- AutorOdp.
- 4 sierpnia 2010 at 14:34
ja niczego nie proponuję, tylko piszę, jak ja to zrobiłam 🙂
5 sierpnia 2010 at 17:30ja pobrałem przez telefon i nie było żadnych problemów. Myżlałem że będzie to dłużej trwało.
5 sierpnia 2010 at 22:27Dużo wam transferu zużywa? Ja póki co wykupiłem mały pakiecik, i nie jest źle
7 sierpnia 2010 at 17:13a wiesz ze tego to nie sprawdzałem. Sprawdze sobie to w najblizszym tygodniu i dam znać
8 sierpnia 2010 at 22:47Gdzież w internecie widziałem jakież przeliczenia i wyszło, że to zależnie od programu od kilku do kilkudziesięciu godzin słuchania na 500MB. Z moich wstępnych obliczeń wychodzi, że przy gagabox będzie jakież 45 godzin. Więc pewnie na większożć czężć miesiąca powinno starczyć 🙂
9 sierpnia 2010 at 18:32to nie dużo 🙂 wg moich potrzeb to będzie ok 20 dni 🙂 a w żrodę znowu jadę do siedlec wiec jest szansa na kolejny teżcik
9 sierpnia 2010 at 23:00Przy podróży poza dużymi miastami najwięcej transferu leci. A w domu Wi-fi to już w ogóle xD Ale nawet te 30-40 kilka godzin powinno w zupełnożci wystarczyć na jakąż długą podróż, albo pod namiot
10 sierpnia 2010 at 16:45jadąc w jakąż daleką podróż raczej jedziesz samochodem. wiec wątpie żebyż w tym czasie słuchał muzyki przez telefon 🙂
Ja jutro mam kolejny wyjazd. Zobacze sobie jak to działa w podróży do Poznania. Jak tutaj się sprawdzi to chyba zdecyduje się po miesiącu wykupić abonament na 3 miesiące.
18 sierpnia 2010 at 17:34[usunięto_link] wrote:
jadąc w jakąż daleką podróż raczej jedziesz samochodem. wiec wątpie żebyż w tym czasie słuchał muzyki przez telefon 🙂
…Raczej nie jadę samochodem. Zazwyczaj praktykuję jazdę PKP albo PKS-em. Zresztą…radio samochodowe nie zawsze odbiera dużo stacji, przy internetowym w komórce to jedynie sprawa zasięgu sieci.
19 sierpnia 2010 at 19:40ok. radio samochodowe jest ograniczone więc nie masz takiego wyboru co radio internetowe. zasięg – i tak co jakiż czas trzeba szukać nowych kanałów 🙂
20 sierpnia 2010 at 12:02Jestem za ,bo jak na razie za radio internetowe trzeba płacić. 🙂 A na poważnie to wątpliwe by to się stało.
21 sierpnia 2010 at 19:22kowal ale cena jest znikoma. do 5 zł miesięcznie to chyba nie dużo
21 sierpnia 2010 at 19:29No jeżli nie mam nic na koncie to fale radiowe jak znalazł 😀
22 sierpnia 2010 at 14:39ok. wtedy faktycznie zostaja fale radiowe, ale jednoczesnie watpie zebys nie znalazł kilku złotych miesiecznie 🙂
24 sierpnia 2010 at 12:03@Ciri wrote:
A propos radia w komórce to mam coż z krainy absurdu: [usunięto_link]
W Ameryce, stowarzyszenie nadawców chce, by monowano radio w każdej komórce (!)
Tylko czekać, aż w Polsce nałożą przymus płacenia abonamentu 😛
Co do komórki z radiem internetowym to ostatnio miałem okazję w końcu w pełni docenić. Jak to znajomy powiedział: Na Mazurach to tylko RM i jedynka działa :P. Na szczężcie zasięg był 🙂
- AutorOdp.