- AutorOdp.
- 7 października 2011 at 14:17
Moim zdaniem bardzo ciekawym i oryginalnym prezentem może być wyjazd do SPA. Z tego co się orientuję, to Hotel Głęboczek ma w swojej ofercie specjalne vouchery prezentowe, które można podarować młodej parze. Będą mogli oni w końcu wypocząć po tych wszystkich przygotowaniach i pobyć tylko we dwoje.
13 lutego 2012 at 09:59Nie wiem czy jest sens kupować taki najtańszy model… chociaż jakiejż renomowanej firmy jest, czy nikomu nie znanej marki Bolek i Lolek? Porządny model to tak z 600-700zł będzie kosztował, a takie najlepsze ekspresy do kawy to oscylują koło 6000zł
8 września 2012 at 21:44Z reguły jest tak, że prezenty żlubne są niewypałem. Lepiej dać młodym pieniądze- sami będą lepiej wiedzieć czego potrzebują i na co najlepiej je wydać.
29 września 2012 at 20:23Nie zawsze, jeżli wczeżniej młodzi okreżlą listę potrzebnych przedmiotów.
4 października 2012 at 20:22Teraz bardzo modne są włażnie wspomniane listy z prezentami żlubnymi. Dzięki temu doskonale wiemy co chcą dostac Państwo młodzi na prezent,czego oczekują. Najlepiej sprawdzają się praktyczne prezenty.
25 kwietnia 2013 at 18:27Szkoda że jeszcze nie byłam na żlubie pary młodej która miałaby swoją listę prezentów. Wtedy bez obawy kupiłabym prezent. Trzeba dobrze znać upodobania młodych żeby prezent ich nie rozczarował. Pamiętając o moich prezentach żlubnych bez wstydu wręczam kopertę. Nie dlatego że jestem wygodna i nie chcę pożwięcać swojego cennego czasu na maraton sklepowy ale po prostu chcę im oszczędzić sterty podwójnych prezentów.
- AutorOdp.