• Autor
    Odp.
  • tiffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

W sumie nie wiem o co tyle krzyku skoro sama zainteresowana nawet się nie pojawia. 🙂

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jak dla Ciebie to Lady Kala bo nie przypominam sobie,żebyżmy przeszły na mniej oficjalna wersję 😆

Każde swoje dureństwo tłumaczysz kpinami i ironią-jakoż nie wykazałaż swojej znajomożci rozmiarówką!

przykro mi, ze nie potrafisz wyczuć ironii. Uważasz, że mając 19 lat, nosząc stanik od 4 lat nigdy nie spojrzałam na metkę? Otóż powiem ci, że mariolka chyba nawet do tego stopnia głąbem nie jest aby tak pomyżleć.
    Jednak uważam, że ty po prostu chciałaż się doszukać w moim pożcie na siłę jakiejż głupoty, błędu, a że tego typu rzeczy na pierwszy rzut oka widać w twoich postach, nie moich, ty przyczepiłaż się do zwykłego g***na. To tak jakbyż mi zarzuciła, że napisałam „moze”, zamiast „może”.
    😉

józia, oj sie zdziwisz, moge pisac co mi się podoba i bede tak robic, to jest forum kazdy moze wyrazic swoje zdanie Ty mi tego bynajmniej nie zabronisz

Dlaczego mówisz „ty mi tego nie zabronisz”? Przecież ja ci nie zabraniam. Ja po prostu mówię, że nie masz do tego prawa i że SAMA SOBIE TEGO NIE WYMYśLIŁAM.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

jeżeli mówisz że nie mam prawa, to jak Ty mozesz miec takie prawo do mówienie wszytskiego co chcesz? i upominanie każdego na kazdym kroku? zaprzeczasz sama sobie kolezanko

Jozia
    Member
    • Maniak

@mrówka wrote:

jeżeli mówisz że nie mam prawa, to jak Ty mozesz miec takie prawo do mówienie wszytskiego co chcesz? i upominanie każdego na kazdym kroku? zaprzeczasz sama sobie kolezanko

jesteż zwyczajnie głupia jak but.

Mam wyjażnić czemu? po raz kolejny powtarzam, że nie masz prawa do mówienia tego, na co masz ochotę. I po raz pierwszy ( i mam nadzieję, że ostatni) mówię, że ja nigdzie nie napisałam, że ja mam takie prawo. Nie umiesz czytać? Masz zwidy? O niczym takim nie wspomniałam.
    A upominanie każdego, to nie jest „mówienie wszystkiego” do upominania mam prawo, ty z resztą też.
    Nie popisałaż się mrówko. Skończysz się wreszcie pogrążać?

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Jesteż przeżmieszna,proponuję założyć kabaret to może Cię nawet i do Bałtroczyka zaproszą 😆

Józia-samozwańczy moderator i strażnik porządku na forum!

mrowka
    Member
    • Zasłużony

Józia nie zycze sobie obrazania mnie , nie Jestem glupia chyba Ty nia Jestes , mam gdzies Twoje zdania nie bede dalej ciagnac konwersacji z Toba bo widze ze nie masz sensu i nie rozumiesz o czym pisze, po pierwsze ja doskonale zruzmialam to co napisalas i wcale nie mowie ze Ty pisalas ze masz takie prawo jak widac Ty nie rozumiesz o czy pisze
    odczep sie ode mnie i bez odbioru!!!

monker
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

wszystkie inne czesci mojego ciała rozwijaja sie prawidłowo . Okres dostałam juz dawno temu i te inne sprawy rowniez . tylko moj biust mnie dobija

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jesteż przeżmieszna,proponuję założyć kabaret to może Cię nawet i do Bałtroczyka zaproszą 😆

Józia-samozwańczy moderator i strażnik porządku na forum!

Ciebie u Bałtroczyka zamknęliby pewnie odrazu w jakiejż kanciapie, bo jedynie pogrążanie się jest twoją dobrą stroną.

