Wy艣wietlanie 8 wpis贸w - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Johani
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

czeka膰, ale… nie wyczekiwa膰. Co b臋dzie to b臋dzie …

Tuska
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

Najgorsza jest samotno偶膰 kiedy nie jeste偶 do niej przyzwyczajony, nie umiem sobie znale藕膰 miejsca, po kilku latach bycia z kim偶, trudno poradzi膰 sobie jak tego kogos juz nie ma.. tak wygl膮da w艂asnie moja samotno偶膰…

VanillaSky
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Tu偶ka sprawd藕 poczt臋 forumow膮, powinno tam co偶 ode mnie by膰 馃檪

smutna35
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam, piszecie 偶e nie mo偶na znale藕膰 sobie miejsca po kilku latach bycia z kim偶 a m贸j zwi膮zek w艂a偶nie si臋 rozlatuje z wielkim hukiem po prawie osiemnastu latach! I dopiero teraz widz臋 co to znaczy by膰 samotn膮. Ja po prostu nie umiem by膰 bez Niego. Ca艂e moje 偶ycie podporz膮dkowa艂am temu zwi膮zkowi, by艂am szcz臋偶liwa i nagle 艂up- okazuje si臋 偶e nie jestem niezast膮piona, 偶e po prostu chyba si臋 zu偶y艂am. M贸j 偶wiat si臋 zawali艂. Zosta艂am z dzie膰mi ale czuj臋 w sobie tak膮 pustk臋, nic mnie nie cieszy, nie potrafi臋 si臋 posk艂ada膰 do kupy. Mo偶e kto偶 zna recept臋 na przetrwanie tego stanu.
    Pozdrawiam

Tuska
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

Chyba jedyna recepta na to wszystko to czas kt贸ry 艂agodzi rany. Trzymaj sie smutna! Wytrwa艂o偶ci 偶ycze! Pouk艂ada sie to wszystko 馃檪

smutna35
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Dzi臋ki za s艂owa otuchy, tylko najgorsze jest to przetwanie……

Street_man
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 51
    • Sta艂y bywalec

@Tu偶ka wrote:

Najgorsza jest samotno偶膰 kiedy nie jeste偶 do niej przyzwyczajony, nie umiem sobie znale藕膰 miejsca, po kilku latach bycia z kim偶, trudno poradzi膰 sobie jak tego kogos juz nie ma.. tak wygl膮da w艂asnie moja samotno偶膰…

Je偶li samotno偶膰 nie jest 偶wiadom膮 decyzj膮, najlepiej wtedy stara膰 si臋 utrzymywa膰 jak najlepsze relacje ze swoimi znajomymi… i poznawa膰 nowych. Wg. mnie najgorszym momentem w 偶yciu jest ten, kiedy przyzwyczajamy si臋 do bycia samotnikami i brakuje nam mobilizacji do interesowania si臋 nowymi osobami. Wpadamy w taki syndrom starego kawalera – nie chce nam si臋 poznawa膰 nowych os贸b, anga偶owa膰 w starania si臋 poznania kogokolwiek, nie mamy tej iskry w sobie.

Ponadto

Samotno偶膰 jak grypa mo偶e rozprzestrzenia膰 si臋 w偶r贸d ludzi, pokazuj膮 badania przeprowadzone przez naukowc贸w z University of Chicago, University of Californi-San Diego, Harvardu. (藕r贸d艂o. http://www.plasterek.pl/SamotnosciaMoznaSieZarazic.html)

– fajny art. polecam

azja85
    Uczestnik
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 85
    • Sta艂y bywalec

@krejzolka wrote:

:(:(:( az sie nie chce opisywac jak to brakuje bliskosci drugiej osoby:( masakra wkacje niby okres zakochania….a tu niestety…….serce nalezy do kogos ;/ nieodpowiedniego:| kto zranil.. 馃檨 hmmmm macie jakis pomysl jak skonczyc z tym by ponownie…szczesliwie… zakochac sie? si臋gn膮膰 znowu g艂贸wk膮 chmur… 馃檨 i poczuc ze jest sie komus tak naprawde poytrzebna? 馃檨 馃檨 馃檨 馃檨 馃檨 ;(

odczeka膰

Wy艣wietlanie 8 wpis贸w - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