• Autor
    Odp.
  • jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

To dobrze bo ja na razie też

😆 😆 😈

tequila
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 165
    • Zapaleniec

😀 😀 😀

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

A ja nie wiem czy sie ciesze czy nie;) bo to mało jest woźniców z różnymi koniami????

eKostka
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

No cóż twoj strata. Zresztą ja już chyba takiego znalazłam który z chęcią sprawdzi czy koń mieżci się w mojej windzie:))

To po co były te namawiania Jakubka??? Chyba ze Jakubek ma fajnego konia 😈
    Że też nie mam windy…..też może bym cos zaproponowała

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

no to doopa 😡 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 😀 😕

Kurcze moze ktos na rumaku przez okno się wdrapie??? na parter wysoko nie jest 😉

i koniecznie z winkiem inaczej psem poszczuje 😛

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

Ale się działo w weekend szkoda że mnie nie było hmmm czyli Panienka z okienka…..kiedyż była taka piosenka o panience i ułanie 😆 😈

tequila
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 165
    • Zapaleniec

[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:

no to doopa 😡 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 😀 😕

Kurcze moze ktos na rumaku przez okno się wdrapie??? na parter wysoko nie jest 😉

Kasiu a to tylko plus że mieszkasz na parterze. Koń niebędzie musiał wchodzić po schodach, a ty nie musisz latami zapuszczać włosów żeby rycerz wszedł po nich do twojej wierzy:))) A odpowiadając na twoje pytaniepo co namawiałam Jakubka. No cóż taka już jestem niedobra dziewczynka, ale on jest porządny facet i nie skorzystał z okazji. Ciekawe czy żałuje?? Jak myżlisz??

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Kasiu a to tylko plus że mieszkasz na parterze. Koń niebędzie musiał wchodzić po schodach, a ty nie musisz latami zapuszczać włosów żeby rycerz wszedł po nich do twojej wierzy:))) A odpowiadając na twoje pytaniepo co namawiałam Jakubka. No cóż taka już jestem niedobra dziewczynka, ale on jest porządny facet i nie skorzystał z okazji. Ciekawe czy żałuje?? Jak myżlisz??

A to dlatego już obciełaż włosy hahahaha

[email protected]
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

oczywiżcie że ząłuje 😕 inaczej byłby głupcem 😉 Poprostu jest zbyt niesmiały hihihihi

[email protected]
    Member
    • Maniak

Jakubek skąd wiesz ze obcięłam włosy 😕

czekaj czekaj … to ty byłes tym ułanem w sobote pod moim oknem 😯 😉

PS nawiązujesz do piosenki o panience i ułanie to ja tez coż ci powiem – kiedys ogladałam bajke „Jakubek i brzoskwinia olbrzymka” widziałes????

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

Jakubek skąd wiesz ze obcięłam włosy 😕
    bo zna tą panią 😆
    czekaj czekaj … to ty byłes tym ułanem w sobote pod moim oknem 😯 😉

PS nawiązujesz do piosenki o panience i ułanie to ja tez coż ci powiem – kiedys ogladałam bajke „Jakubek i brzoskwinia olbrzymka” widziałes????

😯 nie takiej piosenki nie znam 😯

[email protected]
    Member
    • Maniak

nie piosenka 😈
    BAJKA 😀

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

nie piosenka 😈
    BAJKA 😀

achaaaaa, lubie bajki 😳 😆

[email protected]
    Member
    • Maniak

Bajki lubi chyba każdy bez wzgledu na wiek… a juz od kilku lat wznowienia Disneya sa rewelacyjne.

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

Bajki lubi chyba każdy bez wzgledu na wiek… a juz od kilku lat wznowienia Disneya sa rewelacyjne.

Tak tak tak masz racje są żwietne 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " propozycja"

Przewiń na górę