- Ten temat ma 106 odpowiedzi, 9 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 17 lat, 10 miesi臋cy temu przez
Katie.
- AutorWpisy
- 29 sierpnia 2005 o 09:12 #1130629 sierpnia 2005 o 12:48 #11307
馃榾 馃榾 馃榾
29 sierpnia 2005 o 21:42 #11308A ja nie wiem czy sie ciesze czy nie;) bo to ma艂o jest wo藕nic贸w z r贸偶nymi koniami????
3 wrze艣nia 2005 o 11:26 #11309@tequila wrote:
No c贸偶 twoj strata. Zreszt膮 ja ju偶 chyba takiego znalaz艂am kt贸ry z ch臋ci膮 sprawdzi czy ko艅 mie偶ci si臋 w mojej windzie:))
To po co by艂y te namawiania Jakubka??? Chyba ze Jakubek ma fajnego konia 馃槇
呕e te偶 nie mam windy…..te偶 mo偶e bym cos zaproponowa艂a4 wrze艣nia 2005 o 20:50 #11310no to doopa 馃槨 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 馃榾 馃槙
Kurcze moze ktos na rumaku przez okno si臋 wdrapie??? na parter wysoko nie jest 馃槈
i koniecznie z winkiem inaczej psem poszczuje 馃槢
5 wrze艣nia 2005 o 07:30 #11311Ale si臋 dzia艂o w weekend szkoda 偶e mnie nie by艂o hmmm czyli Panienka z okienka…..kiedy偶 by艂a taka piosenka o panience i u艂anie 馃槅 馃槇
5 wrze艣nia 2005 o 08:46 #11312@kasia@caprice.com.pl wrote:
no to doopa 馃槨 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 馃榾 馃槙
Kurcze moze ktos na rumaku przez okno si臋 wdrapie??? na parter wysoko nie jest 馃槈
Kasiu a to tylko plus 偶e mieszkasz na parterze. Ko艅 nieb臋dzie musia艂 wchodzi膰 po schodach, a ty nie musisz latami zapuszcza膰 w艂os贸w 偶eby rycerz wszed艂 po nich do twojej wierzy:))) A odpowiadaj膮c na twoje pytaniepo co namawia艂am Jakubka. No c贸偶 taka ju偶 jestem niedobra dziewczynka, ale on jest porz膮dny facet i nie skorzysta艂 z okazji. Ciekawe czy 偶a艂uje?? Jak my偶lisz??
5 wrze艣nia 2005 o 08:48 #11313@tequila wrote:
@kasia@caprice.com.pl wrote:
no to doopa 馃槨 nie mam windy, mieszkam na parterze do tego, czyli z rycerza nici 馃榾 馃槙
Kasiu a to tylko plus 偶e mieszkasz na parterze. Ko艅 nieb臋dzie musia艂 wchodzi膰 po schodach, a ty nie musisz latami zapuszcza膰 w艂os贸w 偶eby rycerz wszed艂 po nich do twojej wierzy:))) A odpowiadaj膮c na twoje pytaniepo co namawia艂am Jakubka. No c贸偶 taka ju偶 jestem niedobra dziewczynka, ale on jest porz膮dny facet i nie skorzysta艂 z okazji. Ciekawe czy 偶a艂uje?? Jak my偶lisz??
A to dlatego ju偶 obcie艂a偶 w艂osy hahahaha
5 wrze艣nia 2005 o 10:00 #11314@tequila wrote:
@kasia@caprice.com.pl wrote:
oczywi偶cie 偶e z膮艂uje 馃槙 inaczej by艂by g艂upcem 馃槈 Poprostu jest zbyt niesmia艂y hihihihi
5 wrze艣nia 2005 o 10:02 #11315Jakubek sk膮d wiesz ze obci臋艂am w艂osy 馃槙
czekaj czekaj … to ty by艂es tym u艂anem w sobote pod moim oknem 馃槸 馃槈
PS nawi膮zujesz do piosenki o panience i u艂anie to ja tez co偶 ci powiem – kiedys oglada艂am bajke „Jakubek i brzoskwinia olbrzymka” widzia艂es????
5 wrze艣nia 2005 o 12:17 #11316@kasia@caprice.com.pl wrote:
Jakubek sk膮d wiesz ze obci臋艂am w艂osy 馃槙
bo zna t膮 pani膮 馃槅
czekaj czekaj … to ty by艂es tym u艂anem w sobote pod moim oknem 馃槸 馃槈PS nawi膮zujesz do piosenki o panience i u艂anie to ja tez co偶 ci powiem – kiedys oglada艂am bajke „Jakubek i brzoskwinia olbrzymka” widzia艂es????
馃槸 nie takiej piosenki nie znam 馃槸
5 wrze艣nia 2005 o 12:23 #11317nie piosenka 馃槇
BAJKA 馃榾5 wrze艣nia 2005 o 12:35 #113185 wrze艣nia 2005 o 16:04 #11319Bajki lubi chyba ka偶dy bez wzgledu na wiek… a juz od kilku lat wznowienia Disneya sa rewelacyjne.
6 wrze艣nia 2005 o 07:24 #11320 - AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.