Samotna, spelniona kobieta

• Autor
    Odp.
  • JolaL.
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam serdecznie.

Przez wiele lat bylam w stalym zwiazku, a teraz kiedy jestem sama zastanawiam sie jak uczynic moje zycie atrakcyjnym, jak znalesc radosc i sens zycia. Zyc sama dla siebie:)
    Drogie samotne i spełnione kobiety napiszcie jak to jest być samej, jak to jest realizować się i żyć dla siebie. Poszukuje inspiracji, optymizmu, wiary i nadziei, ze i ja mogę być niezależna i samorealizującą się kobieta.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Masz tak niewiele lat i byłaż przez wiele lat w związku?to ile tych lat?:)
    Ciesz się i zastanów czy naprawdę chcesz być wolna,czy chcesz jednak z kimż być.
    Na to musisz sobie sama odpowiedzieć.

JolaL.
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

6 lat.

Nie ma tu takich kobiet:)??

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Po prostu zajmij się sobą i swoimi zainteresowaniami.

Anonymous
    Member
    • Guru

Mam podobnie 😛

Anonymous
    Member
    • Guru

Zamierzam być sam 🙂

uzalezniona
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

Kowal… dlaczego chcesz byc sam?

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

Jolu… ja tez jakis czas byłam z kims i po rozstaniu kompletnie bylam w rozsypce i nie wiedzialam co dalej…
    po jakims czasie zaczelam wypelniac czas do maksimum tak, by nie siedziec wogole w domu.. wszedzie gdzie wychodzilam..ze znajomymi… niestety i to sie skonczylo…
    teraz mam garstke znajomych (ale za to dobrych – bo jak to mawiaja 'lepiej miec kilku przyjaciol,ale prawdziwych’) i ciezko jest wpelni z nimi czas spedzac…kazdy ma tez swoje zycie, obowiazki, prace… ale jak tylko jest okazaja to staram sie wychodzic z domu, by nie zostac sama z myslami…

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Kowal… dlaczego chcesz byc sam?

Nie przeszkadza mi to ,poza tym nie mam czasu na związek i się do niego nie nadaje 😀
    Wystarczą mi dobre znajomożci.
    Ty jak Poznań czy tylko studia ;)?

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

nie przeszkadza ci? ciezko mi w to uwierzyc..ale ok – każdy z nas jest inny wiec kłócic się nie bede 🙂
    ja jak teraz jestem sama tez miewam mysli, ze jest tak bo byc moze nie nadaje sie do bycia z kims…
    znajomosci..w dodatku dobre… ooo tak – ja dobrych znajomych na 1 rece wylicze i jeszcze wolne miejsce zostanie..

studia koncze w innym miescie, a do Poznania przenioslam sie z zamiarem stałego zamieszkania (ale kto wie… moze kiedys ktos to zmieni 🙂 ) i zaczynac bede podyplomowke, bo ciezko mi z mysla ze mialabym juz prowadzic zycie w stylu praca-dom, praca-dom.. 😐

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

nie przeszkadza ci? ciezko mi w to uwierzyc..ale ok – każdy z nas jest inny wiec kłócic się nie bede 🙂
    ja jak teraz jestem sama tez miewam mysli, ze jest tak bo byc moze nie nadaje sie do bycia z kims…
    znajomosci..w dodatku dobre… ooo tak – ja dobrych znajomych na 1 rece wylicze i jeszcze wolne miejsce zostanie..

Tak,tak nie kłuć się 😀
    W Poznaniu też mam znacznie mniej znajomych niż w mieżcie rodzinnym,ale nie narzekam. Myżlę ,że poznasz z czasem. 🙂

[usunięto_link] wrote:

studia koncze w innym miescie, a do Poznania przenioslam sie z zamiarem stałego zamieszkania (ale kto wie… moze kiedys ktos to zmieni 🙂 ) i zaczynac bede podyplomowke, bo ciezko mi z mysla ze mialabym juz prowadzic zycie w stylu praca-dom, praca-dom.. 😐

Dokładnie też tak mam ,że przeraża mnie myżl o pracy od do na całe życie. I choć też kończę teraz studia to nie wiąże mimo to z nimi przyszłego zarobkowania,ale jak się nie uda trzeba być zabezpieczonym.

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

mam rozumiec ze mieszkasz w tym samym miescie..
    a znajomych takze mam wiecej w poprzednim miescie – wkoncu spedzilam tam 20-pare lat..
    a tutaj ciezko poznac… mam az 1 kolege z ktorym gdzies moge wyjsc i to w dodatku b.rzadko… wiec mozliwosci na poznanie ludzi sa bardzo ograniczone 😐

Anonymous
    Member
    • Guru

No tak w tym samym 😉
    Ja głównie znajomych mam z uczelni. Poza pracą pozostaje chyba bardziej impreza bądź praca. No chyba,że przypadkiem kogoż poznasz hmm.

uzalezniona
    Member
    • Stały bywalec

o prosze..
    a co w przypadku gdy, w pracy nie ma nikogo z kim mozna by sie spotkac popoludniu lub gdzies wyjsc? a na impreze raczej sama nie pojde 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

o prosze..
    a co w przypadku gdy, w pracy nie ma nikogo z kim mozna by sie spotkac popoludniu lub gdzies wyjsc? a na impreze raczej sama nie pojde 🙂

😀 Za dużo ale hehe. Niech Ciebie ten kumpel wyciągnie ,nie wiem nie jestem w tym dobry 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Samotna, spelniona kobieta"

Przewiń na górę