• Autor
    Odp.
  • Wilady.pl
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

W takim razie dobrze trafi艂a偶,bo u nas spotkasz szereg ciekawych i eleganckich dodatk贸w w postaci galanterii sk贸rzanej,zapraszam:) Przygotowali偶my bardzo fajne promocje i wyprzeda偶e.

Fabrik_com_pl
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Teraz w wi臋kszo偶ci sklep贸w z galanteri膮 sk贸rzan膮 masz wyprzeda偶e i promocje w grudniu,to w艂a偶nie najlepszym moment na zakupy oraz prezenty.

Margerita80
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Ja uwielbiam torebki. N****臋tniej trafiam na bardzo ciekawe tutaj: xxxxx

muminka24
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Na alegro jest mn贸stwo torebek, a ja lubi臋 widzie膰 co kupuje dlatego, cz臋sto kupuje na bazarku 馃檪

StudioDobregoStylu
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

Zgadza si臋,na allegro jest bardzo szeroki wyb贸r,tylko te偶 zwr贸膰my uwag臋 na pozytywne komentarze dla sprzedawcy. Im ma ich wi臋cej tym w zasadzie lepiej i bezpieczniej.

Fabrik_com_pl
    Member
    • Bywalec

Dzi臋ki za wszystkie przydatne linki,na pewno sprawdz臋 i dna zna膰 na forum jaka jest moja opinia na ich temat. Ciekawe te偶 czy autorka zdecydowa艂a si臋 w ko艅cu na jeden konkretny model torebki:)

kaska_marzec
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Je偶li chodzi o sklep internetowy z torebkami to ja polecam torbaba.pl
    Zam贸wi艂am u nich naprawd臋 fajny kuferek
    Maj膮 wszystkie torebki do 100 z艂.
    jupi

kaska_marzec
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Je偶li chodzi o sklep internetowy z torebkami to ja polecam torbaba.pl
    Zam贸wi艂am u nich naprawd臋 fajny kuferek
    Maj膮 wszystkie torebki do 100 z艂.
    jupi

StudioDobregoStylu
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

Akurat o tym sklepie pierwszy raz s艂ysz臋,je偶eli s膮 to torebki do 100z艂 to co w takim razie z przesy艂k膮 oraz ich jako偶ci膮? Podaj szczeg贸艂y:)

Fabrik_com_pl
    Member
    • Bywalec

Teraz mo偶emy trafi膰 na ca艂y szereg promocji i wyprzeda偶y kolekcji letnich,w tym tak偶e torebek wiec warto po prostu szuka膰. Akurat w powy偶szych sklepach nigdy nie zamawia艂am,ale dzi臋ki za adresy:)

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Jesieni膮 nawet warto poszuka膰 toreb i nie tylko,bo pozosta艂ych dodatk贸w czy perfum w sklepach internetowych,jest po prostu o wiele taniej i w 偶adnym przypadku nie cierpi na tym jako偶膰.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Sklep internetowy z torebkami?"

Przewi艅 na g贸r臋