- AutorOdp.
- 11 kwietnia 2008 at 16:16
No więc chciałabym wiedziec tak :
1. czy szybciej się schudnie jak będzie się jesc zdrowo i w ogole czy jak bedzie sie jesc baardzo malo na dzien np kanapka i jogurt ?
2. Czy lody bardzo tlucza? bo baaardzzooo ale to baardzoo kocham lody ale nie chce przytyc.
Prosze o odpowiedz na te 2 pytanka 😉 Z góry dziękuję ;*11 kwietnia 2008 at 19:25głodować nie ma sesu bo to wcale nie jest dobre ani zdrowe…
a lody no cóż …12 kwietnia 2008 at 07:44lody i słodycze to przekleństwo trzeba trzymać się od nich z daleka choć są … przepyszne 🙂
12 kwietnia 2008 at 08:12zamiast kanapki i jogurtu polecam warzywka w dowolnej ilosci 🙂
a z lodów niestety trzeba zrezygnować 🙂 pozdrawiam12 kwietnia 2008 at 12:41oj co to to to nie 🙂 z lodów nigdy 🙁 najwyżej będę gruba 🙂
a co sądzicie o takiej diecie
raz na miesiąc zastosować taką oczyszczającą – – > [usunięto_link]
A tak to normalnie jedzonko na co dzień, ale ostatni posiłek o 18.12 kwietnia 2008 at 21:45chcesz schudnąc czy sie oczyscic?
Lody od czasu do czasu moga byc w ramach kalorycznosci diety niskokalorycznej raz na tydzien a jesli nie stac Cie na wyrzeczenia no coz odchudzanie jest dla wytrwalych i osilnej woli.12 kwietnia 2008 at 21:59JAk schudniesz bardzo szybko to tak samo szybko wrócisz do swojej wagi szczególnie jedząc lody 😉
zero słodyczy, zero tłuszczów i duuuużo ruchu
🙂13 kwietnia 2008 at 06:20oj tak to swiete slowa moja zasada
przestrzeganie diety, cwiczenia i zero slodkosci i tego musze sie trzymac13 kwietnia 2008 at 08:19no tak ale słyszałam ze jesli juz ma sie baaardzoo wielka ochote na slodkei to najlepiej zjesc loda niz batona , zreszta tez slyszalam ze organizl potrzebuje energii wiec słodycz tez potrzebna wiec mysle ze lody nie zaszkadza w dodatku jeszce jesli sie zdrowo odrzywwiam i duzo sportu uprawiam (wf, biegam, i tancze no i jeszce duzo chodze )
13 kwietnia 2008 at 15:38tobie to chyba ani batonik ani lód nie zaszkodzi 🙂
duzo cwiczysz , stosujesz jakas diete odchudzajaca czy poprostu tak dbasz o kondycje???
13 kwietnia 2008 at 16:10odchudzalam sie ale teraz zdrowo sie odzywiam i duzoo sportu 😉
13 kwietnia 2008 at 18:34trzymajac sie tego duzo zdzialasz :))
13 kwietnia 2008 at 20:20no kurcze tylkoo to jest trudne, bo mam wielkaa bardzo wielka slabosc do lodow no ale mam nadziej ze jak tyle sportu uprawiam zdrowo sie odzywiam to te lody mi za bardzo nie zaszkodza
14 kwietnia 2008 at 09:01Co wy gadacie, boże… same wyrzeczenia… schudnąć można również stosując się do rady racjonalnego odżywiania- możesz jeżć wszystko ale musisz byż aktywna fizycznie i przestrzegać zasady 5 posiłków, z zachowaniem proporcji i ostatni posiłek o godz 18 ( lub 4 godz przed snem)
Każdy się mądrzy a tak naprawdę czy ktoż korzystał z rad profesjonalnego dietetyka albo ma coż wspólnego z ta nauką… ?????14 kwietnia 2008 at 20:42ja bylam u prawdziwego dietetyka bardzo polecam natomiast jesli nie macie czasu to w necie sa konsultacje online piszecie i on odpisuje za darmo warto sprobowac jest w googlach sporo o tym [usunięto_link] dieta.pl [usunięto_link] i wp.kobieta tu maja dietetyka napiszcie i zibaczcie co odpisze.
- AutorOdp.