• Autor
    Odp.
  • Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ja niczego nie proponuję, tylko piszę, jak ja to zrobiłam 🙂

Brokk
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

ja pobrałem przez telefon i nie było żadnych problemów. Myżlałem że będzie to dłużej trwało.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Dużo wam transferu zużywa? Ja póki co wykupiłem mały pakiecik, i nie jest źle

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

a wiesz ze tego to nie sprawdzałem. Sprawdze sobie to w najblizszym tygodniu i dam znać

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Gdzież w internecie widziałem jakież przeliczenia i wyszło, że to zależnie od programu od kilku do kilkudziesięciu godzin słuchania na 500MB. Z moich wstępnych obliczeń wychodzi, że przy gagabox będzie jakież 45 godzin. Więc pewnie na większożć czężć miesiąca powinno starczyć 🙂

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

to nie dużo 🙂 wg moich potrzeb to będzie ok 20 dni 🙂 a w żrodę znowu jadę do siedlec wiec jest szansa na kolejny teżcik

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Przy podróży poza dużymi miastami najwięcej transferu leci. A w domu Wi-fi to już w ogóle xD Ale nawet te 30-40 kilka godzin powinno w zupełnożci wystarczyć na jakąż długą podróż, albo pod namiot

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

jadąc w jakąż daleką podróż raczej jedziesz samochodem. wiec wątpie żebyż w tym czasie słuchał muzyki przez telefon 🙂

Ja jutro mam kolejny wyjazd. Zobacze sobie jak to działa w podróży do Poznania. Jak tutaj się sprawdzi to chyba zdecyduje się po miesiącu wykupić abonament na 3 miesiące.

Fenris
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jadąc w jakąż daleką podróż raczej jedziesz samochodem. wiec wątpie żebyż w tym czasie słuchał muzyki przez telefon 🙂

Raczej nie jadę samochodem. Zazwyczaj praktykuję jazdę PKP albo PKS-em. Zresztą…radio samochodowe nie zawsze odbiera dużo stacji, przy internetowym w komórce to jedynie sprawa zasięgu sieci.

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

ok. radio samochodowe jest ograniczone więc nie masz takiego wyboru co radio internetowe. zasięg – i tak co jakiż czas trzeba szukać nowych kanałów 🙂

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Jestem za ,bo jak na razie za radio internetowe trzeba płacić. 🙂 A na poważnie to wątpliwe by to się stało.

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

kowal ale cena jest znikoma. do 5 zł miesięcznie to chyba nie dużo

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

No jeżli nie mam nic na koncie to fale radiowe jak znalazł 😀

Brokk
    Member
    • Zapaleniec

ok. wtedy faktycznie zostaja fale radiowe, ale jednoczesnie watpie zebys nie znalazł kilku złotych miesiecznie 🙂

Fenris
    Member
    • Zasłużony

@Ciri wrote:

A propos radia w komórce to mam coż z krainy absurdu: [usunięto_link]

W Ameryce, stowarzyszenie nadawców chce, by monowano radio w każdej komórce (!)

Tylko czekać, aż w Polsce nałożą przymus płacenia abonamentu 😛

Co do komórki z radiem internetowym to ostatnio miałem okazję w końcu w pełni docenić. Jak to znajomy powiedział: Na Mazurach to tylko RM i jedynka działa :P. Na szczężcie zasięg był 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Radio w telefonie"

Przewiń na górę