- AutorOdp.
- 3 grudnia 2009 at 10:28
Witam,całkowicie zgadzam się z Alicją. Włażciwie sądzę że z każdym problemem skórnym powinniżmy udać się do dermatologa.A przy okazji mam pytanie:jestem młodą kobietą i mam wciąż problem z trądzikiem….dziewczyny,poradźcie mi coż(oprócz wizyty u dermatologa rzecz jasna:) )Dzięki za zainteresowanie:)
7 grudnia 2009 at 11:43Ja Ci kochana polecam kosmetyki z serii SAVON NOIR, dzięki którym skóra staje się naprawdę piękna. Możesz je znaleźć w Mydlarni u Franciszka (są sklepy stacjonarne w Warszawie i Krakowie albo sklep internetowy mydlarnia.info.pl). Sama sobie możesz robić z nich maseczki do twarzy dodając do glinki na przykład wodę z kwiatów róży damasceńskiej i olej jojoba i po nałożeniu takiej maski skóra jest gładka, napięta i zdrowo wyglądająca 🙂 W zależnożci od tego z czym zmieszasz glinkę możesz stworzyć kosmetyk odpowiedni dla Twojego rodzaju skóry. Maski takie też można nakładać na przykład na włosy. Naprawdę są rewelacyjne!!
8 grudnia 2009 at 11:09Dzięki. Przez ostatni tydzień stosuję tabletki Glamuren,mam cerę tłustą i więc akurat ten rodzaj leku.Prawdę mówiąc widzę już lekkie efekty,mam mniej podrażnień a skóra jest lepsza w dotyku,chyba wreszcie znalazłam coż dla siebie:)Dla informacji to kupiłam to w aptece.
9 grudnia 2009 at 10:31Czy są tu osoby które też stosowały tabletki Glamuren?Jak u Was przebiegało leczenie?
17 grudnia 2009 at 08:57Wiec jak nikt to ja polecam tabletki Glamuren do cery tłustej łojotokowej,u mnie przyniosły efekty po miesiącu,wciąż biorę,dlatego tez chciałam zasięgnąć kogoż opinii.
23 grudnia 2009 at 11:10Moim zdaniem najlepiej jest się udać do dermatologa, żeby jednoznacznie stwierdził jaką mamy cerę. I dobrał odpowiednie kosmetyki. Ja niestety mam tłustą cerę, i w moim przypadku też bardzo ważne są często zabiegi u kosmetyczki w celu oczyszczania cery. Najlepszym zbiegiem jakiemu się poddałam był Zabieg seboregulujący w hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. Mówię wam żwietna sprawa. Mam nadzieję, że będę miała jeszcze kiedyż tam pojechać;)
28 grudnia 2009 at 11:10Ja nigdy nie stosowalam zabiegów i nie orientuje sie w tym temacie.Spróbuje cos poczytac i moze sama sie wybiore:)
2 sierpnia 2010 at 13:26Na cerę z problemami, przetłuszczoną, a zarazem „suchą”, ze skłonnożcią do pryszczy itp. polecam linię kosmetyków Clean&Fresh Nantes. Uzywam ich od jakiegoż czasu i w końcu mogę odetchnąć! Dużo mniej wyprysków i matowa, ale nawilżona cera. Polecam serdecznie, ja używam tonik,żel oczyszczający i krem do twarzy nawilżający. Wszystko razem plus peeling i maseczki od czasu do czasu dają żwietny efekt:D
4 sierpnia 2010 at 12:20Ja polecam wizytę u dermatologa, kazda skóra jest inna;)
16 sierpnia 2010 at 11:11Zgadza się wizyta u dermatologa wydaję się w tym przypadku najbardziej rozsądna. Tak czy inaczej uważam również, że kosmetyki których używamy powinny być jak najbardziej naturalne. Interesujący jest krem do twarzy i ciała z nagietkiem. Delikatny i oparty na naturalnych esktraktach.
- AutorOdp.