Sekret życia… związków… zdrowia…

• Autor
    Odp.
  • hiherka1991
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam 😀

Chciałabym się czymż z wami podzielić a mianowicie¦. Rok temu napisali tutaj wiadomożć Miało być jak w bajce a wyszło jak w dramacie¦.. Jeżeli ktoż chce to może sobie przeczytać¦. Moje życie wyglądała tak jak tam opisałam¦ nie ciekawie 🙁 ¦ nie wchodziłam tutaj przez ponad rok ponieważ odpowiedzi na moja wiadomożć zdołowały mnie a nie pomogły¦ Ale nie chce nikogo tym obrazić dobrowolnie swoja historie wystawiłam na opinie publiczną i nie mam o nic pretensji¦ Lecz nie o to chodzi¦. Nie posłuchałam żadnej z tych podpowiedzi¦. Poszłam za głosem swojego serca nie rozstałam się z tym facetem¦ Moje życie całkowicie się odmieniło gdy obejrzałam film SEKRET 😀 (jest na you-tube lecz z napisami ale można żciągnąć z Internetu z dubbingiem) mam również taka książkę¦. Jest tam mowa o tym co zrobić aby być szczężliwym¦ spełnionym¦ zdrowym¦.. Jest to film o naszym umyżle, o tym że wszystko jest zależne od naszego myżlenia¦ Możesz być tym kim tylko zapragniesz¦ możesz mieć co kol wiek zechcesz¦ ¦.. Uwierzyłam w to o czym mówią w tym filmie i moje życie stało się magiczne¦. Mój związek jest wspaniały¦.. mój partner całkowicie się zmienił 😀 ¦. Ponieważ skupiam się na tym co w nim jest dobrego za co go kocham i dostaje tego więcej¦. Wszyscy po mojej wiadomożci twierdzili że do nie ma sensu a teraz nikt by nie powiedział że my mieliżmy takie problemy rok temu¦. Wspieramy się i kochamy¦.. jest tak jak chciałam żeby było¦. Jest idealnie¦.. Wczeżniej również w szkole mi nie wychodziło (zrezygnowałam z dziennej i poszłam do zaocznej z własnej głupoty¦)¦. Nie mogłam znaleźć pracy¦.. Teraz włażnie dzięki SEKRETOWI 😀 w szkole idzie mi naprawdę cudownie¦.. bardzo ją lubię¦. Jeżeli chodzi o prace to włażnie otworzyłam wraz z moja najlepszą przyjaciółką (moja mamą) biuro pożrednictwa finansowego¦. Rozwijamy się¦. Planuje w przyszłym roku otworzyć coż na własna rękę a jak na razie się szkole¦.. SEKRET oglądam codziennie¦ książkę zawsze nosze przy sobie abym mogła zawsze do niej zajrzeć¦.. Nie chodzi mi o to że chcę pochwalić się swoim życiem¦. Lecz o to aby podzielić się z wami tym wspaniałym filmem¦. Proszę obejrzyjcie go i uwierzcie w to co tam mówią¦.. a odmieni to wasze życie¦.. tak jak moje a byłam naprawdę w dołku¦.. 😀 😀 😀 😀

Pozdrawiam 😀

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Czytałem ,oglądałem i uważam ,że „sekret” to idiotyczny materiał,a niektóre rzeczy wręcz irytujące. Dobra kniga na założenie sekty 😀

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ogladalem to i czytalem

hahahahhahahahaha

sekret
    hhahahahahaha

ludzie otrzasnijcie sie

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

ja sie zapisuje pierwsza i moge byc nawet guru ..Kowal od kilku ladnych lat zyje na zupelnie innym gruncie obserwuje ludzi i patrze tez na siebie i wglab siebie i niestety musze przyznac ze im wiecej szczescia daje tym wiecej sie fajnych rzeczy wydarza sekret nie jest nowa teoria a juz w biblii o nim mowa tak naprawde to stara zasada tak stara jak istnienie nas ludzi…zreszta to co dzieje sie nawet teraz moja utrata wagi pozytywne myslenie odpychanie zlych mysli dolow i tak dalej to cos co ciagle pozwala przec naprzod i wiesz co zrezygnowalam z czegos co jest nawet wydaje mi sie czescia mojego charakteru a mianowicie zemsty…uwazam ze to co dajesz swiatu wraca do ciebie w dwojnasob to co dostajesz od ludzi do nich wraca tez ………masz wolna wole i prawo wyboru wiec nie musisz sie zapisywac 😉

hiherka1991
    Member
    • Początkujący

Kowal

Czytałem ,oglądałem i uważam ,że „sekret” to idiotyczny materiał,a niektóre rzeczy wręcz irytujące. Dobra kniga na założenie sekty

Sekta ok 🙂 nazywaj to jak chcesz….. ale jaka wspaniała sekta…..ucząca tak dobrych i pozytywnych rzeczy……

ogladalem to i czytalem

hahahahhahahahaha

sekret
    hhahahahahaha

ludzie otrzasnijcie sie

Włażnie się otrząsnełam i nie mam zamiaru tego robić w innym kierunku….. Jeżeli Tobie układa się w życiu bez wiary w coż takiego to gratuluje, życze powodzenia i dalszych sukcesów……

