- AutorOdp.
- 12 marca 2007 at 21:47
Witam wszystkich!! 😆
To chyba najlepszy dział by spytać włażnie o sklep z torebkami w internecie.
Chciałabym spytać czy możecie ze swoje praktyki polecić jakiż?? Kupowałyżcie w jakimż?
Ja włażnie poluję na jakąż fajną torebkę, bo w sklepach zwykłych nie mogę znaleźć nic, a też nie ma ich za dużo w okolicy, bo w małym mieżcie mieszkam. Dlatego pomyżlałam by kupić przez internet!! 😀
Tylko nie kupowałam i nie wiem jakie sklepy są dobre i jakim można zaufać 😛 🙁
Pomożecie? Kupujecie w ogóle w internecie koleżanki? 🙂
Pozdrawiam :* papa 🙂
19 marca 2007 at 17:51Mysle, ze powinnas miec jakis zarys tego co chcesz kupic. Ja najczesciej robie zakupy na aukcjach internetowych (allegro, ebay), sadze, ze znajdziesz tam cos dla siebie. Polecam
24 marca 2007 at 18:17Tak tak, jakis zarys mialam.
Poszukalam troche na allegro i tez tam trafilam na ciekawego sprzedawce, co ma tez sklep [usunięto_link] 😀 .
No, wiec juz kupilam torebeczkie i doszla i jestem zadowolona bardzo. Zadnych problemow nie bylo, czego sie obawialam. 🙂 Super!! 🙂
Bo kolezanki co w bon prixie zamawialy to dostaly swoje zakupy dopiero po jakichs dwoch tygodniach, wiec nie byly zadowolone.
Dokladnie to kupilam sobie te torebke [usunięto_link] :]
Dzieki za rady. Pierwsze koty za ploty, teraz bede czesciej kupowac na necie 🙂
20 kwietnia 2007 at 19:55mogę polecic 2 sklepy w których sama kupowałam:
[usunięto_link]
[usunięto_link]22 kwietnia 2007 at 23:15ja znalazlam sklep, ktory nie specjalizuje sie w torebkach, ale ma kilka fajnych modeli i tanich ! 🙂
[usunięto_link]23 kwietnia 2007 at 06:08[usunięto_link]
przypadkiem znalazlam szukajac zupelnie czegos innego
17 maja 2007 at 09:29ja znam tylko:
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]w ostatnim jest mnało torebek, ale te co sa są bardziej w stylu vintage
lubie torebki słonia – sa bardzo dobrej jakożci – mam chyba ze 3..22 maja 2007 at 09:46Witam, może nie z torbkami ale z bardzie ekskluzywną odzieżą, ZAPRASZAM.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
18 lipca 2013 at 12:42Ja osobiżcie często kupuję ze sklepu kitty.pl. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam, ponieważ torebki są rewelacyjnie wykonane, a wysyłka błyskawiczna.
24 lipca 2013 at 10:00Tak szczerze mówiąc to nie mam jednego ulubionego sklepu z torebkami,zawsze staram się wyszukiwać ciekawe promocje w różnych sklepach internetowych,gdzie zazwyczaj jest taniej i sam wybór mamy bardzo szeroki.
30 sierpnia 2013 at 20:10polecam:) [usunięto_link] 😀
14 listopada 2013 at 09:12Dałam sobie spokój z kupowaniem torebek na Allegro. Jak już to kupuję tylko znane marki na ich firmowych stronach. Ale tak to staram się jednak kupować w normalnych, stacjonarnych sklepach, ostatnio Parfois. Nacięłam się niestety kilka razy na jakożć produktów, także wolę dać parę złotych wiecej, ale przynajmniej mogę spokojnie pbejrzeć torebkę przed jej zakupem. 8)
19 listopada 2013 at 19:54fajne te sklepy muszę zakupić moją torebke 😀
21 listopada 2013 at 15:15Ja też zastanawiam się tera znad jakąż fajna torebką na prezent dla koleżanki i oczywiżcie przejrzę oferty w sklepach internetowych,warto tam kupować z racji ceny.
27 listopada 2013 at 12:34Szukałam od rana w Internecie sklepu z wytrzymałymi, eleganckimi torbami skórzanymi. Już miałam zacząć myżleć nad innym prezentem na święta, ale spytałam w biurze i koleżanka powiedziała, że poleca firmę BarellyBags. Faktycznie jej torba jest super, bardzo solidnie wygląda i w żrodku i na zewnątrz. Chętnie kupiłabym też sobie, ale póki co będzie prezent pod choinkę dla mamy.
Gdybyżcie byłby też zainteresowane to podaję adres – [usunięto_link]. Waham się między dwoma fasonami, ale na pewno zamówię tutaj. - AutorOdp.