- AutorOdp.
- 21 lipca 2009 at 14:51
ja włażnie planuję zakup laptopa, bo ostatnio stacjonarny odmawia mi posłuszeństwa.. także dzięki @ja_mama może stronka się przydać 😉
23 lipca 2009 at 19:32dzięki, dzięki 😉
jak się skuszę na jakiegoż, to na pewno napiszę 😉23 lipca 2009 at 20:41Takich sklepów jest teraz wysyp i nie wszystkie podejrzewam całkiem uczciwe, dlatego trzeba kupować ostrożnie. Korzystałam z ceneo w poszukiwaniu Asusa Eee i wyskoczyła cała masa elektromarketów. Wcale nie wybrałam pierwszego najtańszego, tylko taki, który miał dobre rekomendacje. Boję się wysyłać ponad 1000 zł byle komu, w końcu kupowanie przez neta to jak randka w ciemno. Zamówiłam w electro.pl bo na pierwszej stronie bije po oczach informacja, że sklep ma pierwsze miejsce w rankingu sklepów internet. Wprost i money.pl. Sprzęt przyszedł cały i zdrowy po 3-4 dniach. Uważam go więc za zaufany.
24 lipca 2009 at 01:12Ja niedługo planuję zakup komputera przez internet. Patrzyłem po recenzjach i esc.pl jest jednym z tańszych sklepów i ma dobrą reputację. Szkoda, że ż.p. znak.pl przestał istnieć 🙁
28 lipca 2009 at 10:44Ja swojego laptopa też kupiłam w sklepie internetowym, ponieważ był tańszy niż w zwykłym sklepie. Zaoszczędziłam trochę kasy i jestem zadowolona z tego zakupu. Na electro dokonałam tego wyboru. Jest tam duży wybór dobrego sprzętu, także może poszukać coż dla siebie. 🙂
31 lipca 2009 at 18:51[usunięto_link] wrote:
Takich sklepów jest teraz wysyp i nie wszystkie podejrzewam całkiem uczciwe, dlatego trzeba kupować ostrożnie. Korzystałam z ceneo w poszukiwaniu Asusa Eee i wyskoczyła cała masa elektromarketów. Wcale nie wybrałam pierwszego najtańszego, tylko taki, który miał dobre rekomendacje. Boję się wysyłać ponad 1000 zł byle komu, w końcu kupowanie przez neta to jak randka w ciemno. Zamówiłam w electro.pl bo na pierwszej stronie bije po oczach informacja, że sklep ma pierwsze miejsce w rankingu sklepów internet. Wprost i money.pl. Sprzęt przyszedł cały i zdrowy po 3-4 dniach. Uważam go więc za zaufany.
No własnie kochana, ja raz się sparzyłam na takim tanim sklepie. W dodatku z przesyłką cena nie była już tak korzystna, a doszedł koszt wysyłki na reklamację :/ 2 notebooka kupiłam w vobisie, poszłam osobiżcie do salonu, pan polecił mi lenovo y550, i okazał się bardzo dobrym nabytkiem. O tyle w vobisie , że w internecie można ofertę zobaczyć, a potem pójżć do salonu i nie płacić za przesyłkę.
9 sierpnia 2009 at 21:33Co prawda nie kupowałam komputera [bo ten udało mi się nabyć drogą koleżeńską], ale drukarkę jak najbardziej w sklepie internetowym. Potrzebna mi była mała, szybki sprzęt do drukowania zdjęć z wypraw za miasto i małych sesji dla znajomych. Udało mi się taki znaleźć w sklepie [usunięto_link]. Podobał mi się miły i rzeczowy kontakt, poza tym sama drukarka już na stronie była dobrze opisana. Mogę jedynie polecić, ale przetestowanie zależy od Was:)
11 sierpnia 2009 at 05:46Proponuję [usunięto_link]
25 września 2009 at 15:15mam pytanko muszę kupić dla swojego mężczyzny który jest zapalonym graczem jakież super słuchawki w końcu zbliża się dzień chłopaka:)) a już nie mam pomysłów a taki prezent na pewno mu się przyda i będzie zadowolony trochę poszperałam na necie i dużo pozytywów otrzymały słuchawki creative mają całkiem imponujący wybór i certyfikat samego Johnathan’a Wendel’a pseudo „Fatal1ty” modeli jest mnóstwo ja wybrałam ten:
[usunięto_link]
co myżlicie, pomóżcie?28 września 2009 at 16:51Mnie sie podobają sluchawki. Kocham czewony kolor 🙂
Nie znam sie jakos swietnie, ale moja sympatia ma niższy model HS 800 i na razie nic nie wspominal o kupnie innych30 września 2009 at 10:23seterka czy możesz zapytać się swojej sympatii jaka jest różnica między HS 800 a HS 1000 czy tylko cenowa czy jeszcze jakaż inna? Nie ma jak o opinia mężczyzny i to jeszcze sprawdzona czekam:)))
30 września 2009 at 10:25HS-1000 posiadają dźwięk przestrzenny w odróżnieniu od HS-800
30 września 2009 at 20:18a ja słyszałam od mojego faceta, że HS 1000 dobrze izolują od zewnętrznych dzwięków. Dzieki czemu dobrze się gra czy słucha muzy.
1 października 2009 at 16:02Ogólnie są lepsze.
Z tego co mówił to tak
Pasmo przenoszenia mikrofonu – HS 800 (100-15000 Hz), HS 1000 (100Hz ~ 18000Hz )Ponadto HS 800 chyba nie mają technologii X fi która zapewnia trójwymiarowy dźwiek. HS 1000 napewno ją mają.
Więcej nie zrozumiałam 🙂
P.S. Cenowo to chyba teraz mają b… dużą promocję – tez cosik wspominał
1 października 2009 at 21:47Parametry o których wspomniałas są dosyc istotne ale my kobiety zwracamy takze uwage na cos innego….na wygode noszenia. Wspomniane przez nas creativy sa zrobione z bardzo dobrych materiałow dzieki czemu nie powinna pocic nam sie glowa. Nie wiem jak ty ale ja mam bardzo dlugie i geste wlosy i takie sprawy sa dla mnie bardzo wazne.
- AutorOdp.