Pozdrawiam 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

No jeżli będziesz dla kogoż miła to logiczne,że on raczej też chyba ,że trafisz na gbura ,ale zdania typu”jeżć z pełną żwiadomożcią teraźniejszożci, całkowicie skupieni na przyjemnożci czynnożci jedzenia, posiłek zostaje zasymilowany przez nasze ciałko w sposób doskonały ,a rezultatem musi być doskonałożć naszych ciał… zachowuje obecnie idealną wagę… i mogę jeżć co mi się żywnie podoba, A więc skup się na swojej idealnej wadze.”

przecież do jakież dyrdymały nie mówiąc iż sugeruje się jedzenie czegokolwiek bez trzymania się reguł żywienia ,bo wystarczy myżleć i przyciągać. Nie chce mi się szukać 😀

albo to: ” jedynym powodem , dla którego ludzie nie mają dożć pieniędzy jest to, ,że sami blokują ich napływ swoimi myżlami”

bez komentarza ,bo żmiechem można co najwyżej parsknąć.

zdecydowanie od psychologicznej strony lepiej podszedł Murphy

hiherka1991
    Member
    • Początkujący

Masz racje lecz to Twoja racja….. 🙂 ja nie mam zamiaru nikomu nic nażucać…… Każdy ma swój sposób na życie….. szczężcie…… Mam nadzieje że jesteż szczeżliwy i życzę Ci tego 🙂

Pozdrawiam 🙂

eBoska
    Member
    • Pasjonat

albo to: ” jedynym powodem , dla którego ludzie nie mają dożć pieniędzy jest to, ,że sami blokują ich napływ swoimi myżlami”

bez komentarza ,bo żmiechem można co najwyżej parsknąć.

zdecydowanie od psychologicznej strony lepiej podszedł Murphy[/quote]

i tu sie z Toba nie zgodze spojrz na moj podpis sukces musi ziscic sie najpierw w glowie by mogl spelnic sie w zyciu inaczej nie da rady proponuje spojrzec na kinezjologie edukacyjna jaki wplyw ma nasze myslenie na to co sie dzieje z nami zadna nowosc wykorzystanie mozgu troche glebszy temat panie Kowal radze sie zastanowic i przemyslec wbrew pozorom nie jest to tak smieszne jakby sie wydawalo antypedagogika Schönebeck Hubertus von….zajrzyj

Anonymous
    Member
    • Guru

Wystarczą mi cytaty z tej książki. Żeby coż zrobić to oczywiste ,że zawsze musi najpierw pojawić się w głowie ,ale takie rzeczy to dzieciom można tłumaczyć ,może.

@hiherka1991

A twoja racja jaka jest,bo nie mówię tu o odbieraniu subiektywnym. Zgadzasz się ,że wystarczy tylko myżleć o danej masie ciała i jeżć co się chce,bo jak tak to tu raczej ignorancja się wkradnie.

eBoska
    Member
    • Pasjonat

mh jakby to ujac w prostym jezyku u mnie wyglada to tak wizualizuje siebie wiem jak bede wygladac jaki ubiore gorset i w jakie kozaki sie wstrzele czyli punkt koncowy tak ….wiec sukces efekt koncowy nastepnie mysle co nie sluzy mojemu cialu a wiec trzymajac batonika w lapie wiem ze on nie jest mi do niczeo potrzebny a teraz organizm sam juz szuka tego co powinien jesc wiec tak naprawde spowodowalam u siebie to ze jem to na co mam ochote i zostaje to wchloniete przez cialo bez straty dla organizmu a chce mi sie szpinaku albo jajek albo chudej szynki ….albo czekolady ale chce mi sie kostke a nie cala tabliczke odworocilam swiat ktory mnie otacza nie szukam polek ze slodyczami …..sama szukam tego co dla mnie zdrowe ze swiadomosci w podswiadomosc ..a wiec to o czym myslales zaczyna sie ziszczac

Anonymous
    Member
    • Guru

Spoks ,ale w książce inne rzeczy się sugeruję.

eBoska
    Member
    • Pasjonat

wiesz chyba jak ze wszystkim nie przyjmuj do siebie wszystkiego tak doslownie miej swoj rozum przesiej przez swoje sito i powinno byc ok

Anonymous
    Member
    • Guru

Przesiewam ,ale jak coż jest nie do przesiania to nic nie poradzę :/

anyway młoda spadam na serial 😛
    3m się

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

oczywiste jest ze podswiadomosc ma duza sile i trzeba mocno wierzyc w cos co chce sie osiagnac
    istnieje efekt placebo itp.

ale to co sie wygaduje w tym filmie/ksiazce posuwa sie o 5 kroków za daleko
    akcje typu (uwierz mocno ze ktos przysle ci czek na milion dolarów to nie musisz nic robic, czek przyjdzie na pewno) hahahhhahaha

dobro nie wraca do zrodla, wiem z doswiadczenia haha
    co nie znaczy ze jakos strasznie mna to wstrzasnelo, nadal jestem optymista i dobrym czlowiekiem, ale to co mnie spotka ze strony innych nie zalezy ode mnie tylko od innych wlasnie
    tyle

ale spoko, rozsiadzcie sie w fotelach i mocno wierzcie w to ze bedziecie bogaci, szczesliwi, bedziecie mieli super partnerow itp.
    wszystko samo przyjdzie

eBoska
    Member
    • Pasjonat

i czesto boimi sie zaryzykowac….wiec jakby starym powiedzeniem lepiej zalowac ze sie cos zrobilo jak zalowac potem ze tego nie zrobiles

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sekret życia… związków… zdrowia…"

Przewiń na górę