- AutorOdp.
- 7 lutego 2006 at 10:36
[usunięto_link] wrote:
To wynika z faktu, że skóra się przyzwyczaja i przestaja wydzielać jakiż tam składnik odpowiedzialny za jej gładkożć. dajac skórze ten krem „rozleniwiamy ją” co powoduje po zaprzestaniu stosowania „efekt jojo-zmarszczkowy” 🙂
Tym razem ja się zgadzam z Tobą 😛
24 lutego 2006 at 11:05Oj oj nie przesadzajmy jeżli się z umiarem korzysta to i pusy można zauwazyc w stosowaniu o!
24 lutego 2006 at 13:46Tylko wiesz Figo czasem niektóre kobiety przesadzaja i efekty są niezbyt ciekawe…
np solarium, jak z umiarem korzystamy to jest ok, gorzej jak z nim przesadzimy… 😕26 lutego 2006 at 08:37[usunięto_link] wrote:
Tylko wiesz Figo czasem niektóre kobiety przesadzaja i efekty są niezbyt ciekawe…
np solarium, jak z umiarem korzystamy to jest ok, gorzej jak z nim przesadzimy… 😕Ja też ja też czasem korzystam hihih -=
4 marca 2006 at 19:07Nie kazda paćka moze przynieżć cuda, cuda z reguły to zasługa wyższej jednostki ale ale……….nie stosowac nic? i miec wyrzuty ze przez to ma sie pomarszczony nos albo obwisły biust???
Eeeee samopoczucie jest lepsze!6 marca 2006 at 15:18Tak w końcu wiosna idzie:))))
Trzeba zadbać o ciałka 😈19 marca 2006 at 10:06Jak ja lubię wiosnę i te krótkie spódniczki.
I bluzeczki z dekoltami……..Wiosno przychodź!!!!!!!!!29 marca 2006 at 09:25[usunięto_link] wrote:
Jak ja lubię wiosnę i te krótkie spódniczki.
I bluzeczki z dekoltami……..Wiosno przychodź!!!!!!!!!Ale chyba nie u facetów hahahah
30 marca 2006 at 22:24Bron Cię Panie Boże, chyba ze Jakubek ma nóżki jak ta lala:)))
1 kwietnia 2006 at 13:13[usunięto_link] wrote:
Bron Cię Panie Boże, chyba ze Jakubek ma nóżki jak ta lala:)))
która lala która 😆
18 maja 2006 at 08:06I my tak sie męczymy, ćwiczymy, smarujemy się rozmaitymi kremami po to żeby oni sobie mogli popatrzeć 😕
A Wy faceci co robicie dla Nas??29 maja 2006 at 12:15chyba nic Ci mężczyźni dla nas nie robią 🙁 bo nic nie odpisuja 😆
2 czerwca 2006 at 19:37Moj maz sie ciagle odchudza;))))
hiiihhi mysle ze robi to dla mnie choc ja nie mam parcia zeby byl inny3 czerwca 2006 at 09:48Moj maz też sie odchudzal ale chyba dla siebie bo jak przytył to nie mial w co sie ubrac hahahha. schudł 7kg i teraz jest ok. A co do operacji plastycznych to ja bym chciała pozbyc sie mojego nochala 😈 ale boje sie bólu i tego ze cos moze sie nie udac. Naoglądałam sie już zdjęć nieudanych operacji 😕
11 czerwca 2006 at 18:44Ja nie potrzebuję raczej operacji plastycznej, tylko na prawdę wielu wyrzeczeń i ogromnej ilożci ćwiczeń 😥 Teraz mam zamiar schudnąć 5 kg, tragedia…
- AutorOdp.