- AutorOdp.
- 2 października 2009 at 12:29
Ja tam oprócz wygody i wyglądu ( o ktorym pisalam ) zwracam uwage na cenę.
Tutaj znalazłam informacje o tej obnizce, o ktorej wspominałam – [usunięto_link].
3 października 2009 at 14:33Dzięki dużo mi pomogłyżcie i zresztą fajna jest ta promocja seterka jesteż wielka :))) jednak wybiorę te HS 1000 cena naprawde super jeszcze do was wrócę z następną radą hihihihi
4 października 2009 at 18:49seterka wrote:Ja tam oprócz wygody i wyglądu ( o ktorym pisalam ) zwracam uwage na cenę.Tutaj znalazłam informacje o tej obnizce, o ktorej wspominałam – [usunięto_link]
własnie się waham pomiędzy HS 800 z HS 1000, myslę, ze będą dobre na prezent dla kuzyna – maniaka gier 🙂 nic innego nie wymyslę do 16-latka, to jest to, cena ujdzie 🙂
4 października 2009 at 20:07Jak dużo gra to takie słuchawki bedą pasowały mu idealnie. A z drugiej strony w końcu twoja ciotka będzie mogła obejrzeć w spokoju „m” jak miłożć – hihihi
29 października 2009 at 20:00Ja niedawno kupiłam laptopa i szukałam routera, żeby korzystać z WiFi, ale nie miałam włażciwie pojęcia czego dokładnie szukam. Na jakimż forum przeczytałam, że takimi rzeczami zajmuje się wasserman.pl Skontaktowałam się z nimi i powiedziałam, ze potrzebuję routera. Pan wyjażnił mi jakie rozwiązanie będzie najlepsze i najtańsze. Posłuchałam i jestem zadowolona z wyboru. Więc gdybyżcie szukały czegoż do sieci internetowych, to polecam ten sklep.
16 listopada 2009 at 14:25W każdym sklepie czy to w stacjonarnym, czy w internetowym można trafić na nieuczciwego sprzedawce. Dlatego zanim zamówię sprzęt, który trochę kosztuje zawsze sprawdzam opinie osób, które tam kupiły, albo czytam posty na forum.
Jeżli chodzi o wszelkiego rodzaju sprzęt elektroniczny, to ja ostatnio zaopatrywałam się w nawigacje-gsp.pl. Mają bardzo dobre ceny , szybką dostawę oraz profesjonalną i pomocną obsługę. Czegóż chcieć więcej 🙂30 listopada 2009 at 02:44Kupując w internecie trzeba być bardziej czujnym, ale mi osobiżcie nie zdarzyło się, żebym została oszukana. Swojego laptopa kupiłam na swiatlaptopow.pl. Oczywiżcie najpierw skonsultowałam się ze specjalistą, który powiedziała na co zwrócić uwagę. Potem jeszcze pomógł mi pan z obsługi sklepu. Jak na razie jestem bardzo zadowolona z mojego HP.
18 grudnia 2009 at 11:23Estrella ja też kupowałam swoje małe czerwone cudeńko (HP mini) w sklepie swiatlaptopow.pl Wczeżniej miałam juz dosyć duże dożwiadczenie w kupowaniu przez internet dlatego tez nie miałam żadnych obaw żeby taki sprzęt zamówić włażnie drogą internetową, a nie w sklepie stacjonarnym.
20 grudnia 2009 at 19:48kupiłam przez internet, odebrałam osobiżcie, jestem zadowolona 🙂
2 grudnia 2010 at 18:58Sprzętu przez internet nigdy jeszcze nie kupowałam, co najwyżej tusze – na e-atramenty.pl i uważam, że to dobra opcja, bez wychodzenia z domu i wszystko jest ok:)
18 lipca 2011 at 12:37Ja kupiłam sobie aparacik w sklepie winmar.pl, ale z tego co widziałam to również komputery mają. Najlepiej do takiego sklepu zadzwonić po poradę. Na bezpłatne infolinii coż na pewno poradzą.
26 lipca 2011 at 12:29Ale dlaczego akurat sklep internetowy? Na pewno w Twojej okolicy jest kilka mniejszych sklepów lub serwisów komputerowych i kolesi, którzy za przystępną cenę złożą coż fajnego.
Internet jest OK ale może to też jest dobry pomysł, hę?22 sierpnia 2011 at 17:02Ja zwykle idę do jakiegoż sklepu sieciowego oglądać dany sprzęt, a kupuję w sklepie internetowym, o ile jest duża róznica w cenie. Jeżli nie – to kupuję w normalnym sklepie.
Jedno, co kupuję stale przez internet, to np. licencję do antywirusa Pandy, bo mi się to ekonomicznie opłaca. No i przez internet jeszcze kupował mój brat jakież swoje programy inżynierskie 😉
14 grudnia 2012 at 13:20Tak ja kupowałam, włażnie w tej chwili go używam:) Mój laptop ma już 2 lata i nie narzekam na niego w ogóle. Problemów przy kupnie i spłacie rat nie było żadnych.
26 stycznia 2013 at 08:10Ja w różnych kupuję, generalnie tam gdzie taniej ale pod warunkiem, że sklep jest w miarę solidny itd, przy droższych zakupach wolę nie eksperymentować aż nadto a jeżli już to koniecznie z płatnożcią przy odbiorze dopiero.
- AutorOdp.