• Autor
    Odp.
  • gosia27
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Szkoda, że nie stosowałaż podczas tego odchudzania, wtedy najłatwiej je zwalczyć, jak są czerwone. Teraz to możesz używać kremów na zredukowanie np firmy Eveline chłodzący

Korni78
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Witam,
    rozstępy leczyłam na 2 sposoby-mezoterapia bezigłowa i zabieg VelaShape-efekt niesamowity.
    Najpierw chodziłam na mezoterapię,ale później tam gdzie robię zabieg pojawił się sprzęt VelaShape .
    Zabieg raz w tygodniu przez 5 tyg. a potem tylko raz na miesiąc dla podtrzymania efektu.Naprawde warto.Przekonajcie się-ja korzystam z usług wrocławskiego Dermamedu.I polecam i samo miejsce i zabiegi!!!

gosia27
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ile płacisz za te zabiegi?

WaniliaiPieprz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Niestety nie ma 100% kuracji na pozbycie się rozstępów. Można je jedynie trochę rozjażnić, ale usunąć się raczej nie da. Chyba, że laserowo. Domowe sposoby to peeling, masaż zimną wodą i gąbką i wcieranie dobrego kremu lub balsamu na rozstępy

martula11
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

ja mam jakież dziwne te rozstępy, nie były nigdy czerwone… od razu białe kreski mi się na udach pojawiły.. co zrobic? czy tak samo zwalcza się je jak te czerwone?

kefi
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

ja do tej pory nie znalazłam nic skutecznego tak w stu procentach na rozstępy 🙄 a wierzcie mi że wiele rzeczy już próbowałam

Hienka
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Najgorsze jest to, ze niektore paniw=e wogole nie dbaja o skore i rozstepow nie maja a inne wcieraja wszystko i lipa, milion bialych preg. Ja za pozno sie ocknelam jak rozstepy byly juz biale jakblizny a podobno najlepiej te czerwone schodza. Mialam kilka zabiegow mikrodermabrazi i jakies kremy specjalistyczne kupilam w salonie kosmetycznym w ktorym to robilam. Moja kosmetolog z laime polecila mi jeszcze kwasy na te rozstepy i chyba sprolbuje bo mimo ze sa juz prawie niewidoczne to nie chce ich miec wcale 😉 [usunięto_link] wrote:

ja do tej pory nie znalazłam nic skutecznego tak w stu procentach na rozstępy 🙄 a wierzcie mi że wiele rzeczy już próbowałam

outstandingxd
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Witam,
    Potrzebuję pilnej porady.. Waham się czy skorzystać z oferty kliniki piękna celem usunięcia rozstępów. Korzystał ktoż z Państwa z jakiejż i może ją polecić? Koleżanka poleciła mi Q-Institute, jednak nie jestem przekonana. Czy ktoż z Państwa korzystał z zabiegów usuwania rozstępów w tej czy innej klinice i może dać jakąć cenną radę? Obawiam się skutków ubocznych, czy są takowe? Proszę o pomoc.

malinka23
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja mam ten sam problem – próbować domowych metod czy udać się do kliniki i wykonać profesjonalny zabieg? :/ Jak wygląda leczenie rozstępów przy pomocy kawy?

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Jeżeli drastycznie schudniesz to rozstępy raczej się zwiększa niż zmniejszą wiec polecam także stosować dobrą dietę i nie robić tego na gwałt tylko stopniowo. Poza tym jakich kosmetyków używasz? Podaj szczegóły i już teraz będziemy w stanie stwierdzić czy są one odpowiednie.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Na rozstępy skutecznym zabiegiem jest karboksyterapia. Leczenie za pomocą mikrowstrzyknięć w rozstępy dwutlenku węgla.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " rozstepy"

Przewiń na górę