• Autor
    Odp.
  • Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

ja włażnie planuję zakup laptopa, bo ostatnio stacjonarny odmawia mi posłuszeństwa.. także dzięki @ja_mama może stronka się przydać 😉

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

dzięki, dzięki 😉
    jak się skuszę na jakiegoż, to na pewno napiszę 😉

rasputinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Takich sklepów jest teraz wysyp i nie wszystkie podejrzewam całkiem uczciwe, dlatego trzeba kupować ostrożnie. Korzystałam z ceneo w poszukiwaniu Asusa Eee i wyskoczyła cała masa elektromarketów. Wcale nie wybrałam pierwszego najtańszego, tylko taki, który miał dobre rekomendacje. Boję się wysyłać ponad 1000 zł byle komu, w końcu kupowanie przez neta to jak randka w ciemno. Zamówiłam w electro.pl bo na pierwszej stronie bije po oczach informacja, że sklep ma pierwsze miejsce w rankingu sklepów internet. Wprost i money.pl. Sprzęt przyszedł cały i zdrowy po 3-4 dniach. Uważam go więc za zaufany.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja niedługo planuję zakup komputera przez internet. Patrzyłem po recenzjach i esc.pl jest jednym z tańszych sklepów i ma dobrą reputację. Szkoda, że ż.p. znak.pl przestał istnieć 🙁

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja swojego laptopa też kupiłam w sklepie internetowym, ponieważ był tańszy niż w zwykłym sklepie. Zaoszczędziłam trochę kasy i jestem zadowolona z tego zakupu. Na electro dokonałam tego wyboru. Jest tam duży wybór dobrego sprzętu, także może poszukać coż dla siebie. 🙂

Sarra
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Takich sklepów jest teraz wysyp i nie wszystkie podejrzewam całkiem uczciwe, dlatego trzeba kupować ostrożnie. Korzystałam z ceneo w poszukiwaniu Asusa Eee i wyskoczyła cała masa elektromarketów. Wcale nie wybrałam pierwszego najtańszego, tylko taki, który miał dobre rekomendacje. Boję się wysyłać ponad 1000 zł byle komu, w końcu kupowanie przez neta to jak randka w ciemno. Zamówiłam w electro.pl bo na pierwszej stronie bije po oczach informacja, że sklep ma pierwsze miejsce w rankingu sklepów internet. Wprost i money.pl. Sprzęt przyszedł cały i zdrowy po 3-4 dniach. Uważam go więc za zaufany.

No własnie kochana, ja raz się sparzyłam na takim tanim sklepie. W dodatku z przesyłką cena nie była już tak korzystna, a doszedł koszt wysyłki na reklamację :/ 2 notebooka kupiłam w vobisie, poszłam osobiżcie do salonu, pan polecił mi lenovo y550, i okazał się bardzo dobrym nabytkiem. O tyle w vobisie , że w internecie można ofertę zobaczyć, a potem pójżć do salonu i nie płacić za przesyłkę.

mamma_mia
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Co prawda nie kupowałam komputera [bo ten udało mi się nabyć drogą koleżeńską], ale drukarkę jak najbardziej w sklepie internetowym. Potrzebna mi była mała, szybki sprzęt do drukowania zdjęć z wypraw za miasto i małych sesji dla znajomych. Udało mi się taki znaleźć w sklepie [usunięto_link]. Podobał mi się miły i rzeczowy kontakt, poza tym sama drukarka już na stronie była dobrze opisana. Mogę jedynie polecić, ale przetestowanie zależy od Was:)

HeteroFacet
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Proponuję [usunięto_link]

puma.31
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

mam pytanko muszę kupić dla swojego mężczyzny który jest zapalonym graczem jakież super słuchawki w końcu zbliża się dzień chłopaka:)) a już nie mam pomysłów a taki prezent na pewno mu się przyda i będzie zadowolony trochę poszperałam na necie i dużo pozytywów otrzymały słuchawki creative mają całkiem imponujący wybór i certyfikat samego Johnathan’a Wendel’a pseudo „Fatal1ty” modeli jest mnóstwo ja wybrałam ten:
    [usunięto_link]
    co myżlicie, pomóżcie?

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Mnie sie podobają sluchawki. Kocham czewony kolor 🙂
    Nie znam sie jakos swietnie, ale moja sympatia ma niższy model HS 800 i na razie nic nie wspominal o kupnie innych

puma.31
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

seterka czy możesz zapytać się swojej sympatii jaka jest różnica między HS 800 a HS 1000 czy tylko cenowa czy jeszcze jakaż inna? Nie ma jak o opinia mężczyzny i to jeszcze sprawdzona czekam:)))

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

HS-1000 posiadają dźwięk przestrzenny w odróżnieniu od HS-800

lojdiridi
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

a ja słyszałam od mojego faceta, że HS 1000 dobrze izolują od zewnętrznych dzwięków. Dzieki czemu dobrze się gra czy słucha muzy.

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Ogólnie są lepsze.

Z tego co mówił to tak
    Pasmo przenoszenia mikrofonu – HS 800 (100-15000 Hz), HS 1000 (100Hz ~ 18000Hz )

Ponadto HS 800 chyba nie mają technologii X fi która zapewnia trójwymiarowy dźwiek. HS 1000 napewno ją mają.

Więcej nie zrozumiałam 🙂

P.S. Cenowo to chyba teraz mają b… dużą promocję – tez cosik wspominał

lojdiridi
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Parametry o których wspomniałas są dosyc istotne ale my kobiety zwracamy takze uwage na cos innego….na wygode noszenia. Wspomniane przez nas creativy sa zrobione z bardzo dobrych materiałow dzieki czemu nie powinna pocic nam sie glowa. Nie wiem jak ty ale ja mam bardzo dlugie i geste wlosy i takie sprawy sa dla mnie bardzo wazne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " sklepy internetowe ze sprzętem komputerowym"

Przewiń na górę