• Autor
    Odp.
  • czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

generalnie powiem tak. po pierwsze dziwna mi się ona wydaje, albo tak ją opisałeż. raz jest taka, raz taka. pisałeż coż że ma faceta…. to ma czy go nie ma? a jej znajomi, tzn wasi już wspólni, nadal utrzymujecie kontakty? może ona ma jakiż problem ze sobą albo (sory że to powiem) jest bezwzględną suką która wykorzystuje pomoc i rękę drugiej osoby i robi z siebie ofiarę….

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Nie nie nie nie ❗

Mimo mojego zmeczenia i pozniej godziny zdolalem to przeczytac. Z moja cierpliwoscia jednak jest calkiem OK.

Chcesz tej kobiety, podoba CI sie i ciagnie jej do niej wiec dlaczego nie zrobisz kroku w przod ? Jestes facetem. Masz jaja. Chcesz jej a bawisz sie w jakies popieprzone przyslugi i pomoce. Nie badz jej przyjacielem.

Pisala/mowila Ci ze sie zastanowi kiedy proponowales spotkanie. Po 2gim takim tekscie napisalbym jej ” wiesz co ? nie podoba mi sie Twoje dziecinne zachowanie, ” zastanowie sie ” itp albo chcesz sie ze mna spotkac albo nie, jezeli tka to spotkajmy sie i milo spedzmy ze soba ten czas a jezeli nie to zapomnij o mnie i nie odzywajmy sie juz do siebie. p.s a taka w ogole to lubie jak na mnie tak slodko patrzysz 🙂 ”.

Nie boj sie brac od zycia tego czego chcesz. Chcesz to bierz bo samo Ci tego nie da. Kobieta rzadko zrobi pierwszy krok w Twoja strone i powie Ci :

1. badzmy razem
    2. chce sie z Toba kochac
    3. pocaluj mnie

Czesto jezeli nie pokazesz im ze jestes zdecydowanym, pewnym siebie, konkretnym i stanowczym facetem wiedzacym czego chce zostaniesz przyjacielem albo zwyklym kolega.

Zlap sie mocno za jaja. Boli ? Ok. Jestes facetem. Wiesz co jutro zrobisz ? Podejdziesz do niej i powiesz ” mam dosc takich zabaw i zachowywania sie jak dzieci, jestesmy dorosli, podobasz mi sie a stracilismy juz duzo czasu na jakies zabawy w kotka i myszke, pojdzmy gdzies i bawmy sie dobrze, spedzmy ze soba milo czas, wrocmy do domu i zasnijmy wspominajac te wspaniale chwile, ktore wczesniej razem przezylismy ”. Powiedz to z usmiechem. Mow smialo ale badz gotowy odejsc.

PRZESTAN. Przestan jej robic przyslugi. Przestan jej pomagac. Robisz ofiare losu i z siebie i z niej. Traktujesz ja jak ksiezniczke. Wynosisz na piedestal. Zachowujesz sie jak d*** a nie jak facet dajac sie w dodatku wykorzystywac.

Zrob cos z tym. Badz prawdziwym facetem – to prostsze niz Ci sie wydaje.

Pozdrawiam.

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

po prostu pokazałeż jej na początku ZE TAK CZY INACZEJ przy niej będziesz, stestowała gdzie są granice i jak sie okazuje jest zajebiscie dobrą manipulatorką 😛
    nie dożć ze załatwiła sobie darmowego korepetytora i załątwiacza wszelkich spraw, to jeszcze taksówke i psychologa :/

CHłopie jestem kobietą lubie jak sie mnie traktuje jak księzniczke ale. są pewne granice traktowania jak księzniczke a jak szefową…. bo wiesz takie posady ASYSTENTÓW we wszystkim to zazwyczaj maja miejsce przy bogatych i pięknych aczkolwiek leniwych.

Robisz to co ona chce zupełnie pozbawiony w tym wszystkim jestes… SIEBIE….. ja radze mimo wszystko odsunąc się od niej 😛 ( aha i kobiety też lubią jak muszą sie wysilić zanim cos zdobędą :PP a takie podane wszystko na tacy traci swój smaczek 😛 )

sunny-007
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Czy można wiedzieć autorze tego tekstu, jak potoczyła się Twoja historia z tą dziewczyna?

pozdrawiam:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problem…"

Przewiń na górę