• Autor
    Odp.
  • abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Jejku czy te klotnie pomoga autorce tematu? Polow tych postow trzeba by usunac zeby watek mial sens.

Skoro rzeczywiscie nie rosna Ci piersi-nie jest to kaprys typu:ale mam male – to musisz sie udac do lekarza. Prawdopodobnie bedziesz poddana jakiejs terapi hormonalnej. I nie zwlekaj z tym – im szybciej tym lepiej.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Józka nie życzę sobie obrażania mnie! To forum-dyskutować można mniej lub bardziej głupio ale texty typu „kretynko” czy „jesteż niedorozwinięta” zostaw sobie dla swoich koleżanek czy ludzi,którzy zechcą tego wysłuchać!
    Jakąż kulturę trzeba sobą rezprezentować-mimo wszystko!

Nie obraziłam Cię ani razu-jezleki brakluje Ci argumentów to zamiast raczyć kogoż takimi textami zamilknij!

Jesteż DNEM-to była moja ostatnia dyskusja z Tobą!
    Wykłociłaż się a i tak wyszło na moje bo dziewczyna napisała,że rozwija się prawidłowo!

Żegnam Cię Prymitywie!

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Prawidłowo oprocz piersi…

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

aguus zgadzam sie z Toba, nie powinnam tak pisać,

pozdrawiam

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

miło, że się ze mną zgadzasz. następnym razem lepiej zacisnąć zęby i przemilczeć, nie wykłócać się bez sensu na kilka stron.
    pozdrawiam i życzę dobrej nocy.

a co do tematu, to tak czy siak wizyta u lekarza dziewczynę nie zabije, a rozwieje jej wszelkie wątpliwożci. więc czy to tylko jej urojony problem, czy coż bardziej poważnego, lekarz nie gryzie, a może wiele pomóc.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Nie obraziłam Cię ani razu

[usunięto_link] wrote:

Jesteż DNEM

😆 😆
    kre…ty…..

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

To był pierwszy i ostatni raz kiedy Cię obraziłam po twoim dożć soczystym steku wyzwisk w stronę moją i Mrówki!

Na tym kończy się moja syskusja z Tobą! Rozumiem mozna gadać z kimż nawet gdy druga strona ma odmienne zdania ale podstawową zasadą konwersacjii na jakimż poziomie jets szanowanie zdania i osoby rozmówcy-to,że masz inne zdanie nie znaczy,ze jest ono jedyne słuszne i lepsze! Ty tego nie umiesz-gdy nie wiesz już co powiedzieć leca texty w stylu „kretynka” „jesteż głupia jak but” „jestes niedorozwinięta”

Tak rozmawiać nie będę z nikim! Dobrze by było jakbyż wyrosła z piaskownicy bo żaden dorosły człowiek na poziomie tak nie rozmawia!

Żegnam!

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

To był pierwszy i ostatni raz kiedy Cię obraziłam po twoim dożć soczystym steku wyzwisk w stronę moją i Mrówki!

Nie mów o mrówce, bo ona pociągnie cię jeszcze głębiej na dno 😆

[usunięto_link] wrote:

to,że masz inne zdanie nie znaczy,ze jest ono jedyne słuszne i lepsze!

Słuchaj, my nie dyskutowałyżmy na temat aborcji i eutanazji, gdzie każda ze stron może mieć swoje racje. W tym temacie, albo ktoż ma racje, albo nie i tu nie ma „mojego” czy „twojego” zdania. Moje było słuszne, twoje nie.

[usunięto_link] wrote:

Ty tego nie umiesz-gdy nie wiesz już co powiedzieć leca texty w stylu „kretynka” „jesteż głupia jak but” „jestes niedorozwinięta”

Teksty lecą, ale nie wtedy gdy nie wiem co powiedzieć. Te teksty, nie zastępują moich argumentów (jak np w przypadku mrówki), tylko są dodatkami do moich argumentów, które wciąż posiadam. Jakbym nie miała argumentów, to przyznałabym racje.
    Nie raz już to na forum zrobiłam. Nie pozjadałam rozumów i gdy się mylę, przyznaję się!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " problem z piersiami"

Przewiń na górę