Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 46 do 60 (z 107 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    jakubek
    Klucznik
    • Temat贸w: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

@tequila wrote:

To dobrze bo ja na razie te偶

馃槅 馃槅 馃槇

tequila
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 165
    • Zapaleniec

馃榾 馃榾 馃榾

Figa
    Klucznik
    • Temat贸w: 59
    • Odp.: 880
    • Zas艂u偶ony

A ja nie wiem czy sie ciesze czy nie;) bo to ma艂o jest wo藕nic贸w z r贸偶nymi koniami????

eKostka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

@tequila wrote:

No c贸偶 twoj strata. Zreszt膮 ja ju偶 chyba takiego znalaz艂am kt贸ry z ch臋ci膮 sprawdzi czy ko艅 mie偶ci si臋 w mojej windzie:))

To po co by艂y te namawiania Jakubka??? Chyba ze Jakubek ma fajnego konia 馃槇
    呕e te偶 nie mam windy…..te偶 mo偶e bym cos zaproponowa艂a

[email protected]
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

no to doopa 馃槨 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 馃榾 馃槙

Kurcze moze ktos na rumaku przez okno si臋 wdrapie??? na parter wysoko nie jest 馃槈

i koniecznie z winkiem inaczej psem poszczuje 馃槢

jakubek
    Klucznik
    • Maniak

Ale si臋 dzia艂o w weekend szkoda 偶e mnie nie by艂o hmmm czyli Panienka z okienka…..kiedy偶 by艂a taka piosenka o panience i u艂anie 馃槅 馃槇

tequila
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 165
    • Zapaleniec

@kasia@caprice.com.pl wrote:

no to doopa 馃槨 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 馃榾 馃槙

Kurcze moze ktos na rumaku przez okno si臋 wdrapie??? na parter wysoko nie jest 馃槈

Kasiu a to tylko plus 偶e mieszkasz na parterze. Ko艅 nieb臋dzie musia艂 wchodzi膰 po schodach, a ty nie musisz latami zapuszcza膰 w艂os贸w 偶eby rycerz wszed艂 po nich do twojej wierzy:))) A odpowiadaj膮c na twoje pytaniepo co namawia艂am Jakubka. No c贸偶 taka ju偶 jestem niedobra dziewczynka, ale on jest porz膮dny facet i nie skorzysta艂 z okazji. Ciekawe czy 偶a艂uje?? Jak my偶lisz??

jakubek
    Klucznik
    • Maniak

@tequila wrote:

Kasiu a to tylko plus 偶e mieszkasz na parterze. Ko艅 nieb臋dzie musia艂 wchodzi膰 po schodach, a ty nie musisz latami zapuszcza膰 w艂os贸w 偶eby rycerz wszed艂 po nich do twojej wierzy:))) A odpowiadaj膮c na twoje pytaniepo co namawia艂am Jakubka. No c贸偶 taka ju偶 jestem niedobra dziewczynka, ale on jest porz膮dny facet i nie skorzysta艂 z okazji. Ciekawe czy 偶a艂uje?? Jak my偶lisz??

A to dlatego ju偶 obcie艂a偶 w艂osy hahahaha

[email protected]
    Cz艂onek
    • Maniak

@tequila wrote:

oczywi偶cie 偶e z膮艂uje 馃槙 inaczej by艂by g艂upcem 馃槈 Poprostu jest zbyt niesmia艂y hihihihi

[email protected]
    Cz艂onek
    • Maniak

Jakubek sk膮d wiesz ze obci臋艂am w艂osy 馃槙

czekaj czekaj … to ty by艂es tym u艂anem w sobote pod moim oknem 馃槸 馃槈

PS nawi膮zujesz do piosenki o panience i u艂anie to ja tez co偶 ci powiem – kiedys oglada艂am bajke „Jakubek i brzoskwinia olbrzymka” widzia艂es????

jakubek
    Klucznik
    • Maniak

Jakubek sk膮d wiesz ze obci臋艂am w艂osy 馃槙
    bo zna t膮 pani膮 馃槅
    czekaj czekaj … to ty by艂es tym u艂anem w sobote pod moim oknem 馃槸 馃槈

PS nawi膮zujesz do piosenki o panience i u艂anie to ja tez co偶 ci powiem – kiedys oglada艂am bajke „Jakubek i brzoskwinia olbrzymka” widzia艂es????

馃槸 nie takiej piosenki nie znam 馃槸

[email protected]
    Cz艂onek
    • Maniak

nie piosenka 馃槇
    BAJKA 馃榾

jakubek
    Klucznik
    • Maniak

nie piosenka 馃槇
    BAJKA 馃榾

achaaaaa, lubie bajki 馃槼 馃槅

[email protected]
    Cz艂onek
    • Maniak

Bajki lubi chyba ka偶dy bez wzgledu na wiek… a juz od kilku lat wznowienia Disneya sa rewelacyjne.

jakubek
    Klucznik
    • Maniak

Bajki lubi chyba ka偶dy bez wzgledu na wiek… a juz od kilku lat wznowienia Disneya sa rewelacyjne.

Tak tak tak masz racje s膮 偶wietne 馃槅

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 46 do 60 (z 107 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