• Autor
    Odp.
  • milla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

trzymam się… Z każdym dniem lepiej się czuję:)

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ooo to dobrze 🙂
    nie daj sie 😛 może tak będzie lepiej dla Ciebie… nie ma co trzymać czegoż czego nie ma już…

milla
    Member
    • Bywalec

Zgadzam się z Tobą:) i myżlę że z czasem czas zagoi moje rany:) czuję się naprawdę już lepiej…..czasem mnie kusi do niego napisać… ale nie zrobię tego…

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Też życzę wytrwałożci… I żebyż się trzymała jako tako w tej trudnej sytuacji… :*:*:*

majkawazka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

powodzenia i wytrwałożci. My kobiety musimy trzymać się razemLD

milla
    Member
    • Bywalec

Ciezko mi 🙁 ale muszę dać sobie rade…. muszę być silna … już 4 dzień się zaczął… i on się nie odzywa .. przynajmniej widzę że wiele dla niego nie znaczyłam:(

ptysia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

Czasami nie warto rozdmuchiwać czegoż, co należy już do przeszłożci. Wiem, że to trudne i ciężkie, bo uczucia na długo pozostają i sentyment, ale nie można się zatrzymać w miejscu. Trzeba sobie powiedzieć „to już było, skończyło się – czas na nowy rozdział w życiu”. 🙂

Powodzenia i uszy do góry!

eta
    Member
    • Maniak

milla
    szkoda ze z niego taki tchórz ze nie potrafił inaczej tego zakończyć tylko przez rodziców i przez komórkę
    3maj sie, nie daj sie 😛

milla
    Member
    • Bywalec

xxx

milla
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

trzymam się… Z każdym dniem lepiej się czuję:)

A JA CORAZ GORZEJ!!!!

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Z tego co napisał twój chłopak to nie wiem w czym jest problem. Ale przeczytał bym na twoim miejscu co napisał bardzo dokładnie.

eta
    Member
    • Maniak

do twego faceta…
    niby tak… chciałeż sie pożwiecić.. jak to nazwałeż cale swoje zycie… ale chyba nie o to chodzi??
    może po prostu nie mówicie sobie wszystkiego tylko sa jakież domysły i przez to robi sie problem..
    ja tez kiedyż doszukiwałam sie takich a nie innych rzeczy..
    2 lata macie kryzys albo go przetrwacie albo nie… a to juz zależy od WAS….!!

ps. musze spadac do pracy ;/ napisze potem reszte 😛

milla
    Member
    • Bywalec

:((((((((((((((( a ja już mam dożć życia!!!!! najlepiej żebym przestała istnieć na tym żwiecie !!

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Z tego co tutaj napisał twój chłopak to robisz problem z niczego. Może po prostu jak znajdziecie czas porozmawiajcie o tym prywatnie 😉 A to ,że ktoż nie dzwonił 3-4dni żeby zaraz uważać ,że mu przez to nie zależy jest przegięciem. Może chce pobyć sam, zresztą z tego co piszę był zajęty. A za wypowiedzi rodziców niestety nie może odpowiadać.

eta
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

:((((((((((((((( a ja już mam dożć życia!!!!! najlepiej żebym przestała istnieć na tym żwiecie !!

aż tak źle nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 🙂
    głowa do góry…
    jak sie czujesz?

The topic ‘Problem w związku…..:(’ is closed to new replies.

Przewiń na górę