• Autor
    Odp.
  • Mesalka
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

o w艂a偶nie! jeszcze lost!

no i pamietam pierwsz膮 telenowel臋 – australijscy „s膮siedzi” 馃檪

JoJo
    Member
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

kurcze ile tego ju偶 by艂o heheh

a b臋dzie jeszcze wiecej 馃檪 przynajmniej ze mn膮 to tak jest 偶e odk膮d mam n i mas臋 nowych kana艂贸w plus nscreen to prawie nie robi臋 nic innego jak jestem w domu tylko ogl膮dam seriale 馃榾

katia
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

jak dla mnie mega serial to twin peaks 馃榾

polskich badziewi nie ogl膮dam wcale.

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

Gotowe na wszystko to moja nowa pasja 馃檪 !

Assha
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

M jak mi艂o偶c
    Pierwsza mi艂o偶膰

Lost-y 馃槅

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

a ja ostatnio po艂ykam pasjami Californication. strasznie podoba mi si臋 rola Duchovnego – my偶la艂am 偶e po z archiwum x b臋dzie zaszufladkowany do ko艅ca a tu mi艂a niespodzianka !

lateksowa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Ja ograniczam si臋 do seriali na HBO, np. „Obcy a Ameryce”. Czasami ja nie mog臋 spa膰 ogl膮dam jeszcze „Seks w wielkim mie偶cie”, tylko szkoda, 偶e leci tak p贸藕no.

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

sialalala a ja mog臋 sobie wszystko nagra膰 na dekoderze wi臋c nawet jak co偶 leci p贸藕no to nic nie trac臋 馃榾

Mesalka
    Member
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

a kto偶 ogl膮da polsk膮 brzydul臋? bo to leci w takich godzinach 偶e nigdy nie zd膮偶臋 a jestem ciekawa co tvnowi wysz艂o

Laura1
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Tak duzo osob oglada seriale, a czy nie zastanawialyscie sie nad tym, ze szkoda czasu na ogladanie seriali? Ja tam wole pisac na forum. 馃槅

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

hehe, mi tam nie szkoda czasu. jak wracam z pracy to lubi臋 sobie odpocz膮c z ksi膮偶k膮 czy pilotem jak膮偶 godzink臋. kiedy偶 wola艂am ksi膮偶k臋, teraz szczerze powiem 偶e wol臋 tv bo odk膮d zainstalowa艂am nke mam wi臋cej kana艂贸w ni偶 kiedy偶.

asiek
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

dziewczyny, g艂贸wnie fanki seksu w wielkim mie偶cie – trafi艂am na konkurs w sieci dotycz膮cy tego serialu, do wygrania perfumy i jeszcze jakie偶 tam akcesoria, wi臋c od razu informuj臋 i jakby kt贸ra偶 z Was czu艂a si臋 na si艂ach, to niech pr贸buje 馃槈
    [usuni臋to_link]

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

rozwi膮za艂am ten konkurs. ale uwa偶am 偶e dla fanek serialu to on nie jest. jets bardziej dla fanek filmu a ja do takowych zagorza艂ych nie nale偶臋 馃檪

lateksowa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

@barbra wrote:

jak dla mnie mega serial to twin peaks Very Happy

Twin Peaks jeszcze d艂ugo nic nie dor贸wna.

Te nowe ameryka艅skie seriale s膮 ca艂kiem niez艂e, ale to straszny z艂odziej czasu. Nie kumam jak ludzie ode mnie z pracy znajduj膮 czas na ogl膮dni臋cie ca艂ych dw贸ch serii w tydzie艅. To jaki偶 ob艂臋d.
    Ja sobie ogl膮dam Criminal minds na AXN w niedzielne wieczory i wystarczy.
    CSI mi si臋 przejadlo, a to 艂膮czy podobn膮 formu艂臋 z powiewem 偶wie偶o偶ci.

Bo to troch臋 bez sensu ogl膮danie wszystkiego na raz. M贸j brat np. nie widzia艂 wcale Lost贸w ale wymy偶li艂 sobie, 偶e kupi DVD i b臋dzie ogl膮da艂 2 – 3 odcinki w tygodniu. A sko艅czy艂o si臋 na tym, 偶e obejrza艂 ca艂o偶膰 w dwa dni. Dziwne.

Je偶li chodzi o mnie to wol臋 jednak dozowa膰 ogl膮danie takich seriali jak Dexter czy Dr. House, mo偶na je sobie 艂adnie przetrawi膰 przez tydzie艅 i troch臋 si臋 po niecierpliwi膰 co b臋dzie dalej. To te偶 nadaje sporo uroku.

mendinia
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ju偶 chyba co偶 takiego pisa艂am, ale moje ulubione seriale to W-11 i detektywi a tak mnie troch臋 to m jak mi艂o偶膰 i niania

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " seriale"

Przewi艅 na g贸r臋