• Autor
    Odp.
  • Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Mi wpadł w ręce krem do rzęs l’biotica i smaruje nim już ponad 2 miesiące moje rzęsy. Nie mogę uwierzyć jak mi urosły i się jeszcze bardziej podwinęły jupi
    Pisze na nim, że nadaje się on też jeżli ktoż chce wzmocnić rzęsy po przedłużaniu.

WeselneZaplecze
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

Myżlałam o przedłużeniu rzęs, ale ostatecznie zrezygnowałam z tego pomysłu. Póki co wystarcza mi zalotka, która idealnie potrafi podkręcić każde rzęsy. Więc dziewczyny jeżli jeszcze nie używałyżcie to polecam! (koszt około 10zł, a różnica diametralna)

Mart
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

moje rzęsy choć nie tylko włosy również są tak niereformowalne, że póki co nie trafiłam na dobrą zalotkę, stąd jak byłam na zabiegu w Xtreme Lashes poprosiłam o efekt podkręconych rzęs zresztą dla mnie to było najlepsze rozwiązanie ze względu na to że nosze okulary. 🙂

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Słyszałam o tej metodzie sama zastanawiam się czy sobie rzęsek nie zagężcić, bo moje to porażka totalna. I tak z nudów oglądałam sobie celebrytki, które robiły sobie piękne rzęski i zobaczcie co znalazłam [usunięto_link]. Cud nad cudami:)

malutkikwiatuszek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

No efekt na prawde olżniewający…
    ale sama nie potrafie się zdecydować czy iżć na taki zabieg czy nie ..:( trudna sprawa..

czekoladka23
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ladny efekt o ile ktos nie przesadzi

krejzidzejzi
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja nie ufam salonom kosmetycznym, nasłuchałam się i naczytałam tylu artykułów o tym jak się robi ludzi w bambuko, a na tvn style ostatnio naqwet oglądałam program o przedłużaniu rzęs i pokazywane były kobiety, ktore wybrały się na zabieg i zostały OSZPECONE, dlatego żeby nie narazić się na sytuacje, w których one sie musiały znaleźc postanowiłam, że pójde na kurs 🙂
    od zawsze marzyłam o mega długich rzesach, a niestety matka natura mnie takimi nie obdarzyła, poszłam na kurs i teraz sama sobie je przedłużam, bezpiecznie i profesjonalnie 🙂
    gdyby ktoż był zainteresowany to nawet znalazłam teraz ofertę na grouponie, cena naprawdę kusząca 🙂 [usunięto_link]

maja2012
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja tam uważam że wystarczy dobry tusz do rzęs 🙂

kredkowa
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

nawet najlepszy tusz nigdy nie da Ci takiego efektu jaki gwarantują przedłużane rzęsy. To jest niebo a ziemia. Sama też tak myżlałam na początku, ale kiedy pierwszy raz wizażystka przykleiła mi kępki byłam w szoku, miałam mega duże, pięknie otwarte oko. No i zdecydowałam się na regularne przedłużanie metodą Secret Lashes 1:1 i jestem zadowolona i nie chce już wracać do tuszy ;p

Samanta89
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

ile tak około kosztuje przedłużanie rzęs metodą Secret Lashes? bo zastanawiam się nad tym czy się nie skusić.

Iloveshoes
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

to kosztuje ok. 300 zł, jeszcze zależy jaką metodą

maluska
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Ja przedłużanie rzęs uważam za bez sensu. Dlatego wolę stosować kosmetyki takie jak m2lashes eyelash activiting serum i zwiększyć ich objętożć oraz długożć naturalnym sposobem. Bo tak włażnie jest używając ten produkt.

Samanta89
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

dzięki za odpowiedź, a na ile starczy takie jedno przedłużenie?

Iloveshoes
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Wszystko zależy od twoich rzęs. Bo rzęsy wypadają tak samo jak włosy. Myżlę, że żrednio co 3 tygodnie trzeba je uzupełnić

ladidadi
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Przedłużanie daje fajny efekt, ale polecam użyć do tego …………….. Są lekkie, dobrze się trzymają i nie odkształcają. W innych przypadkach bywa różnie.

JESZCZE JEDEN LINK UKRYTY I DOSTAJESZ BADANA NIE TYLKO NA NICK,ALE RÓWNIEŻ NA MAIL, IP, ID.

Pzdr.

MODERATOR

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " przedłużanie rzęs"

Przewiń na górę