- AutorOdp.
- 30 grudnia 2009 at 19:16
Lost, u艂a. B臋dzie si臋 dzia艂o, a偶 szkoda 偶e to koniec tej niezapomnianej serii rozbitk贸w. ma kto偶 news kiedy AXN bedzie pokazywac?
30 grudnia 2009 at 22:50Z braku laku te偶 sporadycznie ogl膮dam ostatnio Gwiezdne Wrota. Latanie przez wrota na r贸偶ne planety zaczyna rozbudza膰 ostatnio przy tej ca艂ej chandrze moj膮 wyobra藕ni臋 i pozwala uciec my偶l膮 gdzie偶 daleko daleko :P.
3 stycznia 2010 at 00:23z seriali bardzo lubi臋 brzydUUUl臋 – i kropka.
po prostu Julia Kami艅ska jest cholernie fajn膮 kobiet,膭膭膭! 馃槇
24 stycznia 2010 at 16:00No to teraz masz okazj臋 ogl膮da膰 „Majk臋”? Dobrze zapami臋ta艂em nazw臋 serialu?
W sumie widz臋 mas臋 nawi膮za艅 do „Brzyduli” chocia偶 to mia艂o by膰 co偶 nowego. Ale nie m贸wi臋, 偶e to 藕le ;].
26 stycznia 2010 at 11:06Mnie to ju偶 zastanawia kto sie wprowadzi w miejsce Majki 馃檮
28 stycznia 2010 at 01:54Ostatnio wpad艂em w mocne uzale偶nienie…zacz膮艂em ogl膮da膰 Przyjaci贸艂, i zanim si臋 obejrza艂em min臋艂y 3 dni :
28 stycznia 2010 at 07:21ja House’a zaczalem ogladac, bardzo fajny serial, glownie ze wzgledu ba glownego bohatera, bardzo mi przypadl do gustu, mamy troche wspolnego ;p
28 stycznia 2010 at 21:50[usuni臋to_link] wrote:
ja House’a zaczalem ogladac, bardzo fajny serial, glownie ze wzgledu ba glownego bohatera, bardzo mi przypadl do gustu, mamy troche wspolnego ;p
Bo z tego co czytam House to obecnie jedyny serial o lekarza gdzie mo偶na zobaczy膰 przypadki, kt贸re maj膮 chocia偶 troszk臋 wsp贸lnego z prawd膮. Poza tym mnie fabularnie bardzo si臋 po prostu podoba.
29 stycznia 2010 at 12:34Dr House – na艂ogowo, obejrza艂am ju偶 wszystkie odcinki i czekam na nastepne 馃槅
i
Gotowe na wszystko – ostatnio w艂膮czy艂am w necie z nud贸w i jako偶 mnie wci膮gn臋艂o30 stycznia 2010 at 20:44[usuni臋to_link] wrote:
Dr House – na艂ogowo, obejrza艂am ju偶 wszystkie odcinki i czekam na nastepne 馃槅
i
Gotowe na wszystko – ostatnio w艂膮czy艂am w necie z nud贸w i jako偶 mnie wci膮gn臋艂oDlatego ja skupiam na si臋 na dr. House teraz. Licz臋, 偶e nadrobi臋 wszystko i b臋dzie mo偶na szuka膰 czego偶 nowego. P贸ki co mam co robi膰 ;]
22 lutego 2010 at 10:52House jak najbardziej. A widzialyscie moze pierwszy odcinek Klubu Szalonych Dziewic? Ja dostalam w prezencie od n, ale chyba mozna tez obejrzec w vod na onecie. Mysle, ze paniom ten serial przypadnie do gustu. No i oczywiscie ostatni sezon Lost :).
22 lutego 2010 at 19:02Serial mojego 偶ycia to Przyjaciel (Friends). Ciep艂y, pogodny serial, kt贸ry mo偶na ogl膮da膰 zawsze! Mam wszystkie sezony na DVD i ogl膮dam sobie do偶膰 cz臋sto.
22 lutego 2010 at 20:56skonczylem House’a, Californication, Dextera, Prison Break, zaczynam Heroes, zobaczymy, moze mnie wciagnie 馃槈
23 lutego 2010 at 15:44House i Californication podoba艂y mi si臋. Jeszcze z polskich seriali, to te komediowe z Polsatu: 艣wiat wg Kiepskich, Daleko od noszy, czy nie偶miertelna Rodzina zast臋pcza.
10 marca 2010 at 13:16@mak polny wrote:
Tak w og贸le to uwa偶acie, 偶e potrzeba nam a偶 tyle nowych seriali?
dobre pytanie,
wydaje mi si臋, 偶e chyba ju偶 wol臋 ogl膮da膰 (od czasu do czasu, ofc) jakie偶 nowe seriale, ni偶 siedzie膰 10 lat w jednym i tym samym.. - AutorOdp.