- AutorOdp.
- 26 lutego 2014 at 19:53
ja robilam raz- mieslimy w pracy warsztaty. Inaczej mi to smakowalo, w knajpach sa lepsze:)
28 lutego 2014 at 13:14nie robię, bo nie lubię
3 marca 2014 at 09:18Myżlę, że nie więcej niż 11 odcinków 😉
A tyle włażnie szykują, tutaj się wydało: [usunięto_link]24 marca 2014 at 07:49Nigdy nie robiłam, ale przymierzam się do zrobić kiedyż imprezę z sushi w tle 🙂
26 marca 2014 at 09:36jeżć uwielbiam, robić nie potrafię i chyba nie mam potrzeby nauki;) choć pewnie byłoby taniej;)
10 kwietnia 2014 at 10:02robic robie ale do takiego knajpowego to mi jeszcze daleko 🙂
28 czerwca 2014 at 15:32Nigdy nie robiłam, ale uwielbiam jeżć, więc muszę kiedyż spróbować zrobić chociaż wątpię, że mi wyjdzie 😆 😆 😆
25 sierpnia 2014 at 13:10Robię i wychodzi mi żwietnie. W marketach można kupić wszystkie składniki, to żadna filozofia. Jak zrobię sama to przynajmniej wiem, że wszystko jest żwieże. Zdarzało mi się też zawijać rolki z samymi warzywami albo pieczonym kurczakiem. Japończycy byliby oburzeni, ale znajomi którzy mieli okazję skosztować byli zachwyceni.
25 sierpnia 2014 at 20:17[usunięto_link] wrote:
Robię i wychodzi mi żwietnie. W marketach można kupić wszystkie składniki, to żadna filozofia. Jak zrobię sama to przynajmniej wiem, że wszystko jest żwieże. Zdarzało mi się też zawijać rolki z samymi warzywami albo pieczonym kurczakiem. Japończycy byliby oburzeni, ale znajomi którzy mieli okazję skosztować byli zachwyceni.
Mam ochotę kiedyż spróbować, ale kompletowanie składników nie taki hop siup. ile liżci, ile ryżu – taki zestaw wkupisz w markecie, ale żwieżej ryby tam nie kupisz, trzeba szukać dobrych skelpów, ciężko dostać tuńczyka, żwieżego łososia, krewetki, nie umiem też usmażyć ich w tempurze, mi ta tempura wychodzi jak taka panierka…
17 października 2014 at 07:53Ostatnio odważyłam się zrobić. Wyszło całkiem niezłe, skromnie mówiąc. 🙂
17 listopada 2014 at 09:49nigdy nie robiłam ale tez nigdy nie jadlam, chce sprobwac, jeżli mi zasmakuje to być może naucze się robic sama w dmu 🙂
21 listopada 2014 at 10:23Często robię sushi w domu i wszyscy mówią mi że moje jest lepsze niż w restauracji 🙂 Pewnie dlatego że nie oszczędzam na składnikach (u mnie nie znajdzie się maków z samymi warzywami)… ale i tak domowe wychodzi taniej 😛
23 listopada 2014 at 14:11Ja raz próbowałam zrobić sushi. Nakupowałam wszystkiego, wykosztowałam się, a ani smaku, ani efektu. Koniec końców do tej pory nie jadam sushi.
8 stycznia 2015 at 14:22Próbowałam kilka razy, ale nigdy nie wyszło mi nic dobrego;( Po ostatniej próbie stwierdziłam, że to ostatni raz. Wolę iżć do restauracji 😀
11 stycznia 2015 at 10:55Kocham sushi, ale nie robiłam nigdy w domu. Choć fajnie by było się nauczyć 🙂
- AutorOdp.