszystko ma, albo wymyżla sobie buty do biegania czy koszulkę.
to ja patrzę co mu trzeba zmienić i ostatnio kupiłam mu portfel, bo tamten był brzydki i wstydziłam się nim płacić w sklepie 🙂Skoro chce koszulki to po co wymyżlać? 🙂 U powinnaż być dumna ,że ma swój własny, ulubiony brzydki portfel 😛
[usunięto_link] wrote:
Ogólnie mówiąc – faceci lubią gadżety. 🙂
Bardziej rzeczy praktyczne , które później nie leżą w kącie bez sensu.
[usunięto_link] wrote:
To też w dużej mierze zależy od tego, co nasz facet lubi i czym się interesuje. Zawsze sprawdzonymi prezentami są perfumy, golarki i faktycznie elektronika. Reszta to już indywidualne pomysły dla konkretnego mężczyzny 🙂
Z golarką to bym się zastanowił po co, jeżli już ma to lepsze ostrza 😉
A perfumy jak na moje oko ryzyko, choć wiadomo,że jeżli zna się zapach.11 marca 2012 at 10:10ja ostatnio zainwestowałam w sprzęt do samochodu i kupiłam swojemu facetowi nawigację Vordon, kosztowała jakież 200 zł na allegro, a ja wychodzę, z założenia, że lepiej kupować praktyczne prezenty, z których można korzystać cały czas, a nie takie które użyje się raz i wrzuci do kąta
28 marca 2012 at 17:00smartfona mu kup
albo jakiż zajebisty perfum4 kwietnia 2012 at 11:39Prezent dla faceta … zawsze mam z tym problem. Perfumy, zegarek … i co jeszcze ?? Mój zawsze twierdzi, że ma juz wszystko i sam nie wie czego by chciał. Faceci nie lubią pierdułek tak jak my 🙂
5 kwietnia 2012 at 22:19Najlepsze są prezenty własnoręczne.. takie naprawdę od serca (szczegolnie wtedy kiedy nie ma się za dużo kasy, albo facet sam nie wie co chce) własnoręcznie wydziergany szalik czy crazy ocieplacz z pomponami na siusiaka i jest zabawnie 😀 polecam!
- AutorOdp.