Mrówko, gdybyż zrozumiała doskonale to nie pisałabyż takich bzdur. A teraz starasz się temu zaprzeczyć. Niestety twoje poprzednie posty nie znalazły się w archiwum, wciąż tu widnieją więc po co im zaprzeczasz.
    „Chyba sama jesteż głupia” 😀 Masz 10 lat?

Autorko tematu, twój biust Cię dobija tzn, że nie rożnie Ci w ogóle czy jest malutki? Podejrzewam, że jest po prostu mały i tyle.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Tak podejrzewasz? 😆 Bo mi się wydawało,że to ja tak podejrzewałam i o to wyszła cała awantura bo Ty stwierdziłaż,że napewno nic jej się nie rozwija prawidłowo i musi iżć do lekarza a jej proponuję zaakceptować małe piersi… Pisałaż też coż o braku miesiaczki i nawet owłosienia łonowego…

Kto się tu ożmieszył Józka?! 😆

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Tak podejrzewasz? 😆 Bo mi się wydawało,że to ja tak podejrzewałam i o to wyszła cała awantura bo Ty stwierdziłaż,że napewno nic jej się nie rozwija prawidłowo i musi iżć do lekarza a jej proponuję zaakceptować małe piersi… Pisałaż też coż o braku miesiaczki i nawet owłosienia łonowego…

Kto się tu ożmieszył Józka?! 😆

Słuchaj kretynko, nie zmienię zdania, że się ożmieszyłaż i ożmieszasz nada. Jkabyż nie zauważyła autorka napisała kolejny post, dając nam wskazówki. Dlatego podejrzenia są inne. Jesteż niedorozwinięta, masz problemy ze wzrokiem czy nie umiesz czytać?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ej…nie sadzilam, ze to kiedys napisze, bo nie uwazam jozi za specjalnego partnera do dyskusji: nie odpowiada mi to, jak to robisz, roznica wieku jest niezwykle wyczuwalna i po prostu poziom nie ten.

ale: w tym watku to nie jozia osmieszyla sie czy wyszla na kretynke.

jej odpowiedz byla nawet dosc merytoryczna.

natomiast: twoj teks o sylikonach, kala, byl na takim samym poziomie i tak samo na miejscu jak pamietne „lzejsze leki przeciwbakteryjne np. furagina” w watku o chorowitym dwulatku. po prostu: nie masz pojecia o fizjologii, idziesz e zaparte…i wychodzisz na idiotke.

mrowka
    Member
    • Zasłużony

józia Ty jestes głupia i koniec , mozesz mówić sobie cos innego ja i tak Cie za taka uwazam i nie sprowokujesz mnie do kolejnego posta

poziom nie ten

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

@mrówka wrote:

józia Ty jestes głupia i koniec , mozesz mówić sobie cos innego ja i tak Cie za taka uwazam i nie sprowokujesz mnie do kolejnego posta

poziom nie ten

mrówka, daj spokój. to że powiesz, że poziom nie ten, to nie znaczy, że ktoż zacznie uważać Cię za osobę inteligentną.
    takie teksty 'Ty jesteż głupia i koniec’ to w przedszkolu się słyszy, a nie u dziewczyny, która ma więcej niż 6 lat.

wypowiadaj się na temat, a jak nie masz już nic do powiedzenia na temat tych nieszczęsnych piersi, to odpużć sobie dalsze komentowanie.

mrowka
    Member
    • Zasłużony

mnie nie interesuje kto co o mnie mysli, napisałam po porostu to co uważam jeżli Tobie sie nie podoba to spoko rozumiem

ale Józi to uwagi nie zwrocisz jakbys nie widziała jak ona sie zachwouje

ale ok nie zamierzam się kłocic
    pozdrawiam

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

a co mam mówić Józi?

to Ty w każdym pożcie powtarzasz, że to ona jest głupia, że kończysz dyskusje, 'bez odbioru’, a nie podajesz żadnych racjonalnych argumentów, żeby wyszło na Twoje. jesteż głupia i koniec, to nie jest nic rzeczowego.
    Józia przynajmniej mówi konkretne rzeczy, a nie przegaduje się w stylu naszej byłej marioolki.

czyżby mariolka powróciła w innym wcieleniu? ;o

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " problem z piersiami"

Przewiń na górę