- AutorOdp.
- 14 sierpnia 2010 at 16:58
Nie zmierzajmy w stronę książki „sekret” od biblii czy tarota 🙂
14 sierpnia 2010 at 17:03why not ….dywagacje chocby najbardziej absurdalne moga stworzyc pozytywna teorie lub dac przynajmniej spelnienie merytorycznego rozpatrzenia zaskakujaco prozaicznego tematu 😆 😆 😆
14 sierpnia 2010 at 17:40Jaką teorię masz na myżli?:)
14 sierpnia 2010 at 17:59np taka ze bezsensem jest odrzucac wiarew cos takiego jak sekret bowiem ze wzgledu na brak mozliwosci zmierzenia przypadkowosci i naszej przyszlosci razem dojsc mozna do concensusu polegajacego na zachowaniu pierwiastka niewiadomej..co za tym idzie mowiac prosto nie powinnismy odrzucac ze swojej swiadomosci mozliwosc istanienia sil ktorych nie jestesmy w stanie zrozumiec
14 sierpnia 2010 at 18:16świadomożć może wiele ,ale „sekret” to dla mnie żciema 🙂
Co do sił wyższych hmm osobiżcie nie wierzę w coż takiego ,ale nie przeszkadza mi jak ktoż wierzy.14 sierpnia 2010 at 18:43mysle ze to i tak chyba sprowadza sie do srawy wiary albo sie w cos wierzy albo nie …ale chyba najwieksze teorie tego swiata zawsze spotykaly sie z olbrzymia krytyka
14 sierpnia 2010 at 18:48Teorie, teoriami i bez potwierdzeń zawsze będą tylko teoriami i masz rację tu wchodzi już wiara. Choć osobiżcie nie wierzę to teoretyk ze mnie spory hehe 😆
14 sierpnia 2010 at 18:57a ja tam umiem polaczyc i wierzyc w rzeczy ktore wykluczaja sie na wzajem a mimo wszystko u mnie w glowie jakos sie to kupy trzyma
14 sierpnia 2010 at 19:05Ja chyba nie ,muszę odnaleźć pierwiastek logiczny:)
14 sierpnia 2010 at 19:27z tego co sie orientuje panowie tak maja kobiety chyba jednak sa bardziej otwarte na rzeczy nie zrozumiale lub poprostu ma sie ceche akceptowanie niezrozumialego bez szukania potwierdzenia zreszta chyba nie zawsze chcemy szukac racjonalnych tlumaczeni danych zjawisk czy sytuacji bo kiedy zacznie sie szukac moze sie okazac ze znajdziemy cos co nas zasmuci albo moze sie okazac ze za wielka tajemnica magia cudem nie kryje sie nic nadzwyczajnego
14 sierpnia 2010 at 19:33[usunięto_link] wrote:
cos co nas zasmuci albo moze sie okazac ze za wielka tajemnica magia cudem nie kryje sie nic nadzwyczajnego
Mimo wszystko lubię wiedzieć i w tym rzecz jak ze sztuczkami robią wrażenie do czasu nauczenia się ich,czy odkrycia 🙂
14 sierpnia 2010 at 21:08ja zdecydowanie wole sie dowiedziec o czyms smutnym niz nie wiedziec nic na jakis temat
jestem zbyt ciekawski
zycie bez ciekawosci byloby nudne15 sierpnia 2010 at 13:52ciekowosc pierwszy stopien do piekla 😈
znasz powiedzenie ze im mniej wiesz tym dluzej zyjesz 😉15 sierpnia 2010 at 14:01znam takie ze:
im mniej wiesz tym lepiej żpisz ;ptrudno sie mowi, taka natura, z nią nie wygrasz :d
15 sierpnia 2010 at 16:09[usunięto_link] wrote:
znasz powiedzenie ze im mniej wiesz tym dluzej zyjesz 😉
No tak się mówi osobą ,które chce się wykorzystywać lub nimi kierować w jakiż sposób 😉 To taki matrix hehe 😈
- AutorOdp.