- AutorOdp.
- 8 września 2015 at 19:30
A no nie każdy, ale tutaj nie będziesz miała tego problemu. Ja np jestem mega niecierpliwa, a zawsze nakładam krem pod podkład. I bardzo szybko Oeparol się wchłania. I nie zostawia tłustego filmu, na pewno nie pozatyka Ci porów 😉
8 września 2015 at 21:09jełsi potrzebujemy kremu pod makijaż to najlepiej nie tłustego żeby nie sprawiał że cera bedzie sie dodatkowo żwieciła, co do oeparolu to z tego co wiem to dermokosmetyki, więc bez parabenów, nie powinny ani uczulać ani zatykać porów.
11 września 2015 at 12:19ja aktualnie mam serię ecolagen z Oriflame i jestem bardzo zadowolona
dodatkowo krem pod oczy ma aplikator z kuleczką, która tak przyjemnie rano chłodzi okolice oczu… miałam już próbki i wiem że fajnie działa ta seria na mnie
a próbki wystarczyły na ponad tydzień regularnego stosowania 😀
mam jeszcze dwa komplety na wyjazdy, żeby wszystkiego nie brac ze sobą 🙂20 października 2015 at 16:00uzywam serum z bio iq, bo mam wrazliwa skorę, a w nim są nieuczulajace skladniki naturalne.. wklepuje serum codziennie przed snem..zauwazyłam, ze since pod oczami staly sie mniej widoczne
- AutorOdp.