- AutorOdp.
- 18 marca 2009 at 19:47
[usunięto_link] wrote:
no ok 🙂 przekonałeż mnie… popisze jeszcze tu 😉
No, to bardzo miłe z Twojej strony 😀
[usunięto_link] wrote:
Tatry po stronie Polski czy Słowacji?
Uwielbiam całe Tatry!
Słowackie, jak najbardziej “ ciekawe i mają swoją monumentalną urodę, jednak
Polskie “ to swoisty cud natury. Na małej przestrzeni fantastyczna różnorodnożć.Atutem w Tatrach Polskich jest to, że da się w ciągu jednego dnia urządzić wyprawę do każdego dowolnego punktu i wrócić do domu (Zakopanego). W Słowackich często koniecznie trzeba liczyć na schroniska. No, ale to też ma swój urok¦
PYTANIE
Która czężć Tatr w Polsce: Wysokie czy Zachodnie?PS. Awgusta, lubisz łazić po górach? 😉
18 marca 2009 at 20:19no niestety nie byłam ani w Tatrach Zachodnich ani w Tatrach Wysokich po stronie Polskiej 😕 więc to pytanie muszę pominąć….. na swoje usprawiedliwienie powiem tylko ze byłam w Tatrach Wysokich po stronie Słowackiej i powiem że widoki są naprawdę piękne
a wracając do pytania od Hard-mana nie miałam jeszcze zbyt dużo okazji żeby porządnie pochodzić po górach( kiepskie warunki pogodowe) udało mi się tylko zaliczyć Kasprowy Wierch korzystając z PKL 😀
i teraz moje pytanie
swój najbliższy urlop planuje spędzić w Polsce czy zagranicą?18 marca 2009 at 20:44Pół na pół “ parę ˜spacerków włażnie w Tatrach, wizyta nad jeziorami (może Augustów i okolice), ze trzy dni nad Bałtykiem¦ No i zagranica “ tydzień na pewno! 😀
O czym marzysz?
Gdzież nad Morzem śródziemnym lub nad Adriatykiem
CZY
rafy koralowe Australii? 🙄PS. Augusta, zachęcam do szlaków tatrzańskich “ chociażby spacerowo “ naprawdę piękne!
Jak lubisz kwiaty, to na wiosnę w Dolinie Chochołowskiej “ całe łąki krokusów, wow¦ 😉27 marca 2009 at 10:00Gdzież nad morzem śródziemnym zdecydowanie (Sanorini ehh…)
🙁 Narty w Alpach zimą
czy letnie spacert po alpejskich szlakach?!28 marca 2009 at 22:38[usunięto_link] wrote:
Narty w Alpach zimą
czy letnie spacert po alpejskich szlakach?!Wiesz, chyba jednak te letnie spacery po alpejskich szlakach 😉
wcale nie sa takie łatwiutkie – wymagaja też wysiłku i sprawnożci 🙄Na narty w Alpy wybiorę się, jak sobie poćwiczę w Tatrach –
na razie nie jestem wielkim mistrzem, ale idzie mi coraz lepiej 😀nurkowanie w głebie oceanu – w te zaskakujące zjawiska przyrodnicze fauny i flory wód CZY
wystrzałowa – dosłownie i w przenożci – wyprawa na Księżyc? 😉30 marca 2009 at 10:15Trudny wybór. Ale chyba jednak reflektowała bym na nurkowanie 🙂 Z wielu względów.
Wyprawa do lasu (długie spacery) czy nad jezioro (piknik, wylegiwanie się)?
30 marca 2009 at 17:11[usunięto_link] wrote:
Wyprawa do lasu (długie spacery) czy nad jezioro (piknik, wylegiwanie się)?
Weronika, kurczę, trudne zdanie 🙄 i to i to bym chciał 😆
Jednak teraz powiedzmy, że wyprawa do lasu i długi spacer z dziewczyną 😉wakacje (urlop):
szalone, odkrywcze, choć trochę męczące CZY
spokojne, bez specjalnych przygód i leniuchowato wypoczynkowe?3 czerwca 2009 at 16:51szalone, odkrywcze, choć trochę męczące
Piękno czy pieniądze?
3 czerwca 2009 at 20:49[usunięto_link] wrote:
szalone, odkrywcze, choć trochę męczące
super 😆
[usunięto_link] wrote:
Piękno czy pieniądze?
Oczywiżcie piękno, jak dla mnie 😉 pieniądze mnie nie uszczężliwiają 😀
wyjażniające rozmowy CZY czułe gesty, wymowne dotknięcia?
13 czerwca 2009 at 07:33Wyjażniające rozmowy to podstawa. Na czułe gesty przyjdzie czas 🙂
Niebo czy piekło ?
15 czerwca 2009 at 06:04Niebo. 🙂
wyjazd ze znajomymi czy z drugą połówką ?
15 czerwca 2009 at 20:36[usunięto_link] wrote:
wyjazd ze znajomymi czy z drugą połówką ?
Maariolciuu, wziąż kocham moją Dziewczynę, więc zdecydowanie – z nią! 😉
częste wyjażniające przekomarzania czy rzadkie wybuchowe kłótnie?
/oczywiżcie uwzglądniam po tym i po tym – zgodę/ 😛27 czerwca 2009 at 05:22Rzadkie wybuchowe kłótnie.
Intensywniejsze godzenie później…. 😉
Laptop czy pecet (stacjonarny) ?
27 czerwca 2009 at 15:41Laptop 🙂
koniak czy whisky?
27 czerwca 2009 at 22:37[usunięto_link] wrote:
koniak czy whisky?
U mnie przejdzie to i to 😉 ale dajmy na to koniak – jest częstszy… chyba 😀
czężciej prezerwatywa czy akcja na całego? :-
- AutorOdp.