• Autor
    Odp.
  • Faleczka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Hmmm.. skoro tak twierdzicie. 🙂 Ja się nie znam, ale chyba to jest dobry prezent. 🙂 Mam nadzieję, że się nie obrazi, że to takie obowiązkowe. 🙂 Może dobiorę do tego jakąż apaszkę. A słuchajcie, ten informator to jakiż wielki jest? Bo mi zależy na czymż podręcznym, torebkowym. Jeżli to jakiż wielki tom do postawienia na półkę to poszukam czegoż mniejszego. 🙂

yenn
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Nie jest duży, z tego co widziałam. Mniejszy niż A5 i cieniutki. Także nie bój się, wejdzie do każdej torebki, z wyjątkiem może kopertówki. 😉

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

To też dobry pomysł,ale moim zdaniem nic nie sprawi kobiecie tak dużej radożci jak stylowa i oryginalna biżuteria. Nad tym również warto się zastanowić:)

Faleczka
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Wiem, wiem. 🙂 Nie znam kobiety, której kolczyki albo bransoleta nie sprawią przyjemnożci. 🙂 Grunt w tym, że wszystkiego jej nie dam – na pewno nie na raz. 🙂 Ale niebawem będą żwięta, więc ten informator prawniczy może dam jej pod koniec roku włażnie. 🙂 Będzie miała na następny rok. 🙂 A teraz może faktycznie coż kobiecego. 🙂 Zawsze mówię – co się odwlecze, to nie uciecze. 😉

yenn
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

No, to dobry pomysł. Do końca tego roku i tak by się jej nie przydał kalendarz. Ale nie rezygnuj z tego pomysłu, bo myżlę że to naprawdę praktyczny upominek, a ja osobiżcie lubię oprócz błyskotek dostać czasem też coż, co się do czegoż przyda. 😛

marta1985
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Może jakąż fajna aktówkę jeżeli to bliska przyjaciółka a może fajną czapkę lub szalik 🙂

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Nie jest duży, z tego co widziałam. Mniejszy niż A5 i cieniutki. Także nie bój się, wejdzie do każdej torebki, z wyjątkiem może kopertówki. 😉

Taki cienki to ten informator nie jest, ale to dobrze, bo przecież zawiera dożć dużo informacji.
    A my kupujemy ponownie ten sam prezent, gdyż, jak to mój tato mawia „jak coż jest idealne, to po co to zmieniać” 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezent dla koleżanki"

Przewiń na górę