- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2005 at 08:26
Był sobie człowiek dobry, mądry, ale bardzo brzydki.
Namówiony przez przyjaciół, poddał się operacji plastycznej.
Niestety, kiedy wychodził ze szpitala, wpadł pod ciężarówkę i zginął.
Jego dusza powędrowała do nieba.
Kiedy stanął przed obliczem Boga, zapytał z żalem:
– Dlaczego mi to zrobiłeż Boże?-
Wybacz, synu, ja cię po prostu nie poznałem.21 kwietnia 2005 at 08:34Na stypie rozmawiają dwie przyjaciółki:
– Bardzo ci, kochana, współczuję, że twój mąż tak nagle zmarł, ale jak to się włażciwie stało?
– Włażciwie to nic takiego…
W nocy zapalił nieoczekiwanie żwiatło i zobaczył mnie w maseczce upiększającej.23 kwietnia 2005 at 10:46Widze że rozrywkowy z Ciebie facet 😆 😆
28 stycznia 2006 at 16:38A tak na serio czy któraż z was zdecydowałaby się na operacje plastyczna??
29 stycznia 2006 at 12:36[usunięto_link] wrote:
A tak na serio czy któraż z was zdecydowałaby się na operacje plastyczna??
jajajajaja
29 stycznia 2006 at 14:02A co zmieniłbyż w sobie ❓ 😈
29 stycznia 2006 at 14:06[usunięto_link] wrote:
A co zmieniłbyż w sobie ❓ 😈
hmmm wszystko 😆 😉
1 lutego 2006 at 11:49Kubusiu…………WSZYSTKO????????????
Dosłownie????😈 1 lutego 2006 at 13:27hej dziewuszki 🙂 (faceci też) odkryłam fajne kosmetyki upiększające. Efekt najpózniej po kilku dniach. Polecam!!! Kapsułki i plastry kolagenowe firmy Soraya. Jak dla mnie rewelacja a przyznam że pyszczek to mam już troche do wymiany 🙂 Zanim oddacie się w ręce chirurgii – zaaplikujcie sobie ten specyfik. Może odwleczecie tym na pare lat operacje plastyczne 🙂
1 lutego 2006 at 18:54A co to daje? nie ma zmarszczek?? 🙄 😳
2 lutego 2006 at 09:21[usunięto_link] wrote:
A co to daje? nie ma zmarszczek?? 🙄 😳
Nie mów Mamba że Ty już musisz na zmarszczki uważać 😆 😆
Tak jak większożć kremów kolagenowych działa na samym początku, a potem uzależnia i jeżeli się przestanie stosować to dopiero pyszczek jest do wymiany hihihihi2 lutego 2006 at 18:36No nie jeszcze za młoda na to jestem, pewnie dlatego moja niewiedza w sprawie tych kosmetyków 😳 Ja jeszcze młodzież jestem, późna bo późna ale zawsze 😛
2 lutego 2006 at 20:20Użmiałam się troszeczkę z tych komentarzy 😀 i kurczę znów naraziłam się na kolejne zmarszczki mimiczne :D. Jak to? Że niby skóra się uzależnia??? To jak przestanę tego używać to będę wyglądać gorzej niż przed używaniem?? No wezcie to na „chłopski rozum” 🙂 Można najwyżej wyglądać nadal tak samo jak przed…. Człowiek sie przyzwyczaja do tej żwietlistej twarzy a jak specyfik przestaje działać to niestety – widzimy efekt przed aplikacją. A skoro to okazuje sie takim przerażającym widokiem to można sobie jedynie współczuć, że tak długo się z tym wyglądem dobrze człowiek czuł i uważał go za Ok. Róbta zresztą co chceta 😀 …i myżlcie co chceta 🙂
3 lutego 2006 at 09:03[usunięto_link] wrote:
Użmiałam się troszeczkę z tych komentarzy 😀 i kurczę znów naraziłam się na kolejne zmarszczki mimiczne :D. Jak to? Że niby skóra się uzależnia??? To jak przestanę tego używać to będę wyglądać gorzej niż przed używaniem?? No wezcie to na „chłopski rozum” 🙂 Można najwyżej wyglądać nadal tak samo jak przed…. Człowiek sie przyzwyczaja do tej żwietlistej twarzy a jak specyfik przestaje działać to niestety – widzimy efekt przed aplikacją. A skoro to okazuje sie takim przerażającym widokiem to można sobie jedynie współczuć, że tak długo się z tym wyglądem dobrze człowiek czuł i uważał go za Ok. Róbta zresztą co chceta 😀 …i myżlcie co chceta 🙂
No wiesz ….ja nie jestem ani specjalistą ani dermatologiem (tym bardziej) ale taka panuje opinia o kremach kolagenowych i tym podobnych…..sam nie stosuję nic więc z własnego dożwiadczenia nie wiem. Może nie jestem już taki młody jak Mamba ale mam póki co tylko mimiczne hahahaha.
Wiesz przy odchudzaniu też jest „efekt joja” i czasem przybierasz na wadze znacznie więcej niż przed………….6 lutego 2006 at 09:22To wynika z faktu, że skóra się przyzwyczaja i przestaja wydzielać jakiż tam składnik odpowiedzialny za jej gładkożć. dajac skórze ten krem „rozleniwiamy ją” co powoduje po zaprzestaniu stosowania „efekt jojo-zmarszczkowy” 🙂
- AutorOdp.