- AutorOdp.
- 18 czerwca 2009 at 08:13
w wiekszosci religii pozycja kobiety jest gorsza niz pozycja mezczyzny.
to rowniez religia odpowiada za marna pozycje kobiet w spoleczenstwie przez wiele lat…to jest jeden z dowodow na szkodliwosc religii.
18 czerwca 2009 at 20:23[usunięto_link]
ciekawa strona
18 czerwca 2009 at 20:57a ja mam pytanie do Pablo
na pewno zdajesz sobie sprawe ze chrzescijan wcale nie jest najwiecej na swiecie
powiedz mi
co takiego wszechmogacy i kochajacy nas Bog robi z duszami tych wszystkich niewiernych muzulmanow, hindusow, buddystow, ateistow itp itd. po smierci ??
18 czerwca 2009 at 21:44[usunięto_link] wrote:
a ja mam pytanie do Pablo
na pewno zdajesz sobie sprawe ze chrzescijan wcale nie jest najwiecej na swiecie
powiedz mi
co takiego wszechmogacy i kochajacy nas Bog robi z duszami tych wszystkich niewiernych muzulmanow, hindusow, buddystow, ateistow itp itd. po smierci ??
Nie wiem ,zapytaj się go 😉
Bóg będzie sądził za to co myżmy uczynili,myżle że jeżeli byli dobrymi ludżmi to zostaną zbawieni.Przecierz są na żwiecie setki osób np. w Afryce którzy wogóle nie słyszeli o Chrystusie a też umierają.
Chrzeżcijan jest najwięcej na żwiecie,wiem że to szok 😀 😉
18 czerwca 2009 at 21:45Polecam obejrzeć wszystkie czeżci.
To jest dla tych co tak ,,krzyczą” o dowody[usunięto_link]
19 czerwca 2009 at 09:14[usunięto_link]
😆
19 czerwca 2009 at 15:42baby i ryby głosu nie mają, baby do garów, faceci mają prawo trzymać pilot od telewizora
Sranie w banie, pieprzony religijny szowinizm :]Nie chce mi się pisać dłuższego postu 😆
Myżlałam,ze wytłmaczenie Pabla mnie jakoż przekona. Niestety 1:0 dla ateistów.19 czerwca 2009 at 17:13@Józia wrote:
baby i ryby głosu nie mają, baby do garów, faceci mają prawo trzymać pilot od telewizora
Sranie w banie, pieprzony religijny szowinizm :]Nie chce mi się pisać dłuższego postu 😆
Myżlałam,ze wytłmaczenie Pabla mnie jakoż przekona. Niestety 1:0 dla ateistów.Józia raz jeszcze zapraszam Cie do rozmowy z zakonnicami i kobietami slużącymi kożciołowi ,zapytaj je czy czują się skrzywdzone i uważają że w kożciele panuje szowiznim….
Naprawde zapytaj je…. z chęcią Ci odpowiedzą 🙂
Józia jeżeli piszesz że jest 1-0 dla ateistów to ja Ci powiem tak choć by Apator przegrywał każdy mecz to ja i tak będę kochał tą drużyne 🙂 😉
19 czerwca 2009 at 17:14[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]
😆
Bardzo ciekawy serwis ,zauważyłem że promuje nauke o kożciele katolickim,nawet przytacza prace osób związanych z kożciołem.
Ciesze się że go oglądasz 😀19 czerwca 2009 at 17:18[usunięto_link] wrote:
Polecam obejrzeć wszystkie czeżci.
To jest dla tych co tak ,,krzyczą” o dowody[usunięto_link]
Pozwoliłem sobie sam siebie zacytować bo chciałem powiedzieć że w Toruniu od 1 lipca będzie ks. John Bashoobora .Zapraszam wszystkim którzy chcą zobaczyć moc Boga.Zapewne znowu dojdzie do cudownych uzdrowień 😀
Tylko niech mi ktoż nie mówi że te osoby które doznają uzdrowienia są ustawione,na tych spotkaniach zawsze są obecni lekarze niedowiarki 😆 😉 którym pożniej szczena opada 😆
19 czerwca 2009 at 17:19a ja znam jedna zakonnice
chodzilem z nia do klasy do podstawowki, niezla sztuka ;pjej rodzica to byly totalne katole, ołtarzyki w domu itp.
w podstawowce, gimnazjum byla w chorkach, udzielala sie w kosciele itp.w wieku 18 czy tam 19 lat dostala objawienia w autobusie wracajac z dyskoteki….
….
…po kilku dropsach
hahahahaposzla do zakonu zamknietego, nikt jej od tej pory nie widzial ;p
19 czerwca 2009 at 18:11a ja bym chciała się dowiedzieć, jak chrzeżcijaństwo tłumaczy to, że jedni rodzą się w 'dobrych’ , bogatych domach a drudzy w biedzie i patologii? dlaczego Bóg pozwala na takie cierpienia jak np. holocaust? dlaczego dopuszcza narkomanie, morderstwa, głód, cierpienie, choroby?
przecież z teorii waszej wynika, że jest dobry…
ja w twoich oczach jestem nikim w porównaniu z nim, a jednak gdybym miała taką władzę nie dopużciłabym do takich rzeczy…i drugie pytanie, jaki włażciwie stosunek ma chrzeżcijaństwo do innych religii?
19 czerwca 2009 at 18:15przeciez zlo to nie dzielo Boga hahahahaha
to tylko szatan i czlowiek do tego doprowadzaja!!
on tylko czyni cuda!!19 czerwca 2009 at 18:18czekam na odpowiedź Pabla, choć w sumie to chyba wiem co odpowie….. 😉
19 czerwca 2009 at 19:58[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]
😆
Bardzo ciekawy serwis ,zauważyłem że promuje nauke o kożciele katolickim,nawet przytacza prace osób związanych z kożciołem.
Ciesze się że go oglądasz 😀chyba nie rozumiesz, co czytasz 😆
- AutorOdp.