- AutorOdp.
- 29 sierpnia 2005 at 09:12
[usunięto_link] wrote:
To dobrze bo ja na razie też
😆 😆 😈
29 sierpnia 2005 at 12:48😀 😀 😀
29 sierpnia 2005 at 21:42A ja nie wiem czy sie ciesze czy nie;) bo to mało jest woźniców z różnymi koniami????
3 września 2005 at 11:26[usunięto_link] wrote:
No cóż twoj strata. Zresztą ja już chyba takiego znalazłam który z chęcią sprawdzi czy koń mieżci się w mojej windzie:))
To po co były te namawiania Jakubka??? Chyba ze Jakubek ma fajnego konia 😈
Że też nie mam windy…..też może bym cos zaproponowała4 września 2005 at 20:50no to doopa 😡 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 😀 😕
Kurcze moze ktos na rumaku przez okno się wdrapie??? na parter wysoko nie jest 😉
i koniecznie z winkiem inaczej psem poszczuje 😛
5 września 2005 at 07:30Ale się działo w weekend szkoda że mnie nie było hmmm czyli Panienka z okienka…..kiedyż była taka piosenka o panience i ułanie 😆 😈
5 września 2005 at 08:46[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
no to doopa 😡 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 😀 😕
Kurcze moze ktos na rumaku przez okno się wdrapie??? na parter wysoko nie jest 😉
Kasiu a to tylko plus że mieszkasz na parterze. Koń niebędzie musiał wchodzić po schodach, a ty nie musisz latami zapuszczać włosów żeby rycerz wszedł po nich do twojej wierzy:))) A odpowiadając na twoje pytaniepo co namawiałam Jakubka. No cóż taka już jestem niedobra dziewczynka, ale on jest porządny facet i nie skorzystał z okazji. Ciekawe czy żałuje?? Jak myżlisz??
5 września 2005 at 08:48[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
no to doopa 😡 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 😀 😕
Kasiu a to tylko plus że mieszkasz na parterze. Koń niebędzie musiał wchodzić po schodach, a ty nie musisz latami zapuszczać włosów żeby rycerz wszedł po nich do twojej wierzy:))) A odpowiadając na twoje pytaniepo co namawiałam Jakubka. No cóż taka już jestem niedobra dziewczynka, ale on jest porządny facet i nie skorzystał z okazji. Ciekawe czy żałuje?? Jak myżlisz??
A to dlatego już obciełaż włosy hahahaha
5 września 2005 at 10:00[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
oczywiżcie że ząłuje 😕 inaczej byłby głupcem 😉 Poprostu jest zbyt niesmiały hihihihi
5 września 2005 at 10:02Jakubek skąd wiesz ze obcięłam włosy 😕
czekaj czekaj … to ty byłes tym ułanem w sobote pod moim oknem 😯 😉
PS nawiązujesz do piosenki o panience i ułanie to ja tez coż ci powiem – kiedys ogladałam bajke „Jakubek i brzoskwinia olbrzymka” widziałes????
5 września 2005 at 12:17[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Jakubek skąd wiesz ze obcięłam włosy 😕
bo zna tą panią 😆
czekaj czekaj … to ty byłes tym ułanem w sobote pod moim oknem 😯 😉PS nawiązujesz do piosenki o panience i ułanie to ja tez coż ci powiem – kiedys ogladałam bajke „Jakubek i brzoskwinia olbrzymka” widziałes????
😯 nie takiej piosenki nie znam 😯
5 września 2005 at 12:23nie piosenka 😈
BAJKA 😀5 września 2005 at 12:35[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
nie piosenka 😈
BAJKA 😀achaaaaa, lubie bajki 😳 😆
5 września 2005 at 16:04Bajki lubi chyba każdy bez wzgledu na wiek… a juz od kilku lat wznowienia Disneya sa rewelacyjne.
6 września 2005 at 07:24[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Bajki lubi chyba każdy bez wzgledu na wiek… a juz od kilku lat wznowienia Disneya sa rewelacyjne.
Tak tak tak masz racje są żwietne 😆
- AutorOdp.