- AutorOdp.
- 19 czerwca 2018 at 10:41
Ja piekę często ciasta i bardzo przypadły mi do gustu ekstrakty naturalne z serii „ze świata natury”. Mają zdrowy, prosty skład i wspaniale podkreślają smak i aromat wypieków. 🙂
29 czerwca 2018 at 23:31Kropelka a co to ??
25 lipca 2018 at 19:06Ja z kolei jakiś czas temu odkryłam chrzan od Krakusa i teraz stosuję go jako dodatek do kanapek – smakuje świetnie i ma ciekawą konsystencję, z wiórkami chrzanowymi
31 lipca 2018 at 12:53Na co dzień używam tylko ziół i warzyw, np suszonej pietruszki – natki, koperku – zamrożonego i pieprzu, soli, papryki, estragonu, rozmarynu i w doniczkach tymianku, bazylii i mięty
12 września 2018 at 11:07U mnie ostatnio króluje chili. Dodaję do wszystkiego i już nawet kupuję korniszony z chili od Krakusa. Są pyszne, kruche i mają wyrazisty smak
11 października 2018 at 13:49Reddragon te ekstrakty to dodatki do ciast i deserów, nadają piękny aromat i smak wypiekom. Dla mnie są niezbędne przy pieczeniu ciast. Bardzo je lubię gdyż mają tylko naturalne składniki.
Ostatnio odkryłam też z tej serii pastę waniliową z wanilii z Madagaskaru. W weekend będę testować, bo piekę sernik i babkę 😀 - AutorOdp.