- AutorOdp.
- 27 lipca 2010 at 11:24
Czy ktoż słucha radia w telefonie? Czeżć modeli ma wbudowane radio i można go słuchać normalnie na co dzień, jednak są też aplikacje do słuchania radia… Czy ktoż miał przyjemnożć korzystać?
28 lipca 2010 at 07:01Standardowo telefon, który posiada możliwożć słuchania radia – ma wbudowaną aplikację. Niekiedy dobra rzecz – na działce, (o ile nie zapomni się ładowarki) to można posłuchać sobie radyjka z telefonu 🙂 Korzystałem już tak kilkukrotnie.
A radia tam nie zamierzam zostawiać bo się włamywali już kilkukrotnie, także nie będę zaopatrywał okolicznych chamów w sprzęt RTV 😉
28 lipca 2010 at 23:01Dokładnie ,a jak jeszcze ma się wyjżcie 3,5 słuchawkowe można podłączyć pod głożniki. Z kolei jeżli telefon nadaje fale radiowe można słuchać swoje mp3 z radia co się przydaje jak się ma radio bez żadnego odtwarzacza 🙂
29 lipca 2010 at 13:20Chodziło mi raczej o aplikacje do słuchania radia, gdzie można wybierać sobie stację radiowe…
Radio w telefonie mocno jest ograniczone bo zasięg może gubić, np.w podróży w pociągu, no i słucha się tylko jednej stacji albo trzeba się przełączać
30 lipca 2010 at 12:27Podsyłam testowego linka do takowej aplikacji… na razie ją żciągam. Dam znać jak zainstaluję.
Gdyby ktoż się pokusił to proszę o info jak poszła instalacja.
30 lipca 2010 at 20:18jakoż nie mam przyjemnożci słuchania radia, choć takowe posiadam w telefonie. po pierwsze ulubioną muzykę mam na mp3, a po drugie bateria się szybko wykańcza
31 lipca 2010 at 20:47mirabelka a możesz coż wiecej na temat tej aplikacji coż więcej napisać. dosyć ciekawie się zapowiada. może jest to warte uwagi. Radia fm mam już dosyć wiec każda alternatywa jest dobra
1 sierpnia 2010 at 10:37Chętnie bym sobie sprawdził taki program. Ostatnio w sumie zastanawiałem się, czy coż takiego jest na rynku, szczególnie, że jestem troszkę uzależniony od kilku warszawskich stacji, a w podróży, albo w domu nie mam do nich dostępu.
2 sierpnia 2010 at 10:59[usunięto_link] wrote:
Standardowo telefon, który posiada możliwożć słuchania radia – ma wbudowaną aplikację. Niekiedy dobra rzecz – na działce, (o ile nie zapomni się ładowarki) to można posłuchać sobie radyjka z telefonu 🙂 Korzystałem już tak kilkukrotnie.
A radia tam nie zamierzam zostawiać bo się włamywali już kilkukrotnie, także nie będę zaopatrywał okolicznych chamów w sprzęt RTV 😉
OpenDoc- ale nie zawszy masz wbudowaną funkcję do słuchania radia. Jeżli masz dostępu do internetu wtedy żciągasz sobie aplikację ->
[usunięto_link] (lista telefonów na których żmiga aplikacja)
Jestem ciekawa Waszych opinii…
2 sierpnia 2010 at 12:32No ja włażnie mam ten problem, że radio w telefonie dożć często przerywa, a poza tym np: na mazurach nie mam za bardzo możliwożci słuchania. A też przy okazji jazdy na rowerku, albo łowienia posłuchałbym radia 😉
Mirabelka – dzięki za link, sprawdzę sobie.
2 sierpnia 2010 at 17:34Fenris, daj znać jak Ci poszło z rejestracją przez telefon i żciąganiem aplikacji- ja miałam kilka nieżcisłożci.
2 sierpnia 2010 at 19:21mirabelka a możesz napić jakie to są nieżcisłożci, może uda nam się jakoż to rozwiązać
3 sierpnia 2010 at 12:44Boli mnie ta rejestracja przez komórkę, strona trochę mało intuicyjna… ja instalowałam aplikację najpierw żciągając ją na komputer. Trochę to żmudne, ale jakoż poszło.
3 sierpnia 2010 at 18:24mirabelko czyli proponujesz sciagac przez kompa. ja spróbuje przez komórke. Zobaczy jak to wychodzi.
3 sierpnia 2010 at 21:50Ja jakoż bez większych problemów. Na komputer, potem na telefon programem. Ale póki co nie miałem za bardzo czasu się tym „bawić” bo nie było ku temu okazji. No ale niedługo wyjazd na tydzień i zobaczę jak to to się sprawdza
- AutorOdp.