- AutorOdp.
- 12 lipca 2010 at 15:13
tylko ze wychodzac z kumplem na miasto, ludzie idacy obok stwierdziliby ze my parką jesteżmy 🙂 bo ona jest pozytywnie zakrecony i zachowujemy sie wobec siebie swobodnie…
on jest szalony i potrafi mnie na starym rynku przez ramie sobie przewiesic i krecic mna wkoło…12 lipca 2010 at 15:16Mówiłem o imprezie :).Może on coż do Ciebie ma 😉
12 lipca 2010 at 15:21na impreze najlepiej byloby isc w babskim gronie, bo nei oszukujmy sie…ale facet raczej nie podejdzie i nie zagada jak zobaczy obok mnie innego faceta..:)
on nic do mnie nie ma;) za dlugo i dobrze sie znamy. ja go nigdy nie bede traktowac jak „faceta”
12 lipca 2010 at 15:27[usunięto_link] wrote:
on nic do mnie nie ma;) za dlugo i dobrze sie znamy. ja go nigdy nie bede traktowac jak „faceta”
Długożć raczej tego nie przekreżla ,a możliwe i zakreżla :). Wiesz Ty go nie będziesz traktować ,ale czy on tego nie wiesz 😉
12 lipca 2010 at 15:35prosze cie… gdyby mialo cos byc, to juz by bylo…
on mie poprostu nie interesuje jako „facet z ktoym moglaym byc”..a to co ktos mysli…na to juz wplywu nie mam…ale on nawet nie probuje tez robic ceos co moglo by mi dac do zrozumienia ze chcialby wiecej…
w tym przypadku to czyste kolezenstwo – niec innego niebylo ni ma i nie bedzie…teg akurat jestem pewna:)
12 lipca 2010 at 15:41Okson jeżli jesteż pewna wierzę 🙂 ja was nie znam tylko rozważałem 😉
12 lipca 2010 at 15:51no w tym przypadku musisz mi uwierzyc na slowo 🙂
14 lipca 2010 at 09:56Witaj ja jestem singielką już od prawie dwóch lat, po 5 letnim związku.
I kosztowało mnie to rozstanie niesamowicie dużo, depresja, miesiąc ryczenie do poduszki, 7 kilo mniej.
Ale ci powiem że strasznie się cieszę że nie jesteżmy razem i mam poczucie że nic lepszego nie mogło mi się zdarzyć. Że taki poważne kryzysy są nam ogromnie potrzebne, że wartożciują i pokazują co jest w życiu naprawdę ważne i niezmienne.A także że jesteżmy przedewszystkim sami i że ludzie którzy przedewszystkim się w naszym życiu liczą są z nami jak jest naprawdę zle.
Faceci przychodzą i odchodzą, a przyjaciele zawsze są nawet jak są na drugim końcu europy.Od tamtego czasu zmniłam całkowicie swoje życie, kraj, zaczęłam robic to co zawsze chciałam robic, ale się bałam, zaryzykowałam i się cieszę.
Staraj się myżlec pojedyńczo, staraj się myżlec o tym czego ty chcesz, co sprawia że zapominasz o całym żwiece, co daje ci poczucie wolnożci, kontakt ze swoją pierwotną energią.
Powodzenia!
16 lipca 2010 at 20:28Polecam dużo imprez
- AutorOdp.