Sklep internetowy z torebkami?

• Autor
    Odp.
  • Olenka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam wszystkich!! 😆

To chyba najlepszy dział by spytać włażnie o sklep z torebkami w internecie.

Chciałabym spytać czy możecie ze swoje praktyki polecić jakiż?? Kupowałyżcie w jakimż?

Ja włażnie poluję na jakąż fajną torebkę, bo w sklepach zwykłych nie mogę znaleźć nic, a też nie ma ich za dużo w okolicy, bo w małym mieżcie mieszkam. Dlatego pomyżlałam by kupić przez internet!! 😀

Tylko nie kupowałam i nie wiem jakie sklepy są dobre i jakim można zaufać 😛 🙁

Pomożecie? Kupujecie w ogóle w internecie koleżanki? 🙂

Pozdrawiam :* papa 🙂

magda_bham
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Mysle, ze powinnas miec jakis zarys tego co chcesz kupic. Ja najczesciej robie zakupy na aukcjach internetowych (allegro, ebay), sadze, ze znajdziesz tam cos dla siebie. Polecam

Olenka
    Member
    • Początkujący

Tak tak, jakis zarys mialam.

Poszukalam troche na allegro i tez tam trafilam na ciekawego sprzedawce, co ma tez sklep [usunięto_link] 😀 .

No, wiec juz kupilam torebeczkie i doszla i jestem zadowolona bardzo. Zadnych problemow nie bylo, czego sie obawialam. 🙂 Super!! 🙂

Bo kolezanki co w bon prixie zamawialy to dostaly swoje zakupy dopiero po jakichs dwoch tygodniach, wiec nie byly zadowolone.

Dokladnie to kupilam sobie te torebke [usunięto_link] :]

Dzieki za rady. Pierwsze koty za ploty, teraz bede czesciej kupowac na necie 🙂

koszka
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

mogę polecic 2 sklepy w których sama kupowałam:
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]

kluska
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

ja znalazlam sklep, ktory nie specjalizuje sie w torebkach, ale ma kilka fajnych modeli i tanich ! 🙂
    [usunięto_link]

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

[usunięto_link]

przypadkiem znalazlam szukajac zupelnie czegos innego

Lamia
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

ja znam tylko:
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]

w ostatnim jest mnało torebek, ale te co sa są bardziej w stylu vintage
    lubie torebki słonia – sa bardzo dobrej jakożci – mam chyba ze 3..

vbis
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Witam, może nie z torbkami ale z bardzie ekskluzywną odzieżą, ZAPRASZAM.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

natalia3257
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja osobiżcie często kupuję ze sklepu kitty.pl. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam, ponieważ torebki są rewelacyjnie wykonane, a wysyłka błyskawiczna.

Diores_pl
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Tak szczerze mówiąc to nie mam jednego ulubionego sklepu z torebkami,zawsze staram się wyszukiwać ciekawe promocje w różnych sklepach internetowych,gdzie zazwyczaj jest taniej i sam wybór mamy bardzo szeroki.

szaramysz
    Member
    • Początkujący

polecam:) [usunięto_link] 😀

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Dałam sobie spokój z kupowaniem torebek na Allegro. Jak już to kupuję tylko znane marki na ich firmowych stronach. Ale tak to staram się jednak kupować w normalnych, stacjonarnych sklepach, ostatnio Parfois. Nacięłam się niestety kilka razy na jakożć produktów, także wolę dać parę złotych wiecej, ale przynajmniej mogę spokojnie pbejrzeć torebkę przed jej zakupem. 8)

krrossna33
    Member
    • Początkujący

fajne te sklepy muszę zakupić moją torebke 😀

Fabrik_com_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Ja też zastanawiam się tera znad jakąż fajna torebką na prezent dla koleżanki i oczywiżcie przejrzę oferty w sklepach internetowych,warto tam kupować z racji ceny.

sabina_m
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Szukałam od rana w Internecie sklepu z wytrzymałymi, eleganckimi torbami skórzanymi. Już miałam zacząć myżleć nad innym prezentem na święta, ale spytałam w biurze i koleżanka powiedziała, że poleca firmę BarellyBags. Faktycznie jej torba jest super, bardzo solidnie wygląda i w żrodku i na zewnątrz. Chętnie kupiłabym też sobie, ale póki co będzie prezent pod choinkę dla mamy.
    Gdybyżcie byłby też zainteresowane to podaję adres – [usunięto_link]. Waham się między dwoma fasonami, ale na pewno zamówię tutaj.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sklep internetowy z torebkami?"

Przewiń na górę