- AutorOdp.
- 16 listopada 2010 at 10:23
Je偶eli chodzi o dobre prostownice to niew膮tpliwie Hair Goddess do takich nale偶y. Nie elektryzuje w艂os贸w i ich nie pali. Na kalamis.pl znalaz艂am jej wersj臋 mini, ma ona 15 cm d艂ugo偶ci, tak偶e zmie偶ci si臋 ona nawet w torebce. Bardzo praktyczna sprawa 馃檪
28 grudnia 2012 at 15:49Ja od kilkunastu ju偶 lat kupuj臋 prostownic臋 Remingtona. I jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Maj膮 du偶y wyb贸r modeli i s膮 na prawd臋 dobre. Dobrze prostuj膮 i nie niszcz膮 przy tym tak w艂os贸w. Polecam poszuka膰 czego偶 w ich ofercie.
16 lipca 2017 at 20:24Podbijam temat, bo czas na nowy sprz臋t. Chcia艂abym jak膮艣 fajn膮 prostownic臋, kt贸ra szybko prostuje i nie niszczy w艂os贸w, nawet wilgotnych, bo przyznam szczerze, 偶e nie zawsze mam czas, zeby w艂osy wysuszy膰. Mo偶e jaka艣 parowa? Ma kto艣 babyliss model ST495E? Warto kupi膰?
24 lipca 2017 at 22:51Nak艂adki ceramiczne to ju偶 standard. Wa偶ne 偶eby mia艂a regulacj臋 temperatury i jonizacj臋, w艂oski s膮 wtedy mniej nara偶one na zniszczenia. Ja mam z serii diamond z babyliss i jest super. Wystarczy raz przeci膮gn膮膰 a w艂osy g艂aaadkie 馃檪
27 lipca 2017 at 10:42A jaki model diamond? Ja na konkretny model jeszcze sie nie zdecydowa艂am, mo偶e co艣 podpowiesz? Jak faktycznie tak szybko prostuje to moze te偶 bym j膮 wzi臋艂a pod uwag臋.
19 stycznia 2018 at 10:27A co powiecie o szczotkach prostujacych? Warto? Mam dosyc prostownicy, tyle casu to zajmuje :/
2 marca 2018 at 09:51polecam prostownice parow膮 z firmy L’oreal Steampod, nie pali w艂os贸w jak inne prostownice, szybko prostuje w艂osy i efekt prostych w艂os贸w trzyma si臋 nawet do 5 dni.
13 marca 2018 at 08:21A s艂ysza艂y艣cie o tych digital sensor z babyliss? Maj膮 taki specjalny czujnik, kt贸ry bada stan w艂os贸w. 艢wietna sprawa, bo taka prostownica nie zniszczy w艂os贸w. Czy kt贸ras z Was mo偶e ju偶 j膮 ma? Faktycznie jest tak fajna, jak opisuj膮?
7 wrze艣nia 2018 at 11:42mam kilka rzczy z tym sensorem z babyliss, super s膮, potwierdzm ze nie pal膮 w艂os贸w, do tego maja jonizacj臋, ja widze popraw臋 odk膮d przerzuci艂am sie na ten sprz臋t, nie mam takiego siana na g艂owie chocia偶 w艂osy susz臋 codziennie, te偶 cz臋sto uk艂adam, warto by艂o zainwestowac
29 wrze艣nia 2019 at 14:51Ja w ko艅cu kupi艂am babyliss creative, cena spoko, a opinie te偶 mia艂a bardzo dobre. U偶ywam jej ju偶 chyba dobre p贸艂 roku i bardzo sobie chwal臋. Nie niszczy w艂os贸w, nie szarpie, bo ma tak膮 fajn膮 z艂ot膮 ceramiczn膮 pow艂ok臋. Prostuje szybko i efekt si臋 trzyma na moich w艂osach do nast臋pnego mycia.
- AutorOdp.