• Autor
    Odp.
  • JoJo
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

albo jestem 偶lepa albo nie ma jeszcze takiego tematu 馃檪

co lubicie ogl膮da膰?

Mi
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Kiedy偶 lubi艂am ogl膮da膰 M jak mi艂o偶膰 i Na wsp贸lnej. To by艂 taki rytua艂 za czas贸w licealnych. Teraz te偶 bym pewnie ogl膮dn臋艂a z nud贸w, ale ju偶 dawno nie jestem w temacie. Lubi艂am bardzo Gotowe na wszystko oraz Na dobre i na z艂e. Teraz rzadko ogl膮dam, bo jako偶 wol臋 komputer i film na dvd.

ciccilla
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Uwielbiam Sex w wielkim miescie (wlasnie ogladam). Do tego Teraz albo nigdy, zaczynam sie wciagac w serial Smith. Californication no i Dexter.

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

o tak, Na Wsp贸lnej w czasach liceum to i ja ogl膮da艂am 馃檪 a teraz LOST uwielbiam, Sex w wielkim mie偶cie obowi膮zkowo, Przyjaciele klasyk.

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Gotowe na wszystko powracaj膮 馃槷 Ju偶 od czwartku. Super serial. Kiedy偶 ogl膮da艂am Pasadene. To taki serial na Polsacie, chyba z 30 odcink贸w mia艂. Bardzo fajny. Opr贸cz tego ogl膮dam tasiemca m jak mi艂o偶膰, ale to ju偶 na艂贸g, a nie wielki poci膮g i fasycnacja kolejnymi przygodami Mroczk贸w. W inne seriale staram si臋 nie wci膮ga膰, ten jeden mi wystarczy. No i jeszcze teraz dojdzie Desperat ehousewife :))

asiek
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

moja babcia pieje nad „gotowe na wszystko”. chocia偶 nie, to chyba „teraz albo nigdy”. sama ju偶 nie wiem.

klasyki to oczywi偶cie przyjaciele i ostry dy偶ur jak dla mnie 馃槈

lost贸w nie ogl膮dam bo ba艂am si臋, 偶e si臋 wci膮gn臋 potwornie i nawet jednego odcinka nie obejrza艂am. czasami sobie lubi臋 lukn膮膰 w chwili wolnego na
    [usuni臋to_link] 馃檪

Czersi
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 622
    • Zas艂u偶ony

Sex w wielkim miescie oglada艂am w wakacje.W czasie roku szkolnego praktycznie wcale nie ogladam telewizji(opr贸cz wiadomosci).

blekitna
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Sex w wielkim mie偶cie, Gilmore Girls (kochane k艂opoty), Desperatki, Dexter, Ally McBeal, Friends i stary serial Robin z Sherwood z Michael’em Praed’em to moi faworyci.

ForceRecon
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 506
    • Zas艂u偶ony

„Z Archiwum X” – to by艂 m贸j na艂贸g. Teraz na co偶 zerkn臋, ale bez wi臋kszych emocji.

Specter
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Nie ogl膮dam.
    Kiedy偶 za to ogl膮da艂em kilka m.in. M.A.S.H., Allo-Allo, Dru偶yn臋 A, Mc’Gyvera, Pe艂n膮 chat臋, Dempsey & Makepeace i Dynasti臋 馃槅
    Chyba kiedy偶 mia艂em po prostu wi臋cej czasu.

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ogl膮dam raczej z przyzwyczajenia,bo jestem w domu kiedy akurat jest jakis serial,to ogl膮dam 馃檪 nie przepadam jednak za burzliwym 偶yciem rodziny Mostowiak贸w czy te偶 za pierwsza mi艂o偶cia Marysi i Paw艂a 馃槅 serialami,kt贸re ogl膮da艂am z prawdziwym zainteresowaniem s膮: „przyjaciele”,”Chirurdzy” i „gotowe na wszystko” 馃檪 reszta to taki e bardziej zapychacze… nie moja wina,偶e jetsem w domu,kuedy leci „pierwsza mi艂osc”,”m jak mi艂o偶c”,”tylko mi艂os膰”,”na wsp贸lnej” i „Samo 偶ycie” 馃槅

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Ja bardzo lubi臋 Gotowe na wszystko, Dextera, Twarz膮 w twarz i Uwaga faceci 馃檪 o i jeszcze pierwsza mi艂o偶膰 馃槢 cho膰 ostatnio nudne si臋 robi 馃槢

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

ej stare dobre hity mi sie przypominaj膮 jak tak piszecie o tych klasykach typu McGyver czy Allo allo 馃檪 na obecn膮 chwil臋 zacz臋艂am si臋 wci膮ga膰 jak cz臋偶膰 z Was w Gotowe na wszystko. zaczynam od V sezonu bo akurat leci na nScreen, reszt臋 nadrobi臋 za jaki偶 czas hehe

Mesalka
    Member
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

tylko Gotowe na wszystko 馃榾 wszystko inne mi ju偶 przesz艂o 馃榾

b_sylwik
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

a u mnie to jeste tak: w podstaw贸wce chyba by艂a moda na telenowele brazylijskie itp. Paloma, zbuntowany anio艂, luz maria czy jako偶 tak hehe allo allo te偶 pami臋tam tak aby sie od telenowel oderwa膰 by艂o 馃槢 potem nast膮pi艂a era m jak mi艂o偶c klanu na dobre i na z艂e pierwszej mi艂o偶ci i tak to si臋 ci膮gnie do dzisiaj bo jak mam czas to ogl膮dam a 偶e tempo zawrotne zwroty akcji r贸wnie偶 tak 偶e po paru mc nie ogl膮dania dalej jestem w temacie 馃榾 a tak to lost贸w oglada艂am wci膮gne艂am si臋 mocno, a teraz to teraz albo nigdy twarza w twarz.. kurze ile tego ju偶 by艂o heheh

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " seriale"

Przewi艅 na g贸r臋