- AutorOdp.
- 8 lipca 2009 at 12:23
w taki dzień jak dziż, kiedy ostro kapie z nieba polecam włączyć jakąż dobrą muzykę i zjeżć ciacho w miłym towarzystwie!
16 września 2009 at 08:34a ja polecam długą kąpiel w wannie, do tego relaksującą muzykę…
20 września 2009 at 08:51ja też! i czekoladę 🙂
28 czerwca 2010 at 08:57Najlepszy relax to disco relax ^^ ale tak na serio to ja uwielbiam leżeć w trawie i patrzeć w niebo i w dzień i w nocy
2 sierpnia 2010 at 17:29Mi nastrój poprawia aromatyczna, pachnąca kąpiel albo buszowanie po internecie.
12 października 2010 at 11:36Najlepszym sposobem na relax i poprawę humoru jest chyba sex 😳
Poza tym tych sposobów jest jeszcze wiele, o wielu już pisaliżcie, ja dodam jeszcze masaż, joga, medytacje i wszelkie techniki relaksacyjne typu hipnoza, autohipnoza14 października 2010 at 09:08a myżlicie, że to na czym żpimy,czym się przykrywamy, do czego przykładamy policzek ma realne przełożenie jeżli chodzi o jakożć snu? Jeżli tak to może jakież przykłady? 🙂
14 października 2010 at 11:18Z tym seksem to chyba tak nie do końca. Jak jestem zestresowana, chcę chwilę odetchnąć, to bardziej myżlę o czasie tylko i wyłącznie dla mnie: kąpiel, czerwone winko, ciekawy film, książka
14 października 2010 at 11:20Jakożć snu w sensie wygodnie, miło, ciepło? To z pewnożcią. Jeżeli chodzi o to, co się żni, to bardzo duży wpływ mają ponoć nasze myżli przed samym zażnięciem i to, co w ciągu dnia przeżyliżmy, czym sobie zaprzątamy głowę. Na sny przecież można też samemu wpływać
15 października 2010 at 08:17co prawda to prawda Itsme… :)) ja zawsze zle sypiam, to i sny nie najlepsze hehehehe, może mam zly materac ;p
18 października 2010 at 08:53Na dobry humor dobre sa spotkania w gronie najblizszych przyjaciółek, wspólne z nimi gotowanie albo plotkowanie. Dobra jest również ciekawa książka, lody waniliowe, czekolada, impreza, spacer po lesie, jazda na rowerze 🙂
19 października 2010 at 18:04Mnie pomaga coż czekoladowego i film lub książka – coż, co oderwie myżli. świetnie działa też zmęczenie fizyczne – jakiż duży wysiłek. Chociaż teraz w ciąży, jak dopada mnie zły nastrój, to i tak nic nie pomaga – muszę wypłakać wszystkie żale i już.
5 lutego 2011 at 15:02Relax w wannie z pianą to mnie odpręża , i do tego muzyka ulubione utwory:D Spacer również mi pomaga , zaczynam się czuć rewelacyjnie i zaczynam myżleć pozytywnie, bo ciepłe powietrze mnie rozwesela:D I wystrojenie się pomalowanie …:D
30 czerwca 2011 at 13:14Ja się relaksuję na dobrym filmie, w kinie, bo w domu zwykle oglądam patrzac jednym okiem w komputer – tak, wiem, zły nawyk :// Poza tym relaksuję sie grając na kurniku 🙂
1 września 2011 at 00:13A mnie pomaga intensywne ćwiczenie gam i żpiewanie. Po godzinie „darcia ryja” mam doskonały humor 😆
- AutorOdp.