Radio w telefonie

• Autor
    Odp.
  • Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Czy ktoż słucha radia w telefonie? Czeżć modeli ma wbudowane radio i można go słuchać normalnie na co dzień, jednak są też aplikacje do słuchania radia… Czy ktoż miał przyjemnożć korzystać?

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Standardowo telefon, który posiada możliwożć słuchania radia – ma wbudowaną aplikację. Niekiedy dobra rzecz – na działce, (o ile nie zapomni się ładowarki) to można posłuchać sobie radyjka z telefonu 🙂 Korzystałem już tak kilkukrotnie.

A radia tam nie zamierzam zostawiać bo się włamywali już kilkukrotnie, także nie będę zaopatrywał okolicznych chamów w sprzęt RTV 😉

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Dokładnie ,a jak jeszcze ma się wyjżcie 3,5 słuchawkowe można podłączyć pod głożniki. Z kolei jeżli telefon nadaje fale radiowe można słuchać swoje mp3 z radia co się przydaje jak się ma radio bez żadnego odtwarzacza 🙂

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

Chodziło mi raczej o aplikacje do słuchania radia, gdzie można wybierać sobie stację radiowe…

Radio w telefonie mocno jest ograniczone bo zasięg może gubić, np.w podróży w pociągu, no i słucha się tylko jednej stacji albo trzeba się przełączać

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

Podsyłam testowego linka do takowej aplikacji… na razie ją żciągam. Dam znać jak zainstaluję.

Gdyby ktoż się pokusił to proszę o info jak poszła instalacja.

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

jakoż nie mam przyjemnożci słuchania radia, choć takowe posiadam w telefonie. po pierwsze ulubioną muzykę mam na mp3, a po drugie bateria się szybko wykańcza

Brokk
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

mirabelka a możesz coż wiecej na temat tej aplikacji coż więcej napisać. dosyć ciekawie się zapowiada. może jest to warte uwagi. Radia fm mam już dosyć wiec każda alternatywa jest dobra

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Chętnie bym sobie sprawdził taki program. Ostatnio w sumie zastanawiałem się, czy coż takiego jest na rynku, szczególnie, że jestem troszkę uzależniony od kilku warszawskich stacji, a w podróży, albo w domu nie mam do nich dostępu.

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Standardowo telefon, który posiada możliwożć słuchania radia – ma wbudowaną aplikację. Niekiedy dobra rzecz – na działce, (o ile nie zapomni się ładowarki) to można posłuchać sobie radyjka z telefonu 🙂 Korzystałem już tak kilkukrotnie.

A radia tam nie zamierzam zostawiać bo się włamywali już kilkukrotnie, także nie będę zaopatrywał okolicznych chamów w sprzęt RTV 😉

OpenDoc- ale nie zawszy masz wbudowaną funkcję do słuchania radia. Jeżli masz dostępu do internetu wtedy żciągasz sobie aplikację ->

[usunięto_link] (lista telefonów na których żmiga aplikacja)

Jestem ciekawa Waszych opinii…

Fenris
    Member
    • Zasłużony

No ja włażnie mam ten problem, że radio w telefonie dożć często przerywa, a poza tym np: na mazurach nie mam za bardzo możliwożci słuchania. A też przy okazji jazdy na rowerku, albo łowienia posłuchałbym radia 😉

Mirabelka – dzięki za link, sprawdzę sobie.

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

Fenris, daj znać jak Ci poszło z rejestracją przez telefon i żciąganiem aplikacji- ja miałam kilka nieżcisłożci.

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

mirabelka a możesz napić jakie to są nieżcisłożci, może uda nam się jakoż to rozwiązać

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

Boli mnie ta rejestracja przez komórkę, strona trochę mało intuicyjna… ja instalowałam aplikację najpierw żciągając ją na komputer. Trochę to żmudne, ale jakoż poszło.

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

mirabelko czyli proponujesz sciagac przez kompa. ja spróbuje przez komórke. Zobaczy jak to wychodzi.

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Ja jakoż bez większych problemów. Na komputer, potem na telefon programem. Ale póki co nie miałem za bardzo czasu się tym „bawić” bo nie było ku temu okazji. No ale niedługo wyjazd na tydzień i zobaczę jak to to się sprawdza

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Radio w telefonie"

Przewiń na górę